БСП явно не били избрали случайно момента за вот на недоверие

Щели да изговорят всички глупости, ами европредседателството?!
Обновена: 13 ное 2017 15:06 | 4 ное 2017 14:37, Камелия Цветанова
66
БСП явно не били избрали случайно момента за вот на недоверие
Снимка: Булфото, архив

"Периодът явно е подбран неслучайно”. Така премиерът Бойко Борисов коментира, че факта, че през следващата седмица започват консултациите за първия вот на недоверие срещу кабинета. 

Още по темата

"Вотът на недоверие е право на всяка една опозиция, но защо избират такъв момент? Ако сме национално отговорни, би трябвало да не го правят сега. Вот на недоверие се прави, за да мине, а не да правиш само парадиране, че правиш вот на недоверие. Ако допуснем, че целта им е да мине, това означава да се озовем без парламент по време на председателството на ЕС”, заяви Борисов, цитиран от Нова телевизия.

"В България имаме 2 хубави поговорки: "Крадецът казва „Дръжте крадеца” и  "В ада на българския казан не е нужно да се слагат пазачи”. Ние можем спокойно да се дърпаме сами надолу и 6 месеца, докато сме във фокуса на Европа, да се изговорят всички глупости, които на някого му дойдат на акъла”, допълни той.

"Ние мислим да предложим да отпадне давността за приватизация и да се върнем в целия криминален преход на приватизация”, каза още той.

"Може би давността за приватизация трябва да върви заедно с този вот на недоверие, защото над 30 милиарда са открадни по време на приватизацията в България и няма наказани”, коментира още премиерът.

Борисов обяви още, че на 10 ноември ще посочи новия здравен министър, който ще наследи подалия оставка Николай Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
7
 
! Отговори
1 преди 6 години
др.борисов,народа,не го интересува,европредседателството,интересува го,да има хляб на масата,и що годе живот,като за човек,така,че стига с тия заплахи,какво щяло да стане с европредседателството.
49
11
 
8
 
! Отговори
нн преди 6 години
Честно. Много им цепиш басма бе човек. Качват ти се на главата , и ти чудя на търпението, вместо юмрук в зъбите и да млъкнат, ти джентълмен. Е, те това е нечовешкото от търпение на дразнители.
48
5
 
19
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
В Естония посрещнаха евро премиерите в една бивша фабрика, поосвежена малко за случая, в непретенциозна обстановка. А ние, на гол тумбак чихте пищови.Ще е малко цлилганлска нашата работа-шест месеца "Иху!" , а после-години тихо, да избием разходите...
47
2
 
15
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Страх, страх.......
46
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 53 Др. червен суджук , ЕС знае всичко за всички в България . Знаят , че това е Руска провокация чрез Нинова . Демек не искаме в ЕС и сме против НАТО . Много сте елементарни другари .
45
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НИКОЙ НЕ ГО БОЛИ ЗА БСП, ОСВЕН МОЖЕ БИ ЕДИН-ДВАМА СПАСЕНИ ЕВРЕИ - СТАНИШЕВ, ПАСИ И Т.Н.
44
4
 
7
 
! Отговори
Петрол-Ботаника преди 6 години
БСП случайно единственно Боко и Цоко са назначили за главна Тиква и главна хрътка,по този начин в страната са били преброени наличните тикви, кратуни. пипони, ръпони и компири, които е предвидено да бедат заменени с арбските петролни компании в програмата "Тикви и подобни срещу Петрол"
43
5
 
