БСП явно не били избрали случайно момента за вот на недоверие

Щели да изговорят всички глупости, ами европредседателството?!
Обновена: 13 ное 2017 15:06 | 4 ное 2017 14:37, Камелия Цветанова
66
БСП явно не били избрали случайно момента за вот на недоверие
Снимка: Булфото, архив

"Периодът явно е подбран неслучайно”. Така премиерът Бойко Борисов коментира, че факта, че през следващата седмица започват консултациите за първия вот на недоверие срещу кабинета. 

Още по темата

"Вотът на недоверие е право на всяка една опозиция, но защо избират такъв момент? Ако сме национално отговорни, би трябвало да не го правят сега. Вот на недоверие се прави, за да мине, а не да правиш само парадиране, че правиш вот на недоверие. Ако допуснем, че целта им е да мине, това означава да се озовем без парламент по време на председателството на ЕС”, заяви Борисов, цитиран от Нова телевизия.

"В България имаме 2 хубави поговорки: "Крадецът казва „Дръжте крадеца” и  "В ада на българския казан не е нужно да се слагат пазачи”. Ние можем спокойно да се дърпаме сами надолу и 6 месеца, докато сме във фокуса на Европа, да се изговорят всички глупости, които на някого му дойдат на акъла”, допълни той.

"Ние мислим да предложим да отпадне давността за приватизация и да се върнем в целия криминален преход на приватизация”, каза още той.

"Може би давността за приватизация трябва да върви заедно с този вот на недоверие, защото над 30 милиарда са открадни по време на приватизацията в България и няма наказани”, коментира още премиерът.

Борисов обяви още, че на 10 ноември ще посочи новия здравен министър, който ще наследи подалия оставка Николай Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
35
 
! Отговори
баси преди 6 години
Изключително безумен тип!
9
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак Станишеф в виновен. Ц-ц-ц
8
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
GERB sa vredni za Bulgaria
7
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господин Мутров вие управлявате от 10 години , взехте власта с прокламация, че ще ги решите тези проблеми . Ей за това пак няма да гласувам боли *** фара че си направил магистрала по която никога не съм се качвал. *** си!
6
8
 
41
 
! Отговори
lmao преди 6 години
1000% популизъм на Баце!Имаше 10 години да направи всичко за, което говори... ама за тези неща се сещат чак като опре ножа до кокъла..
5
8
 
29
 
! Отговори
11111 преди 6 години
Баце,защо на 60-годишна възраст нямаш жена до себе си?Да не се окаже,че въртиш тайно любов с някоя видна пУлитичка! : "-)
4
5
 
32
 
! Отговори
Момо преди 6 години
Ех, даже Вселената е срещу Баце...
3
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе и 3-те милиарда да върне,пак е нещо.А Дянков има да връща 2 млрд.от здравната каса.Амилиардите от ЦКБ.....списъкът е безкраен
2
7
 
31
 
! Отговори
Гладиатор преди 6 години
Вале паркинга на СИК който стана Телеохранител който стана Пожарникар който стана Генерал който стана Кмет който стана Император
1
7
 
31
 
! Отговори
TOP SECRET преди 6 години
"Ние мислим да предложим да отпадне давността за приватизация и да се върнем в целия криминален преход на приватизация, каза още той.Това е Манипулация и Дезинформация , там сам ТОП 10 милионерите на Прехода , кой *** ще върне крадени пари от 1990 година?