Нинова видя две държави - на спокойствие и на протести

Управляващите си живеели в своята, а хората недоволствали
98
Нинова видя две държави - на спокойствие и на протести
Снимка: Булфото, архив

“Живеем в две различни държави. В тази на управляващите, в която по думите им има спокойствие. В истинската - всеки месец хората са на улицата и протестират”. Това заяви на среща с граждани в Разград червената шефка Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

“Според ГЕРБ те дават път на младите и можещите. Но в деня на будителите младите учени излязоха на протест за унизителните условия, в които работят. В паралелната държава на Борисов има сигурност, в истинската всеки месец полицаи, пожарникари са на протест, а пилоти отказват да летят”, каза още Нинова.

Тя продължи, че в държавата на правителството пенсиите растат, а в истинската пенсионерите излязоха по площадите с мъката, че няма как да живеят с двеста лева.

“За ГЕРБ здравеопазването е приоритет, а в истинския живот болници фалират и лекарите са на улицата, защото не искат да бъдат пребивани, докато спасяват човешки живот. ГЕРБ всеки ден ни убеждават, че има икономически растеж, излишъци, стабилност и просперитет. Вие в област Разград усетихте ли ги- имате ли сигурност, по-лесно ли си плащате сметките? Ако ми кажете да, живеем по-добре,веднага си оттеглям думите, но ако кажете не, нека се хванем заедно и променим това”, каза още Нинова.

По думите й паралелната държава седи сита в кабинетите, а реалната е тук-по площадите, на протестите, в домовете на хората.

“Вие сте силата, защото сте истински. Освободете се от страха и апатията си. Не е вярно, че нищо не може да се промени. Може. Просто го поискайте”, призова Нинова.


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
1
 
! Отговори
XXX преди 1 година
Като гледам много анонимни необразовани и глупави индивиди са се пръкнали - Корнелия Та Корнелия, а я си прочетете фактите какъв е бил упадъчния социализъм на Тато, къде е бил и капитализма на фашистка България при царя иииии ... къде е сега България при мъдрото ръководство на американските братя! Чакам реалните факти за трите категории , които анонимките ще напишат!!!
85
1
 
3
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Нинова готви пенсионерите за държавен преврат.Къде е Цацаров?Трябва да бъде арестувана и съдена.
84
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Безсрамна капиталистическа лъжкиня!!!
83
0
 
19
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Държавата си една, по-скоро Нинова се раздвоява, тя самата вече не знае лицето на снимката, на кУрнелка ли е, или пък е на Делян Икебаната ... ?!
82
2
 
22
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 1 година
През 1998г. Ив. Костов назначи Курнелия Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя „успешно“ приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба…
81
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ж И В О Т Н О !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
80
2
 
8
 
! Отговори
ЗЗЗА преди 1 година
Аха...сега не ми се трие коментара. значи....комунистите в ,,Днес" са излезли почивка.
79
2
 
18
 
! Отговори
Реално преди 1 година
Нюнувъ ти си ненормално мекотело, понеже си с раздвоение на личността, затова живееш в 2 държави.
78
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отново и отново се потвърждава, че да си ляв, да си комунист, да си
социалист, да си русофил, да си все тъй нататък в тая линия, е
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ АПРИОРНО Т Ъ П !
Иначе как ще повярваш, че лявото е нещо велико, че Русия е нещо велико??
А дясното, а консервативното, а Америка, А СВОБОДАТА, А ДЕМОКРАЦИЯТА, А
ПРАВАТА???? Та те НЕ ПРОИЗЛИЗАТ ОТ ЛЯВОТО, НИТО ОТ РУСИЯ!!!!
77
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възможно е това виждане на две държави да е следствие от раздвоение на личността.
Медиците знаят за какво става въпрос.
76
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стрина Нина е лъжкиня! И скъпите сутиени, и
очилата за седемстотин лева не я правят интелигентна. Тя си е типично
селско моме от Крушовица, Врачанско. Тя е пример за кариерата на
комунист- тръгва от село, по пречупените гръбнаци на нисшите партийци,
до първия пост на вожд на компартията БСП!
75
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Социалистите-капиталисти искат да я карат по
старому.Те отзад скрити да дърпат конците както нареди вожда от
централата. Отпред чисти лица, отзад мръсни з@д.ици.
74
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Курнелия с кръв е взела властта, с кръв ще я
даде. при нея няма чест и достойнство, квато е срещу ГЕРБ, такава ще е
с-у своите ако се наложи.
73
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отдавна е така госпожо Нинова - сега ли чак го констатирахте - едната държава на големците, депутатите, министрите, мутрите, забогателите незаконно, на соджуците и пр. и другата държава на работещите бедни на работелите пенсионери, на бедните с достойнство, на бедните ровещи по кофите с *** и пр.
72
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че комунистите са долни престъпници е вярно, но тия и комунисти не са. Тия са най-обикновени клептократи, сравними с телефонните измамници и джебчиите из пазарищата. Тяхната единствена цел да се докопат до властта за да източат държавата за ПЕТИ ПЪТ.
71
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Права е!
70
2
 
20
 
! Отговори
НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ преди 1 година
Другарката Нинова е изпратила детето си в САЩ за да ни покаже упадъка и вредата на империализма. Там, то се тъпче с ГМО и други нездравословни храни и рискува здравето си с наднорменото си тегло. Така тя иска да ни покаже колко вредно е да се живее в САЩ. За българския народ, другарката Нинова иска да осигури здравословен лосион за вана "Бояращник" и екологично чиста течност за чистачки от братска Русия, които и ние да пием в големи количества по примера на нашите славянски братя.
69
1
 
18
 
! Отговори
ужас преди 1 година
Тази луда крава - Нинова и хапчета и тояга няма да и помогнат.Циганск. та и кръв е резистентна срещу истината и доброто . Тя и нейния гуру , рома Костов са си е лика прилика и са като близнаци .....
68
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тая гнусна селянка ще и повярвам когато си дари фирмите и спестяванията на домове за стари хора (техния електорат) и когато си премести охраненото детенце от САЩ в Русия.
67
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А НЕ ВИДЯ ЛИ ДАЛАВЕРИТЕ СИ С ТЕХНОИМПЕКС, А ПРОВАЛА НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ НЕ ВИДЯ ЛИ, АМИ БЕЛИЯ АВТОБУС ДЕТО ВИ ПАЗЕШЕ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ НЕ ВИДЯХТЕ ЛИ ДРУГАРКО КАПИТАЛИСТКА