Александър Симов: БСП говори за слабостите си и това е нейна сила

Търсим максимална подкрепа за вота на недоверие, призна той
7 ное 2017 10:43, Анисия Иванова
17

В БСП винаги е имало вътрешна опозиция и това е хубавото. В България няма друга такава партия, смята червеният депутат Александър Симов.

Според него конгресът, който левицата проведе, беше полезен, тъй като разговорите за вътрешните противоречия в партията се отлагаха многократно, а бяха крайно необходими. Не мисля, че на заседанието бе изказано всичко, но беше важно да стане ясно има ли и какво е делението на социалистите, обясни в студиото на "България сутрин" депутатът от БСП.

"Ние все още пазим демократическите си инстинкти. В момента, в който се появи някакво противоречие вътре в една формация, това не означава нейна слабост, а нейна сила. Възможността да говориш за собствените си проблеми не е повод за крах, а показва, че знаеш какво ти пречи и как да продължиш напред", категоричен бе той.

Във връзка с исканията за внасяне на вот на недоверие, за които левицата ще започне разговори с парламентарните групи на ДПС и "Воля", Александър Симов заяви, че нормалните парламентарни действия са именно да бъдат намерени поддръжници, които да подкрепят вижданията на БСП. "Търсим максимална подкрепа за него", призна той.

Пред Bulgaria ON AIR той допълни, че още от встъпването в длъжност на кабинета "Борисов 3" БСП е декларирала, че ще подкрепя всички действия с европредседателството ни, защото за България то е важно.

"Тогава обаче поставихме едно съществено условие - политиката да се прави прозрачно вътре в парламента, а не някъде отвън. Такова нещо обаче не се случва. Парламентът се опитва целенасочено да бъде неглижиран, да бъде превърнат в говорилня на представителите на т.нар. радикално крило на ГЕРБ без реално съдържание и смисъл", отсече Симов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗА МАКСИМАЛНАТА ПОДКРЕПА КОЛКО ДЕБЕЛИ ПАЧКИ ПРИГОТВИХТЕ?
15
2
 
3
 
! Отговори
чичо преди 6 години
Ако сложи и един каскет на пипонестата глава ще е дюшеш ...;)
14
2
 
8
 
! Отговори
БСП=ДПС=Евророма преди 6 години
На Симов и мислите му са валчести като кратуната. Изпадат като дърдонки я в Дума, я в Интернето....
13
1
 
11
 
! Отговори
Пешко преди 6 години
До БСП е бита картаСашко Симов управленец? С трудов стаж десет години у в. Дума и десетина месеца депутатин. Какъв опит има тоз? Та той не се е будил никога в 6.30 за работа, както пролетариите, чийто интереси уж защитава
12
0
 
10
 
! Отговори
Пешко преди 6 години
Сашко Симов новият червен рупор е толко смешен, че няма накъде. Имало било опозиция в БСП, ала бала портокала, конгреси и пленуми през седмица, а червеният избирател все така разчита на кебапчето на Бузлуджа
11
2
 
10
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Тия от ден на ден все по-смешни клоуни вадят. Политиката и в парламента и навън си върви и ще си върви и без вас
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симов,този конгрес се проведе,защото кака *** разбра,че столът и се клати,и побърза да се бетонира в БСП,и никой да не може да я мръдне от там.Събра ви точно заради това,другото е бла бла бла....................
9
6
 
13
 
! Отговори
Шопа преди 6 години
Кво е тва недоразумение на природата ,че и по телевизията да говори?!Некъв мутант.
8
2
 
6
 
! Отговори
sport преди 6 години
корекция:"...собствените СИ интереси. ..."
7
1
 
12
 
! Отговори
sport преди 6 години
До Анонимен 6Няма партия в България, която да не е приютила отломки от БКП. В момента политическата система е един октопод, чиито пипала се боядисват и именуват по различен начин, но идеята е винаги да акумулира всичко изтискано от бедния народ за обслужване на собствените ни интереси. В едни моменти едно от пипалата надебелява, в друг момент друго, но реалността е жалка, а именно, че няма изход. *** се обогатява, а народа изпростява и озверява!
6
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП е символ на корупцията, мафията и престъпния преход. Това е бандата с най-много олигарси-милионери, забогатели на гърба на народа.
5
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-много богаташи има в БСП, а убеждават бедните хора, че се борят за тяхните права. Казват ни, че се борят с корупцията, а именно в тяхната партия издигна корупцията в национална политика. Твърдят, че щели да приемат закони срещу корупцията, а последното тяхно правителство прие скандален закон който освободи от преследване корумпирани министри
4
5
 
15
 
! Отговори
БСП е бита карта преди 6 години
Симов е умно момче, ама така и не му влезе в кратуната, че БСП е компрометирана партия и е в края на жизнения си цикъл (даже ми е съмнително как се финансира). Със затриването на последните стари поколения, ще се затрие и разпознаеваемостта на тази партия. Младите или са аполитични, или крайно герберизираби, кои по семейна линия, кои по приятелска, а други просто по принуда. Симов да вземе да се отцепи и да се постарае да направи нов проект. Навсякъде по света хората са зажъдня за млади управлен
3
17
 
13
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
ГЕРБ не са нито леви, нито десни. Защото те не са партия, а ОПГ (Организирана Престъпна Група).
2
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде и малкият Хрушчов се изказа!Нямам дума!
1
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП, нито е партия, нито е българска, нито е социалистическа