Борисов спасител! Вади заклещени жени от катастрофирала кола

Премиерът и лекар от Правителствена болница им оказали първа помощ
Обновена: 4 ное 2017 07:42 | 4 ное 2017 07:30, Камелия Цветанова
288
Борисов спасител! Вади заклещени жени от катастрофирала кола
Снимка: БТА, архив

Премиерът Бойко Борисив се притече на помощ на пострадали в тежка катастрофа, станала малко след 20 часа на Околовръстния път на Ямбол снощи.

В катастрофата са пострадали млад мъж и две млади жени, пише "Труд".

Шофьорът успял да излезе, но пътувашите с него млади жени останали заклещени.

Минута след катастрофата оттам минава правителственият кортеж.

Охранителите от НСО повикали полиция и линейка, а до пристигането на спешните медици премиерът Борисов и придружаващият го лекар от болница "Лозенец" извадили жените и им оказали първа помощ.

Минути по-късно пострадалите са откарани в болницата в Ямбол, а министерският кортеж продължил пътуването си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
12
 
6
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 180Как печелят изборите бре Унуфри.Нали вашето служебно правителство ги подготви
177
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
184Недей лъжи и ти . Руската *** каза : Съветската армия спаси българските евреи. А защо не спасиха евреите от Полша ??:)))
176
2
 
27
 
! Отговори
182 преди 6 години
Печелите по следния начин:- Купувате римските орди. Статистиката го показва и е публична. Римляните категорично са гласували за ГЕРБ. - Калинките и семействата им. Стотици хиляди сте. Знаете, че без ГЕРБ няма да има комисионни, заплати по 3-5 бона и кражби. Затова до един сте за ***.- Корпоративен вот от обръчите на Тиквун. И там има стотици хиляди, те обаче са принудени и заплашени, не купени като теб и другите Калинки.
175
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера глуповатата ни външна министърка не може или не иска да разбере какво точно каза руската и съфамилница.Не са си присвоили спасяването а буквално каза, че благодарение на съветската армия се е създала възможност да бъдат спасени...... Иначе към Анкара не смеят да гъкна, че и си благодарят!
174
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е на хубаво! Здравния министър така помагаше скоро и видяхте какво стана!
173
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 180 Няма спор. 3 поредни пъти печели. Мерси. Бабите намалят всяка година и вече нямате аудитория да е лъжете :)) Макар че вчера се видя пак за евреите. ..че има още напъни с лъжи ама няма на КОЙ.
172
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи, мъжът излязъл, а те не могли.Сетне им заклещил главите със стъклото на вратата, задните части да стърчат навън и им казал да не мърдат докато пристигне кортежа.
171
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 175 май само ти не си чувал как герп печели избори...хайде позаинтерсувай се малко преди да правиш генерални оценки за обществото
170
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много взеха да го хвалят пак! Да не би да задвижи някой руски проект? Иначе цар Борис е бил цар на рейтинга, но в съвсем други медийни условия.Например, докато лошите министри председатели като Цанков потушават септемврийския бунт във Врачанско, той кара влак в североизточна България. гали деца сираци от войните, раздава пенсийки и ордени, меша се с народа по сборове, тлаки и седенки.
169
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбрах само кой е заклещил хората в колата, според мен преди това оттам е минал ЦвЦв и ги е заклещил.... за да може ББ да ги отклещи.....(.-:)
168
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям късмет са изкарали тия жени. Лично премиерът слънце ги е спасил от сигурна жестока смърт. Борисов доживотен премиер и президент!
167
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има няма 100 човека харчат тук. Една незначителна част от обществото. На изборите се вижда , какво мисли обществото. То е доста различно от драсканиците тук.
166
2
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Логически погледнато,би трябвало гардовете на Величието да вадят...пострадалите,защото знае ли...човек,кой е вътре и каквоможе да направи(на Величието).За това първо гардовете са...проверили ситуацията и след доклад,Величието се е...втурнал да помага и ето ти...новина.
165
2
 
25
 
! Отговори
Господ гледа преди 6 години
За да си изкупи греховете, този на снимката 1 000 000 години трябва да спасява хора и да прави добрини и пак не е сигурно дали ще успее. Толкова зло е направил.
164
2
 
25
 
! Отговори
Тиквов преди 6 години
Борисов това,Борисов онова...а днес Борисов пръдна ли? Ходил ли е до тоалетната? Какво ни занимавате с този индивид, това мутренско нищожество? Скоро ще дойде и неговото време,и ще си плати с лихвите!!! Всички национални предатели рано или късно свършват на бунището!!!!
163
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корнелийо-оооо, виж хората как се движат - с кортеж и доктор, а теб те изтрепаха такситата! А бащата на Йотова уж номенклатурчик, а пътувал с пътническия влак, когато го убили!
162
3
 
19
 
! Отговори
За балъците преди 6 години
Боко Жабоко - Спасителят в ръжта - 234 епизод. ПР за най-долната част от населението - електората на ГЕРБ.
161
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако бяха пак от БСП нямаше да спре.
160
4
 
17
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Това провокативно заглавие поражда и по-голямата част от негативните коментари а останалите негативи, са от дежурните очернители, които имат хронична нетърпимост към всичко свързано с името Борисов и ГЕРБ. Ако Правителствения кортеж беше подминал произшествието, резултатът щеше да е пак същия, та дори и по-кошмарен. Какво по-нормално от това, да спреш и окажеш помощ на пострадали, но за журналните плъхове, това е повод за поредна интрига и провокиране на поредна атака. Пише се "Борисов-Спасител"
159
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом кмета е замесен, а той затъна в разни далавери - постановка!