Десислава за Румен: Познавам го от 30 г. и винаги ми е помагал!

Първата дама разказва за запознанството си с президента в откровено интервю
2 ное 2017 07:11,
80
Десислава за Румен: Познавам го от 30 г. и винаги ми е помагал!
Снимка: EVA

Десислава Радева, съпругата на президента Румен Радев, разказа публично за запознанството им и началото на техните отношения.

"Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас... Станахме приятели, започна да идва в къщи", спомня си първата дама в откровено интервю пред списание EVA.

Радева е на корицата на ноемврийския брой на женското списание.

Още по темата

"За мен да си свободен означава да казваш истината. Смятам себе си за свободен човек, защото казвам истината. Всъщност своята истина.”, казва Десислава Радева.

В интервюто си тя не спестява истината за себе си, за грешките, които е правила, не крие своето откровено и честно мнение за всичко онова, с което живеем днес, пише списанието, представяйки интервюто.

Радева говори открито за това как възприема засиления интерес към себе си и дали това я кара да се въздържа от публични изяви в социалните мрежи.

Съпругата на президента разказва каква е била в ученическите си години в Бургас, как е работила като модел, защо е напуснала английската гимназия в последната година на обучението си и, разбира се, как се е запознала със съпруга си…

"Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас... Станахме приятели, започна да идва в къщи. Помагаше ми по математика. Предстоеше ми кандидатстване, а нали той е златен медалист от математическа гимназия. Винаги ми е помагал, винаги съм чувствала, че мога да му имам доверие", казва тя.

Първата дама разказва и за работата си в "Каналето", за хората, на които се възхищава и вярва, за това как възприема успеха и неуспеха.

"Сега е модерно да се измерва успехът. Имам една много любима мисъл на Чърчил, която обичам да си припомням. Успехът – това е ентусиазмът, с който се придвижваш от един неуспех към друг. Животът е синосуида. Ето ме мен – днес съм съпруга на президента, утре – съпруга на бившия президент. И в кой от двата момента ще бъда по-щастлива?", пита Радева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А сега кой и "помага"?
21
28
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи 30 години двамката водят таен задкулисен двойнствен живот като лъжат тези които са ги избрали за партньори. Как да имаш вяра на такъв човек, пък бил той и президент? Уж президент на България пък кой знае какви ги върши тайно и за кого работи...
20
48
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интелигентна и чаровна българка, а не като шарварестата пома-чорка, дето Шмугльото я кри цял мандат.
19
27
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Деси-гургулицаАбсолютно вярно. Много елементарна жена, която се взима много "на сериозно".Тя май дава повече интервюта от президента. Май не и е ясно, че вниманието което получава е "по случайност".
18
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен.........Краля слънце,царя на суджуците,асфалт паша от Банкя, знае ли за тази статия?..........Знае, разбира се. Без негово знание в тази държава нищо не ства. Още повече, че е дал благословията си за сватбата на льотчика с Деси и се е възползвал като нсеки суверен от правото си на първа брачна нощ.
17
14
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 14Защо не направят това с премиера? Коя е жена му, как са се развели - карайте наред! Или там бият през пръстите?----------------слагат те в багажника и те карат на Витоша....после те копат...
16
19
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аха, от 30 години значи си се боцкат тихо и дискретно, докато паралелно имат други връзки, създават семейства, децане че има нещо лошо, ама не е почтено спрямо семействата и партньорите
15
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
математиката си е сериозна наука, правилно.
14
1
 
39
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Хубавото е ,че всичките ни първенци са били отличници и златни медалисти от олимпиади...а аз ги мислех за прости....
13
18
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех... А можеше на корицата на списанието да е мъжО на Цецка и да придружава Майката на нацията в ролята на първа дама по държавите. Мъка герберастка и много силна, още не могат да я преглътнат.
12
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коментарите под една статия сигурно носят печалба на брой и това е стимул за изданието да помества подобни пасквили. Вчера беше с онова Нищо Плевнелиев, днес се ровят в чаршафите на Радеви .... Защо не направят това с премиера? Коя е жена му, как са се развели - карайте наред! Или там бият през пръстите?
11
29
 
60
 
! Отговори
Деси-гургулица преди 6 години
На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...
10
16
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бая са я фотошопнали, изглежда на 18;) Виждал съм я на живо, изглежда като сбръчкан кон.
9
43
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде стига с това, развалила му семейството! Ако всичко в семейството е ОК, кой може да го развали? Не познаваме бившата му съпруга за да сравняваме. Радев си знае, с кого се чувства най-добре. Това е негов личен избор. Деси била такава или онакава??? Това не е ваша работа, вие не живеете с нея. Защо българина не престане да се бърка в личния живот и дава оценки? От села и паланки, всякакви, без образование и култура, как била облечена, защо така а не онака. Жената на президента е. Точка.
8
23
 
69
 
! Отговори
Пилот преди 6 години
А разказала ли е как го разведе и си заряза жената и децата заради нея?
7
24
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приказки от 1001 нощ, всички знаем, че сРАДЕВ е женен с деца. Тая какво иска да каже ? Че са били любовници още преди да се ожени ли ? :D Няма куража да си признае, че му е развалила семейството, за да го вкара в политиката. Тая има някакви зверски комплекси за малоценност, че е от село. Предишният й мъж е бил политик от БСП, обаче това не е достатъчно. Тогава усеща, че сРАДЕВ има потенциал за президент и започва да го обработва.
6
25
 
65
 
! Отговори
Дългата Деса-златна преди 6 години
Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват
5
17
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
помагал като например да я назначи на два щата на измислени длъжности. с държавните пари да издържа любовницата си
4
15
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да каже какви ги е вършила, когато е била секретарка на Учиндолския ТрофоноФ :D
3
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте не занимавали с тия мелодрами, нормалните хора се отвращават oт тъй наречения ни елит. Да се цитират и плагиатстват мисли на човека бомбандирал София не говори добре като нямат какво да кажат да си мълчат.