Видяха се и се разбраха: Властта е стабилна, здравен министър ще е...

Пишат промени за падане на давността при престъпления при приватизация
6 ное 2017 12:20,
87
Видяха се и се разбраха: Властта е стабилна, здравен министър ще е...
Снимка: Министерски съвет

Управляващата коалиция е стабилна, а правителството и мнозинството в парламента изпълняват програмата си и ангажиментите, свързани с българското председателство.

Около това мнение се обединиха лидерите на управляващата коалиция по време на днешното заседание на Политическия съвет на съюза си.

Лидерите на управляващите партии утвърдиха официалната номинация за министър на здравеопазването, съобщиха от правителствения пресцентър. Фаворитът бил избран измежду няколко възможни кандидатури.

Още по темата

Кой ще е новият министър ще стане ясно след като премиерът Бойко Борисов внесе кандидатурата му в парламента. Това ще стане веднага след приемането на бюджета за догодина.

Миналата седмица шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че това ще стане на 10 ноември.

Лидерите на управляващата коалиция се разбраха да формират екип от юристи в парламента, който да изготви промени за отпадане на давността за престъпленията при приватизационните сделки. Идеята за това лансира още през уикенда премиерът Бойко Борисов.

Политическият съвет обсъдил и бюджета, а също и законодателни промени, свързани с подобряване на туристическото обслужване и гарантирането на спокойствието на туристите.

Изменения ще бъдат предложени в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие, Единната система за туристическа информация, както и текстове, с които да се ограничат нивата на шума в зимните и летните курорти.

Разгледани били и предложения, свързани с преместваемите обекти по плажовете.

Политическият съвет на коалицията отчете, че реализирането на 4-годишната управленската програма на правителството за първите 6 месеца се изпълнява в срок, се казва в съобщението на правителството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До БАБА КУНА 74 И кога ще е това крадене да последно? Докато Корделка вземе властта ли ? А след това крадене с нова сила , докато фолират за четвърти път държавата.Надежда всяка оставете , Корделка на бунището изхвърлете.
69
1
 
3
 
! Отговори
СЕЛСКА СЕДЕНКА преди 6 години
ПОРЕДНАТА СЕЛСКА ВЕЧЕРИНКА - ИЗБРАЛИ ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР, НО НЯМА ДА ГО КАЖАТ СЕГА - НА! ПОРЕДЕН ПР НА ТИКВОНИЙ, КОЛКО Е РАЗУМЕН И СЕРИОЗЕН И НЕ ПРИБЪРЗВА, КАТО С ОНАЯ МИНИСТЪРКА, ДЕТО Я СРЕЩНАЛ НА БЕНЗИНДЖИЙНИЦАТА. А КАТО СИ ПРЕДСТАВИМ, ЧЕ ВЪПРОСНИЯТ ЩЕ БЪДЕ СМЕНЕН СЛЕД 5 МЕСЕЦА ИЛИ ЦЕЛИЯТ КАБИНЕТ ЩЕ СИ ПОЕМЕ ПЪТЯ КЪМ НИЩОТО, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО
68
0
 
3
 
! Отговори
Марин преди 6 години
А ще отпадне ли давността при имотните измами? Пет години при сегашното положение е смешен срок. Особено между роднини! Не можело да съдя дъщеря ми за измамата,че това били семейни отношения. Крила е нотариалния акт докато минат тези пет години. Като ме изгони от жилището,Главния прокурор ще ме прибере? Или да си слагам въжето като всички ограбени от роднини стари хора? Точно между роднини не трябва да има давност.
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кубрат Пулев или Христо Стоичков за министър на здравеопазването
66
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяха се и се разбраха, те богати , народа беден , всеки ден се вдигат цените , доходите не , докога ще я караме така с тия гробари
65
1
 
