Размърдала се БСП, а ДПС покрай нея не останало пасивно

Опозицията обаче не била фактор, нямало да има предсрочни избори
49
Размърдала се БСП, а ДПС покрай нея не останало пасивно
Снимка: Булфото, архив

Всяка партия стяга редиците си, смята зам.-шефката на парламента от ГЕРБ Цвета Караянчева.

"БСП направиха конгрес и преди него направиха своите послания. По време на конгреса също беше много бурно - курс на въоръжена борба. ДПС също стягат своя електорат. От време на време трябва да се пускат послания. Най-интересното в това, което каза г-н Карадайъ беше, че ще демонтират управлението. Обаче, за да демонтираш нещо, трябва да имаш добри механици. Там мисля, че няма добри механици. Управлението е стабилно, спокойно, работи се“, коментира тя пред БНТ.

Според нея от ДПС говорят по този начин, за да затегнат редиците на електората.

Още по темата

"Размърдаха се БСП, ДПС и те покрай тях, да не стоят пасивни, за да има малко повече движение в опозицията, за да може малко да разклатят управляващите. Няма как да им се получи“, каза Караянчева.

По думите ѝ хората виждат реалните политики.

"За управлението на Тройната коалиция това, което те направиха, беше едно разточителство на средства. Спряха им еврофондовете. Това, което прави третото правителство на ГЕРБ, може да се пипне. Има и магистрала, по която да пътуваш. Има спортни зали“, коментира Караянчева.

Според нея обаче колкото и да говори опозицията за предсрочни избори до такива няма да се стигне.

"Не мисля, че ДПС са такъв фактор. Не мисля, че ще има предсрочни избори. Хората в смесените региони знаят вече, че алтернативата е ГЕРБ“, отсече тя.

По отношение на напрежението на парламента, тя посочи, че ако се гледа към Народното събрание може да се заблудим, че има спорове и напрежение.

"Няма политики в това, което се говори. Миналия ден слушам Корнелия Нинова казва, че от БСП са изчели от трибуната 33 декларации. И какво от това? Какво подобриха живота на хората тези 33 декларации. В началото на събранието бяха започнали в социалистическо съревнование колко законопроекта били вкарали БСП. Правете политики“, призова опозицията Караянчева. Тя поясни, че те могат да вкарат и 100 законопроекта, обаче да са променили само едно изречение и те не водят до нищо. „Много е важно, когато говорим, да говорим за политики, а не да се нападаме взаимно“, допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
34
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
ДПС и оня мyхъл Карадайъ са бесни, че изгубиха ролята си на балансьор в политиката... - браво на обединените патриоти, че излязоха по-умни от десните - обединиха се и иззеха тая роля от турчулята... - следваите избори, кокато и СДС-рите поумнеят и се обединят ролята на БСП и ДПС ще намалее значително...
16
4
 
42
 
! Отговори
ама балона шсъ пукне преди 6 години
Има ли още наивници, които да верват, че тия са десни антикомунисти и пр. Те са си просто едни по-добре охранени другари. Колкото до благоденствието им: 1. Населението продължава да намалява. 2. Инвестициите се сринаха. 3. Продължава обедняването на всички, които не са свързани с властта. 4. Държавата си връзва за сега бюджета, но по безкрайно абсурдни начини: хвърля милиони български граждани на чси-та, измисля си куп нови такси, увеличава старите и пр.5. Доходите?6. Заетостта? ...
15
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова *** фитка рядко е върлувала в родната политика!
14
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох! На агнето майка му се опитва да мисли!
13
11
 
42
 
! Отговори
Aнонимен преди 6 години
Ами те гербаджиите са мноого прости, начело с Еднокнижният.
12
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветооо,научи ли Пекин на коя държава е столица,***?
11
4
 
36
 
! Отговори
тая не е наред преди 6 години
пак за магистрали и спортни зали говори !!! какво общо имат спортните зали с благоденствието на хората ?? по-добре да оборурват повече училища например с компютри...лаборатории ...да развиват неща които ще помогнат на учениците в намирането на работа . а герб са също толкова разточителни като бсп...защо постоянно увеличават бюджетните разходи,дефицита и заемите??
10
6
 
37
 
! Отговори
Бибитко преди 6 години
Няколко хиляди недоволни лекари, сестри, пенсионери, учители на Орлов мост и вдигам кръвно, подавам оставка и се крия в правителствена болница.
9
5
 
33
 
! Отговори
keke преди 6 години
Цвета Пекинската патица от Виетнам кефи.Ко стана С Георг. Младо жребче,а?Скоро Валерката Прабългарина ще иска да го смени.Много се натиска там. Убавица тъз Цвета еи.
8
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази научи ли коя е столицата на Виетнам или още се мъчи? Политики тръгнала да ми прави!!!
7
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Практиката показва че единствения който може да поиска предсрочни избори това е Бойко,достатъчен фактор за предсрочни избори е по един или друг начин да го убедят него за това.Не казвам че е добре това, но казвам че е възможно.И на практика правено вече.
6
33
 
9
 
! Отговори
ист преди 6 години
Нормално е ДПС да се задейство по нареждане на БСП.В БСП са офицерите вербовчици, а в ДПС са агентите на терен от бившата ДС.Дисциплината строго се спазва във възродената ДС на Живков.
5
7
 
35
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен3Едва ли, приятелю. Този път Бойко ще държи здраво властта, и ще си припомним сцени, гледани преди време пред парламента , или по-на скоро-на изборите в Каталуния. Защото знаят, че изпаднат ли от каручката на власста, този път няма да им се размине.
4
32
 
14
 
! Отговори
дали е майтап, но преди 6 години
най-голямото подобрение на живота на хората е спасението от съвместно управление на бсп+дпс! Всичко останало, като магистрали, доходи, съседски взаимо отношения и други са екстри.
3
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разсъскала се герберка, че то освен да съска, друго и не може.
2
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е Герб да изтече в канала.
1
7
 
44
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Интересно, а Герб какво направи, за да се подобри живота на хората извън партията и обръчите им от фирми?