10
 
! Отговори
Kalisko преди 6 години
Боко е нашият герой.Човешки животи спасява, навсякъде пари раздава, всички казуси решава. Какво искате повече от него, може да е ***, ама вие сте по - прости.
42
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някои искат да натрият носа на Бойко, момента на Председателството е най подходящ. Ще ги чуе цяла Европа и ако не свърши нещо полезно, поне ще се види, че в България има хора, различни от Yes-мените. Той, разбира се, ще апелира за фанфари и цвят от рози по пътя на европейските политици и ще прави всичко възможно да охули опонентите си.
41
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов е типичен пример за това какво се случва с някой, който от много печелене на избори не вижда какво се случва в България. Глад, мизерия, престъпност. Жалки пенсионери, които вече и не смеят да си поискат нещо, понеже хвърляли през балконите и били богати. А колко се хвърлят през балконите от глад и липса на лекарства никой не прави такава статистика. Ако пишат за такъв го прехвърлят в графата "ненормални".Оня ден едно бабе по тв помоли освен 220 лв пенсия поне още 30-40 за лекарства.
40
4
 
16
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До: "Обикновено(до 30)": "БОРИСОВ и правителство изцяло са ЕВРОАТЛАНТИЦИ" - да, вярно е, защото от еврофондовете, както и от обществените поръчки се облажват техните хора. Но България беше приета в Европейския съюз точно по време на управлението на БСП и тройната коалиция.
39
5
 
23
 
! Отговори
Спеца преди 6 години
Мутрата - сценарист пак мери другите със своя аршин!А работата е съвсем проста , далаверите , наглостта и безочието на управляващите започнаха да стават публично достояние и то без помощта на опозицията!Явно времето на безогледното , безпардонно крадене за ГЕРБ тарторите наближава!Затова и Борисов вие, суче , че БСП му пречела да "работи" !А бе Борисов , оня ден като протестираха учените от БАН ти колко надгради на мачлето?БЕЗСРАМНИЦИ!
38
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на тебе Борисов е време да изчезнеш изобщо от политическия хоризонт и за своя собствена безопасност и от България !!
37
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мен гербеУрунгелите са самоубийци. Не разбират ли, икономика няма, бедност в огромната част на България, миганизация която изяжда 1.4 милиарда за да се хранят, износ се намалял, инвестициите а повече от 30% т.г. Миграцията не спира, образованието е трагедия, здравеопазването е ограбвано жестоко, бандитизма расте, зрее голямо напрежение в обществото. Той няма ли информация за процесите или не иска? Инфлация.Добре са тези които храни за да му гласуват.Пресата удушена да пише небивалици за успех
36
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този чичко явно е сляп или глух, или се прави на такъв. Държавата се тресе от протести които нарастват. И кой му виновен, БСП??? Не, че са читави но кой управляв 8 години еднолично, той и никой друг. Лъжи и заеми, кражби от фондовете, корупция по която сме на първо място, калинки и шурета навсякъде. Неграмотни и неможещи но верни. Едно да беше направил за българина, поне да плаща реални цени на тока, водата, парното, горивата, лекаратвата, храните и т.н. Уж градят, работят за народа а упадък.
35
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БКП /БСП/ винаги работят срещу България. Винаги.
34
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на кой му пука за скапааното председателство то като народа потънал в мизерия само ще го подразните на какви се правите пред меките китки на европата а и да ядете и пиете на наш гръб
33
23
 
7
 
! Отговори
Обикновено(до 30) преди 6 години
никога не "влизам в разговор",но съм възрастен човек,справедлив( какъв ти комсомол и плам;-)).Привърженик съм на Иван Костов,СИНЯТА ИДЕЯ и не членувам в партии нито преди 9.09.44,нито СЛЕД,нито след 1989.Имам мнение по въпросите.А'ко и да е бил член на БКП,то сега БОРИСОВ и правителство изцяло са ЕВРОАТЛАНТИЦИ и са най- градивната партия.Казвам го аз- привърженик на Иван Костов.Осъзнали са стопирашата и фалшива идейност на БКП?БСП.ДЕМОКРАЦИЯТА може да не е идеална,но по-добра форма на държава о
32
2
 
5
 
! Отговори
Дядо Вертолет преди 6 години
бесепето
31
15
 
5
 
! Отговори
Дядо Вертолет преди 6 години
До До 26Какво статукво, бе! Статуквото е бесеоето. ГЕРБ нямат 10 години в управлението. Папагал с папагала ти!