12
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ВИДЯХА СЕ И СЕ РАЗБРАХА - ГЕРБ И ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ ЩЕ КРАДАТ ДО ПОСЛЕДНО !!!
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ще е здравния министър вече е ясно. Преди няколко дена, на едно кръстовище край Ямбол, един доктор се появи в кортежа. Не му е за първи път на Бойко така да си подбира кадрите. Надява се човека на късмет, като в тото-то.
63
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам елемнтарен въпрос към т.нар. власт-когато ви избега или измре материяла, кой ще ви плаща милиардите заеми? Ромите ли?)))Мерси.
62
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВГЛЕДАЙТЕ СЕ В СУРАТИТЕ НА ТАЗИ СНИМКА-ТОВА СА ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ -ЦЕЦО И ТИКВАТА ОТ ЕВРЕЙСКАТА ШАЙКА ГРОБ И ОПИТОМЕНИТЕ И НАПАЗАРУВАНИ ПАТРИОТАРИ СИДЕРОГЛУ,ЕВРЕЙНА ВАЛЕРИ БАЛЕВСКИ И ШКЕМБЕ (МАКЕДОБЕЦА) ,ЗАПОМНЕТЕ ГИ ДОБРЕ,ЗАЩОТО ТЕЗИ ЗАЕДНО С КОСТОВ ЕВРЕЙНА ПАСИ ЩЕ СА ПЪРВИТЕ ОСЪДЕНИ ОТ НОВИЯ НАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ НАРОД И ДЪРЖАВА.
61
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Професор 27Про(х)весоре, смени плочата, че се продупчи от въртене.
60
1
 
22
 
! Отговори
Баце преди 6 години
Не съм вярвал че ще го кажа, но ако нямаше други варианти и трябваше да избирам между гробарите на Бойко и червените кхмери на Нинова, ще избера вторите.
59
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вицепремиерът Валери Симеонов е бил сред номинациите за здравен министър. Това е станало след като генерал Николай Петров се оттегли от поста. "Вярно е, че имаше предложение да стана министър на здравеопазването, тъй като на този пост се иска човек със здрави нерви. Аз не се съгласих! Ще подкрепя кандидатурата, която предложи ГЕРБ. За мен е важно следващият здравен министър да продължи политиката на генерал Петров", заяви Симеонов. ...
58
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кирил Ананиев, казвате ?Незабавно да почерпят зет му, дъщеря му, сина му, племенниците, лелите, учинайките, вуйчовците и приятелите от детинство :))))
57
1
 
20
 
! Отговори
до 61 преди 6 години
Ха-ха-ха. Чичо (Ананиев) и племеник (Владко Горанов). Тиквоний е цар в изкуствения отбор на нищоправци и бояджии лакиращи фасадата с баданарката ....20 общински и държавни болници във фактически Фалит. Днес се разбра и за тази в Свищов . Утре и във вашия град...
56
14
 
6
 
! Отговори
.. преди 6 години
На българина винаги някой му е крив.. За всичките му нещастия са виновни политиците в парламента. Много естествено, те са лоши и той няма нищо общо с тях. Той е добър, честен, некорумпиран, никога не прави далавери, винаги спазва правилата и винаги мисли за благото на другите.
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази давност не може да отпадне поради значението на термина приватизация като сделка м/у дружество от някакъв тип и държавна,общинска,районна администрация и съответно собственоста им като административни единици в организирането на вида дейност в струтурата на управлението от което и произтича временения характер на приватизацията или отдаване и се отмята с проверка и вписвания за отчетения период,всеки нов приватизатор приема от предния с комисия от държавно административно ниво,министерства
54
2
 
9
 
! Отговори
а бе...... преди 6 години
до професор абе ами борисов и той е комунист за това си е пуснал брадичка да не му се вижда петолъчката....
53
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пишели промени за падане на давността при престъпления от приватизация.Леле,сетила се Мара да се побара.Приватизацията одавна отече и парите са изпрани и препрани,но тия тепърва ще търсят под вола теле.А кой ще разследва престъпленията от обществените поръчки за приятели,съученици,зетьове и други роднини към днешна дата?КОЙ?
52
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаем,знаем,стабилно се краде като за последно.
51
1
 
11
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До 51Разбира се, че има алтернатива на трафикантите и суджуците. Примерно партия "Възраждане". Но хората се плашат от промяната. Свикнали са с трядиционните рабойнически партии, а после реват от тях. Има и други по - добри от Д.огановия генерал.