70 бона за транспорт на инвалиди от хазната, но ... за Македония

Парите идват от бюджета на външно министерство
4
70 бона за транспорт на инвалиди от хазната, но ... за Македония
Снимка: Булфото, архив

Правителството одобри отпускането на 70 000 лева за закупуването на специализирано превозно средство за всички уязвими групи в община Струмица, Македония.

Безвъзмездната финансова помощ е в рамките на проект за социално включване на уязвими групи в община Струмица и създаването на условия за пълноценното участие на хората с увреждания в икономическия, социалния и културния живот и упражняване на основните права, без дискриминация по признак на увреждане, уточниха от пресслужбата на кабинета.

Финансирането ще бъде осигурено от одобрените средства от бюджета на МВнР, предназначени за официална помощ за развитие и хуманитарна помощ съгласно Закона зa държавния бюджет за 2017 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, браво! Цяла България е цъфнала и вързала, решихме всички проблеми на хората в неравностойно положение тук, че почнахме и пари за чужденци да даваме. Или да позная, че явно в цялата работа има някаква далавера и на нашите им е през... за инвалидите в Македония, ама ще има едни пари за усвояване.
2
1
 
11
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
А това да не би да има нещо общо с наскоро подписания договор за "добросъседство" ? Защото знаейки колко обича сърбо-комуниста Заев да получава подаръци (записан е по буквата на закона на видео снимка как иска подкуп от 200000 евро от бизнесмен като половината се за цръква в центъра на въпросната Струмица) малко в повече идват съвпаденията.
1
1
 
16
 
! Отговори
бай х преди 6 години
на гол тумбак чифте пищови ....аз защо не съм видял в нашите общини ,,специализирано превозно средство за всички уязвими групи инвалиди ,