Аталай по курса на ДПС: Който е с ГЕРБ, добро не е видял

А Ахмед Доган бил демократ и не взимал еднолично решения
14
Аталай по курса на ДПС: Който е с ГЕРБ, добро не е видял
Снимка: Булфото, архив

ДПС тръгна на курс към смяна на властта. На първото си заседание след парламентарните избори централният съвет на Движението си постави за цел – "с всички средства да води политика за демонтаж на коалицията с националистическите партии". С това на практика от ДПС обявиха и че ще подкрепят инициирания от БСП вот на недоверие срещу правителството.

Още по темата

"В ГЕРБ никога не са се водили разговори за коалиция с БСП, нито с ДПС. На Конгреса на ГЕРБ на 26-ти ноември ще се вземе решение да не се прави такава коалиция, докато аз съм председател на партията", заяви премиерът Бойко Борисов ден след заканата от ДПС за искане за вот на недоверие към управляващите.

Според Рамадан Аталай от ДПС обаче след като малкият коалиционен партньор е Обединени патриотие, управлението не може да е добро.

"Абревиатурата на ГЕРБ беше "Граждани за европейско развитие на България". Какво европейско виждате в това правителство, в което участват хора, които не приемат европейските лидери? Но коя от партиите, които са се хванали с ГЕРБ, са видели развитие?", попита той пред Нова телевизия.

"Ще работим за промяна и на изказа, и на действията на това правителство", закани се Аталай.

Според него голяма част от депутатите от ГЕРБ не възприемат вицето на Борисов Валери Симеонов.

"Борисов, ако смята да ползва Обединени патриоти да вадят горещите картофи или те да казват това, което смята ГЕРБ за БСП или за ДПС, това не е правилна политика", смята още Аталай.

А за почетния председател на ДПС Ахмед Доган Аталай обясни, че е в перфектно здраве и така опроверга информацията, че е имал неприятности.

"Ахмед Доган е един демократ и никога не е действал еднолично. ДПС винаги е взимала решенията колективно. Той винаги е участвал в Председателския съвет", коментира още Рамадан Аталай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Пчелна идилия преди 6 години
Откакто бат Бойко взе" хлеба и салама, масълцето и меда", обръчите на бъчвите/фирмите/ на бат Меди се пръснаха и поизтече доста голямо количество от там, каквото беше посъбрано като " медец ". По разбитите селските районни пчелини на бат Медко, прашеца е изключително малко и вече не може да си храни пчелните семейства в кошарите. Пчеларя бай Ердоган си направи ново пчелно семейство с друг търтей бай Местан.
12
1
 
1
 
! Отговори
НЯМА ВЕЧНИ НЕЩА преди 6 години
СПРАТ ЛИ ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА (2020г.) И ГЕРБ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ.ТЯХ САПО КОРУПЦИЯТА И КРАЖБИТЕ ГИ КРЕПЯТ, ТЕ СА СПОЙКАТА.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДПС КАТО РЕШИ ДА СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВО, ПРАВИ ГО, НЯМА ПРОШКА.ИСТОРИЯТА НИ ПОМНИ НЯКОЛКО ТАКИВА СЛУЧАЯ.И ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ СИ ОТИДЕ НЕСЪМНЕНО.ЖАЛКО САМО ЗА ПАТРИОТИТЕ, ЧЕ МАЛКО НАГРАБИХА ГОРКИТЕ.
10
0
 
4
 
! Отговори
шопендар преди 6 години
доган и решенията взима еднолично,и мангизите/комисионните /прибира еднолично/
9
2
 
5
 
! Отговори
Сашо преди 6 години
Тези еничари ще ме накарат да заобичам Герб и Патриотите.
8
2
 
6
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
Абе май с Доган и Костов, който се е събрал, добро не е видял. ББ се е учил от царя, т.е.: "давай по малко на всички за да са мирни". От бай Тошо: "щом има вицове за теб, значи всичко е мирно".
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо почнаха да си припомнят абревиатурите като за клавиатурите,а бре има и абра-кадабра песен такава и думички кат код за вратите на пещерата Сезам,кога бра забрави и вратите се затвориха,сегиз абревиатурите и пътя си напомнят един друг.
6
1
 
18
 
! Отговори
цирк преди 6 години
Крадеца вика дръжте крадеца,а кой е видял хубаво когато е бил с ДПС?
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тебе Рамадане,да те питам,който е бил с ДПС и БСП,какво добро е видял?Заменки на гори,с които ощетихте България с 6 000 000 000 евро,от които намаза и ти.Видяхме и хотелчето ти за гости на Пампорово,защото участвах в строежа му.Свидеше ти се да плащаш на работниците,а не ти се свидеше,да къртим 7 бани,с плочки 2 на 2 сантиметра два пъти,защото не ти харесваше цвета,след ремонта.А грозният ти син,*** с мазната коса и дебел,като тюлен със чии пари караше джип от 200 000 лева?Ти да видиш,как вервам
4
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
абе този не беше ли собственик на голяма автобусна компания ще го разберемкато се обьрне някои автобус в канавката
3
2
 
17
 
! Отговори
глупости преди 6 години
Да бе, добро не е видял.........що милиарди е видял
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ е черната дупка в политическото пространство в БГ. Министри на горещи постове не слага свои. Захванала е европарламата и лостовете за дърпане на кредити с атрактивни лихви и цоца за последно. 2020г ще се разбегат като пилци, барабар с тех и народа ***.
1
8
 
17
 
! Отговори
Гара Буново преди 6 години
Какво развитие може да има с една партия с терористични минало. Гара Буково, Пловдив, Ямбол, Сливен. Каква демокрация от Терористи и Комунисти. Тези млади и на средна възрасткоито са с носталгия по "комунизма" са с носталгия по мързела.