Размърдала се БСП, а ДПС покрай нея не останало пасивно

Опозицията обаче не била фактор, нямало да има предсрочни избори
49
Размърдала се БСП, а ДПС покрай нея не останало пасивно
Снимка: Булфото, архив

Всяка партия стяга редиците си, смята зам.-шефката на парламента от ГЕРБ Цвета Караянчева.

"БСП направиха конгрес и преди него направиха своите послания. По време на конгреса също беше много бурно - курс на въоръжена борба. ДПС също стягат своя електорат. От време на време трябва да се пускат послания. Най-интересното в това, което каза г-н Карадайъ беше, че ще демонтират управлението. Обаче, за да демонтираш нещо, трябва да имаш добри механици. Там мисля, че няма добри механици. Управлението е стабилно, спокойно, работи се“, коментира тя пред БНТ.

Според нея от ДПС говорят по този начин, за да затегнат редиците на електората.

Още по темата

"Размърдаха се БСП, ДПС и те покрай тях, да не стоят пасивни, за да има малко повече движение в опозицията, за да може малко да разклатят управляващите. Няма как да им се получи“, каза Караянчева.

По думите ѝ хората виждат реалните политики.

"За управлението на Тройната коалиция това, което те направиха, беше едно разточителство на средства. Спряха им еврофондовете. Това, което прави третото правителство на ГЕРБ, може да се пипне. Има и магистрала, по която да пътуваш. Има спортни зали“, коментира Караянчева.

Според нея обаче колкото и да говори опозицията за предсрочни избори до такива няма да се стигне.

"Не мисля, че ДПС са такъв фактор. Не мисля, че ще има предсрочни избори. Хората в смесените региони знаят вече, че алтернативата е ГЕРБ“, отсече тя.

По отношение на напрежението на парламента, тя посочи, че ако се гледа към Народното събрание може да се заблудим, че има спорове и напрежение.

"Няма политики в това, което се говори. Миналия ден слушам Корнелия Нинова казва, че от БСП са изчели от трибуната 33 декларации. И какво от това? Какво подобриха живота на хората тези 33 декларации. В началото на събранието бяха започнали в социалистическо съревнование колко законопроекта били вкарали БСП. Правете политики“, призова опозицията Караянчева. Тя поясни, че те могат да вкарат и 100 законопроекта, обаче да са променили само едно изречение и те не водят до нищо. „Много е важно, когато говорим, да говорим за политики, а не да се нападаме взаимно“, допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ги делете- те всички там горе са от една котило ! Останалото е цирк за нас баламите !ЕДНО и СЪЩО са си СЛАДУРИТЕ ! Едно и също-запомнете !
36
0
 
3
 
! Отговори
мдаа преди 6 години
Цвето,Я по-добре кажи как дебелата Лили те избута с гъъз от НДК и го отнесе Боршош.
35
7
 
11
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Г-* жо Караянчева от 9 години управлявате и стига вече БСП така ДПС така. Некадърници сте вие барабар с пишман патриотите.
34
9
 
8
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Не разбирам защо от ГЕРБ се занимават с БСП. Да си четат декларациите. Кучетата си лаят. но кервана си върви ... В изказванията на ГЕРБ няма какво да се говори за БСП и още по малко за ДПС. БСП и ДПС трябва да свикват, че са минало ...
33
2
 
13
 
! Отговори
ГЛАСУВАЛ преди 6 години
ГЕРБ в момента правят много Фундаментални Грешки като Партия .Следващия Мандат няма да го вземат . Борисов вече не е Човека Партия , изпусна си хората да грабят като Мародери .Хората ще следват Модел който им осигурява Съществуването , Днес виждаме Увеличение на всички сметки и данъци , от 2018 година ще има още един Ценови Шок . Иначе НСИ отчита Дефлация , Банките вместо да ви дават Лихви върху влоговете ви взимат Такси от 10% . Мизерни Времена .Като по турско .
32
3
 
