Нинова видя две държави - на спокойствие и на протести

Управляващите си живеели в своята, а хората недоволствали
98
Нинова видя две държави - на спокойствие и на протести
Снимка: Булфото, архив

“Живеем в две различни държави. В тази на управляващите, в която по думите им има спокойствие. В истинската - всеки месец хората са на улицата и протестират”. Това заяви на среща с граждани в Разград червената шефка Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

“Според ГЕРБ те дават път на младите и можещите. Но в деня на будителите младите учени излязоха на протест за унизителните условия, в които работят. В паралелната държава на Борисов има сигурност, в истинската всеки месец полицаи, пожарникари са на протест, а пилоти отказват да летят”, каза още Нинова.

Тя продължи, че в държавата на правителството пенсиите растат, а в истинската пенсионерите излязоха по площадите с мъката, че няма как да живеят с двеста лева.

“За ГЕРБ здравеопазването е приоритет, а в истинския живот болници фалират и лекарите са на улицата, защото не искат да бъдат пребивани, докато спасяват човешки живот. ГЕРБ всеки ден ни убеждават, че има икономически растеж, излишъци, стабилност и просперитет. Вие в област Разград усетихте ли ги- имате ли сигурност, по-лесно ли си плащате сметките? Ако ми кажете да, живеем по-добре,веднага си оттеглям думите, но ако кажете не, нека се хванем заедно и променим това”, каза още Нинова.

По думите й паралелната държава седи сита в кабинетите, а реалната е тук-по площадите, на протестите, в домовете на хората.

“Вие сте силата, защото сте истински. Освободете се от страха и апатията си. Не е вярно, че нищо не може да се промени. Може. Просто го поискайте”, призова Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чета написаното и недоумявам- за коя държава пишат. За всичко била виновна БСП. Нито ред за дейността на г-н 10%, за дейността на Ф.Димитров и СДС и черния министър председател, нито ред за режима на Борисов. Защо забравяте,че СДС първо извърши реституцията а после приватизацията, а не както БСП искаше обратно- за да могат реститутите да съберат пари за т.н. приватизация. Вярно е,че БСП имаше доста грешки, но трябва да бъдем обективни. Иначе отново ще сгрешим.
43
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази жена как пък не каза едно положително нещо за толкова години. От устата и излизат само змии и гущери. Такива хора са обсебени от мрака и сатаната. Като и слушам гадостите имам чувството, че устата и е помийна яма. Такова негативно същество, Вейдър е ангел в сравнение с нея.
42
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП е символ на престъпния преход, разграбванетъо и разрухата на България. Нормалните хора помнят лукановата и виденовата зима, помнят мутрите на марионетката Беров, тройната коалиция, "оня списък"... И НА ПЕТОЛЪЧКИ ДА ГИ РАЗПЪНЕМ ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЖИВОТНИ ЩЕ ИМ Е МАЛКО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, КОИТО ИЗВЪРШИХА СРЕЩУ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА!!!
41
7
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
На 10 ноември 2017 г. стават 28 години преход! На БСП дължим тази дълга агония и тази разруха на даржавата! Нинова да не ни прави мили очи, хората помнят!
40
2
 
18
 
! Отговори
До 41 преди 6 години
Да не забравяме и псевдобунтаря и "борец за социална справедливост" другарчето Георги Кадиев. Всъщност, енергиен мафиот, живеещ в огромен палат в елитен столичен квартал. Фирмата (на името на жена му Соня) Energy Supplyполучава светкавично лиценз от дългия инкасатор Р.Овч. за търговия на едро с ел. енергия. С един скромен офис на ул. "Граф Игнатиев" и инвестиция за лаптоп, телефон и факс, тази фирма върти милиони от продажбата на евтин ток от АЕЦ навън, а ние плащаме скъпия тук.
39
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато тази банда, наричаща себе си партия не се забрани, България няма да се отлепи от дъното. Тези животни все още се кланят на масовия убиец Живков и искат да продадат България на диктатора Путин.
38
7
 
22
 
! Отговори
БСП=АЛО АПАШИ преди 6 години
БСП е партията на мафиотското разграбване на България. БКП/БСП създаде ДПС, мутрите и олигархията. Не случайно до един са милионери-престъпници. А бабичките по митингите... същите, които си хвърлят златото и спестяванията от балконите по ало-измамниците.
37
6
 
22
 
! Отговори
Престъпен тандем преди 6 години
Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?
36
5
 
20
 
! Отговори
Червените милионери преди 6 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
35
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-гадното е, че Нинова е столичанка в повече. Довлякла се от врачанските села с вестници в галошите.
34
4
 
8
 
! Отговори
ист преди 6 години
Защо полу мафиотска.
33
3
 
17
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
32
5
 
15
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
31
5
 
16
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 6 години
С тези лъжи - вота на недоверие вече е предварително ЗАГУБЕН!
30
5
 
18
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Всички разбраха, че БСП е българската сепаратиска партия!? Всеки ден организират демонстрации, организират гейтове, сега по евро-председателството искат вот на недоверие??? Техните кремльовски господари ще останат доволни от това!
29
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато Борисов америгуанскияслуга не се махне мир в държаватаняма да има.
28
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нагледно доказателство за политическо интригантство по триъгълника - Радев - Граф Решетниково - Нинова !
27
6
 
25
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Нинова живее в държавата на богатите: получава+заплатата супсидия по 11 лв. на глас + плик с БЕЗОТЧЕТНИ пари, държавна кола, гориво, командировки и в същото време всеки божи ден РЕВЕ за бедните българи! ? ! ? ! ?
26
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз казвам не на скапанитедемократи. Стани да седна.И като взеха властта сеоказа че могат само да рушат.
25
7
 
24
 
! Отговори
светла светлячок преди 6 години
след десети ноември 1989 г. най-голямата част от националното богатство се открадна от бившите комунисти, те държат и в момента икономическата власт.Именно затова наддва милиона млади хора напсуваха България и я напуснаха.Комунистите родината ограбиха,поделиха си я на калпак, на нас, на народа не дадоха нищо пак.Затова мразими БСП-то, тая другарка от Крушовица да не се прави на ощипана мома.Не на помирението, не.