Борисов вади заклещени в кола? Не, той само бил регулировчик

Обадил се на кмета на Ямбол да види как са ранените в болницата
Обновена: 4 ное 2017 15:32 | 4 ное 2017 14:51, Камелия Цветанова
50
Борисов вади заклещени в кола? Не, той само бил регулировчик
Снимка: Булфото, архив

Премиерът Бойко Борисов и хората от кортежа, с който е пътувал, помогнаха вчера на млад мъж и две млади жени, които катастрофираха край Ямбол.

Още по темата

Някой ще кажат, че това е пиар акция, но това е чисто човешка реакция, коментира пред bTV кметът на Ямбол Георги Славов.

Борисов му се обадил вчера вечерта и го изпратил в болницата, където закарали пострадалите при катастрофата.

Инцидентът станал на обходния път от Ямбол към магистрала "Тракия” , около 20 ч. Автомобил с пътуващи в него мъж и две жени се е обърнал по таван. Водачът успял да излезе, но жените останали заклещени.

Мъжът излязъл на магистралата и дълго махал, но никой не спрял, единствено кортежът на премиера спрял, разказа още кметът на Ямбол.

Премиерът пък призна, че той лично не е оказвал първа помощ.

"Работата я свърши докторът, който беше с нас, моята роля беше на регулировчик".

Той разказа, че спрели, защото видели човек в тъмното, който махал.

"Аз си помислих, че нещо е пиян човекът. Спряхме да го спасяваме него, защото колата се беше хвърлила далече и не се виждаше изобщо. Да го вземем, да го махнем от там, да не го сгазят“, посочи Борисов.

Пътниците в колата целите били в кръв, колата била паднала в едно дере, разказа Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
айде стига сте ревали. никога не съм гласувал за герб, ама е помогнал с нещо човека.питам се колко от вас са спирали на катастрофа и биха тръгнали да помагат...
17
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да му признаем смелостта, показал си е носа от блиндираната кола, не за да помага, а защото са ударили колата. Той НИКОГА няма да спре от страх, не го ли знаете. Всичкото е театро за наивници.
16
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато,медиите на мафиотката гочева съобщиха,че Баце вадел заклещени жени много се усъмнихме,щото Баце си е страхливец от малък.А после се оказа,че бил регулировчик.Представяте ли си каква картинка е бил той с още пет шест бодигарда.То в днешно време при тая нарастваща престъпност никой няма да спре.Само Баце шото го пазат тежко въоръжени бодигардове,за туй се е осмелил.Пък и малко рейтинга да напомпа,че нешо на последък ептен се срина.
15
5
 
37
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Ми нормално, миналата зима Баце ги вадеше от преспите с нивата... по магистралата! Щото Баце си е Батман във всички сезони, даже и между сезоните. Той ваш бащица еиии
14
10
 
42
 
! Отговори
СмЕх страшен преди 6 години
Този *** не разбира ли колко е жалко, това което прави???
13
7
 
32
 
! Отговори
:) преди 6 години
Скоро ще почнат снимките на филма "Човек от народа 2". По-младите не знаят, но първия го снимаха за лицето Тодор Живков от село Правец. Той беше такъв Спасител и Шегобиец, като Тиквун от Банкя.
12
6
 
38
 
! Отговори
Мутренски ПР преди 6 години
Мутрич от всичко си прави ПР. Възможно е точно мутренския му кортеж да е изблъскал колата, после да са им запушили устите с по някой лев и да си прави реклама. От професионален мутрак това очаквам.
11
38
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм фен на Борисов, но в случая заслужава аплодисменти. Дори и пиян да беше махащия.Преди години в една мразовита февруарска нощ след купон, добре пийнали се прибираме с приятел. Един много напит лежи в снега. Взехме го и го влачим, питаме къде живее, а той два адреса неверни даде, мъкнахме го почти цяла нощ и накрая го оставихме в полицията, а той през цялото време ни псува. Но съм почти уверен, че без нас щеше ***, а това винаги ме е изпълвало с удоволствие, че съм направил нещо добро
10
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото повече се обяснява, толкова по-съмнително става кой е помогнал на младежите да се обърнат по таван.
9
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Буба ла, буба лази, кортеж на НСО и Суджук Паша ме гази!!!
8
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджук Паша и гербаджийски крадливия кмет на Ямбол Георги Славов
7
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А зашо не кажете, че колата е в дерето защото кортежа я е изблъскал там? Първо буташ някой в дерето после го спасяваш и накрая си правиш ПиАр акция по платените медии. Пратил е кмета в болницата за да е сигурен, че жените няма да се разприказват какво наистина е станало. Крайно време е да се забрани НСО.
6
3
 
16
 
! Отговори
Перо преди 6 години
Кой за каквото е учил.
5
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Батмана на Демокрацията който докара Европейския съюз в НДК е навсякъде.
4
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно, още колко време ще предъвкват този "подвиг" на нашето "слънчице"?
3
7
 
40
 
! Отговори
Supermen преди 6 години
ЧОВЕКА Е КАТО СЛЪНЦЕ.ОБОЖАВА ДА ''ПОМАГА'' НА БЕДНИЯ НАРОД.
2
8
 
42
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Това е Второто...уточнение по случая,Бойко...спасител.В първия вариант,ги вадел жените заклещени в колата,сега вече стана ясно,че само регулирал...движението в момента,а ги спасявали бодигардите.Втория вариант ми се вижда по...приемлив,като се има в предвид...телосложението на Бойко и вероятноста да се...заклещи сам,докато ги спасява.
1
46
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кутевската своолоч как не е започнала да плюее още...не прочетоха ли, че е споменат Борисов? Хайде другари или днес Позитано не плаща?