2
 
! Отговори
До 34-Анонимен преди 6 години
И после пак ли 45 години другарю млади.Това с разстрелите и здравата ръка го минахме един път.Но ако се повтори както искаш ти,не за Америка ами за Марс ще искате да бягате каквито сте ми лиг.льовци Вие просто сте едни щастливци но не можете да си го предсавите.Тези които искаш за такива думи като твойте и даже по невинни Разстреляха и затвориха бая народ.Белене,Скравена,Слънчев ден чакат точно такива като теб,като дойдат вашите.Но защо и ние трябва да го преживеем още един път,млади лигльо.
31
5
 
18
 
! Отговори
Калинка преди 6 години
Госпожа Цветка явно се има за голям капацитет да дава акъл на БСП. Колко тъжна герберска картинка, имали сме били магистрали, всичко ни е в ред. Те имат апартаменти и суджуци, а хората ги псуват.
30
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Караянчева все едно повтаря - не мисля, не мисля.Вероятно няма и с какво да мисли.И тя е същата като Деса Дуловска -
29
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е цирк...минаха повече от 25г и пак е едно е също едните лаят другите а вечер пият заедно,както е КТБ тия от дпсчак сега се събудиха уж.
28
0
 
16
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До анонимен 29 Едно е да мислиш за народа , друго е да направиш нещо за него.А правенето става с пари, а работодателите не дават.Така че силна социална политика със слаба икономика не се прави. Основен постулат.
27
2
 
18
 
! Отговори
Даскала преди 6 години
И защо на Черния Янчо наследницата се смята за бяла и права?В грешка си госпожа, в голяма грешка!
26
4
 
26
 
! Отговори
Ментора преди 6 години
Проблема на госпожата е , че в случая не става дума за БСП или ДПС , става дума за корупцията завладяла Държавата !Главни носители на това крайно отрицателно явление са управленските кадри на ГЕРБ , като техните прегрешения ежедневно заливат ефира , който уж се намира под строгия контрол на премиера Борисов!Това показва , че нещата са толкова дълбоки , така са вкоренени в ГЕРБ , че ще се наложи тотална смяна на модела на управление!Корупцията не трябва да предизвиква пискане , а реална борба!
25
3
 
20
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
КараЯнчева предено на бългаски ЧернаЯнчевакато обвинява опозицията че нямат достатъчно механици да демонтират управлението можи би има себеси като алтернатива че е машинен инжинер в тютюно преработка като настоящи шеф на Агенция митници .То в резултат на такива механици кат нея които преобладават в настоящето правителство видяхме на кво дереже са магистралите с които непрестанно се хвалят.От единия край откриват от другия започват ремонти .хАУС И МИЗЕРИЯ ПРЕВЗЕ СЕЛА ИГРАДОВЕи шаващи старци.
24
7
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Прави са БСП да искат вот на недоверие към правителството Аз лично ги подкрепям защотото те са единствената партия която мисли за народа Корнелия Нинова ще следващия примиер на България .
23
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най точно е да се каже за БКП-БСП сетила се Мара да се побара . Ако слушаш глупостите на г-жа Лъжа тя вече се вижда Премиер . Интересно как така Нинова си е повярвала , че освен една елементарна женица представлява заплаха за ГЕРБ .
22
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази Караянчева, що не си намери некой да я коландрисва? Такава озлобена и грозновата е, което показва тишина и самотност в спалнята й. Ако няма кандидати, да си плати на някого, колко пари е окрала.
21
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб са цвете за мирисане-Цвета,Цветан,Цветелина...и Цецка пее "Цъфнал герб".
20
2
 
24
 
! Отговори
регистър преди 6 години
Кара янчева е братчедка на Кара дайъ.
19
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя и каква е тази Караянчева? Една погрозняла и освирепвла от гепене недотакована грозотия, което разнебити Кърджали. Ще дойде време ще бъде арестувана и съдена, толкова гадости е сътворила.
18
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тая устата е като на моята-на чекмедже !