Доган – срещу диктатурата. Ако се появи, пак влиза в политиката!

Искал да участва, но "обстоятелствата били такива", казва Тадаръков
3 ное 2017 10:00, Петя Славова
44

Преди 30 години Ахмед Доган тръгна срещу диктатурата. Ако днес отново се появи такава, той пак ще влезе в политиката! Това заяви в "България сутрин" бизнесменът и близък до Доган проф. д-р Димитър Тадаръков.

Гостът на телевизията коментира има ли обстоятелства, в които председателят на Движението за права и свободи (ДПС) да се върне в активния политически живот, както и слуховете за здравословното му състояние, които твърдяха грип и дори лек инфаркт.

Проф. Тадаръков отрече категорично вторите, а за напускането на активната политическа сцена бизнесменът заяви, че Ахмед Доган съжалява за своето отсъствие в нея, но "обстоятелствата били такива". "Той наблюдава, преценява, но не иска да участва", посочи професорът.

Пред Bulgaria ON AIR Димитър Тадаръков даде своята оценка и на работата на управляващите, от които Движението за права и свободи поиска вот на недоверие и оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

По думите му еталонът на едно правителство дали заслужава да управлява и при какви условия, е свършената работа по държавния бюджет.

"Това е един социалистически бюджет- за всекиго по нещо, без развитие и без реформи!" Така бизнесменът определи както приходите и разходите на правителството за 2018 г., а също и самата му работа досега.

Проф. Тадаръков не беше многословен за поискания вот на недоверие от ДПС, но заяви, че това е позиция на всяка политическа опозиционна партия, която е намерила "точен и верен измерител за него".

"Доколкото разбирам и наблюдавам, верният измерител на ДПС е участието на Патриотите и националистите в сегашното управление. Всяка партия има своето право да поиска оставката на даден министър", отговори лаконично гостът на телевизията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
clown007 преди 6 години
Тадърков какъв професор е, и с какъв бизнес се занимава....просто да попитам , ако някой знае де.
29
1
 
6
 
! Отговори
Гатанка преди 6 години
българия държава ли е?
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
то не че има избор - като се издъни Карадай при логопеда, му остава само една Мента за първа украса с 50 съветника, ще не ще - пак ще трябва да се целуват тоя път с Корни, тъй като Серьожа оправя понастоящем останалата част от Европа
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е ! Медито като чу за парити и е пръв на масата - веднага се връща в политиката . Нормално: едни го правят за паре други за слава третите от сутринта .
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не е др. троен агент на ДС , КГБ , ЦРУ , г- н Доган ние нямаме бъдеще. Той трябва да оправи държавата , защото няма кой .
25
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя наглец няма ли капка срам и човещина. Колко милиона откраде, какво иска повече? Защо има хора които му се връзват?
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Водещата направо щеше да се подмокри от вълнение и умиление, мазнейки се на мазниka на ***. А само като спомене "Доган", мед й капе от устичката...
23
4
 
6
 
! Отговори
1 преди 6 години
Парите свършиха май..)) да влиза.. нека да има малко разнообразие..
22
1
 
14
 
! Отговори
Пич преди 6 години
Водещата от сватба ли идва?! Какво е това облекло на ТВ водеща, да не сме в цирка?
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех че няма едно Гуантанамо в България. Щеше да е препълнено с национални предатели, продажници, български еничери работейки против народа си в турски партии които заплашват сигурността на страната, и още много много други бок.луц.и знайни и незнайни които имат пръст в геноцида над този народ вече почти 30 год. Щеше да е прекрасно да ги видим всички с оранжевите дрехи и с прангите на краката. Но понеже народа още блее, тук вече е много късно. Продадоха и окрадоха бъдещето на децата ни.
20
5
 
9
 
! Отговори
Емигрант преди 6 години
*** Доган не командва никой и нищо.Просто е една кукла на КГБ,която организация има 150 резидента само в България,малко повече от тези които има в САЩ.
19
3
 
11
 
! Отговори
Ф преди 6 години
Не се занимавайте с мен каза той преди , а постоянно праща ментетата си да го издигат пак!
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
17
5
 
14
 
! Отговори
питанчо преди 6 години
От началото на псевдодемокрацията ТОЙ командва, дори и зад кулисно.Докога, толерантни българи ?
16
4
 
18
 
! Отговори
хидроинженер преди 6 години
Не го пипайте сега човека, че е зает с една поръчка за проект на язовирна стена за няколко милиона. Като свърши, ще се върне да ви донесе демокрацията
15
0
 
15
 
! Отговори
унуфри преди 6 години
Да се смееш ли, да плачеш ли
14
3
 
16
 
! Отговори
dmx преди 6 години
Истинско разследване и под ключ заедно с Бойко, да няма съмнение за етническа разправа и да не си разваляме комшулука с турците.
13
0
 
37
 
! Отговори
Умник преди 6 години
Доган никога не е излизал от политиката, че да му трябва да се връща. Има кой да виси пред телевизионните камери вместо него, докато той си прави каквото си иска.
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бизнесмен, ама пишман. Е тоя професор от ДС. Прибра долари наготово от БКП БСП. Купи БМВта и понеже нямаше паркинг ги остави на летището. Да може да ги продава.И той бизнесмен като Доган да прави Ц.Камак С партиини пари.Е такива съсипаха държавата , като се появи професор Беров в първото правителство след Филип Димитров.
11
6
 
25
 
! Отговори
ист преди 6 години
Ще влезеш в политиката, ама онзи с тапишника те очаква.Явно Догана е свършил хидроинжинерските милиони, и няма пари за марково уйски.Очакваме нов хидроавантав проект.