Глас народен, глас Витков: Голяма част от десните живеят във Facebook

В момента борбата в дясно е кой да бъде шеф, смята Светльо Витков
62
Глас народен, глас Витков: Голяма част от десните живеят във Facebook
Кадър: Bulgaria ON AIR

Лидерите на партията "Глас народен" Светослав Витков и Венци Мицов изказаха изнтересно мнение за случващото се в дясното пространство на българската политика. Според тях, на последните избори "репите" на десните са били "нашокани" от избирателите и ако не си вземет поука, до няколко години ще изчезнат.

Заглушава ни гласът на омразата. Всички искаме да говорим, а малко хора слушат, коментира председателят на партията Витков в "България сутрин".

Неговият профил във Facebook бе блокиран за 24 часа, след като публикува коментар за най-новото обединение на десни партии. Според Витков доносническата дейност не би трябвало да е похват на всеки, който нарича себе си демократ.

"Свободата на словото не може да се заглуши, ще намерим други начини. Тактиката в дясно включва "бий по другите". Нека си кажем истината. ДСБ и Радан Кънев бяха част от Реформаторския блок, Христо Иванов бе два пъти министър при управление на ГЕРБ", каза още лидерът на "Глас народен" пред Bulgaria ON AIR.

"Много интересно как организирано удариха профила на г-н Витков, след като публикува новината, че новите 5 са станали новите 2. Много голяма част от десните живеят във Facebook. Десните партии не говорят на езика на избирателите си", каза от своя страна общинският съветник от "Глас народен" Венци Мицов.

"Призовавеме всичко в дясно да седнем на една маса и да се разберем при условието на равнопоставеност. В момента борбата в дясното е кой да бъде шеф, около кого да се въртят всички други. Никой няма да успее сам", заяви Витков.

Той посочи, че коалицията "Глас народен"-РБ е била създадена, за да попречи на сближаването между ГЕРБ и БСП, което по думите му се наблюдава и сега.

"Миналата седмица дадохме своята оценка за бюджета. Не е добър - дават се пари без никакви реформи. Целта е да се избута следващата година и прословутото председателство", каза още Венци Мицов.

Двамата не очакват да има предсрочни парламентарни избори преди края на европредседателството ни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Братле, ходи си пей песничките!
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога ще видим осъдени и вкарани в затвора Иван Костов и Меглена Кунева?
47
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Психодесните от СДС и ДСБ изтекаха в канализацията на историята!
46
0
 
3
 
! Отговори
Стоян георгиев преди 6 години
А всички,като Витков/а не само една част от тях/,живеят на...държавната софра! И са се ояли толкова,че имат апетит да критикуват другите...
45
0
 
6
 
! Отговори
"-" преди 6 години
В Бг няма "ляво", "дясно" и "център"!!!!В Бг има Мутрокрация с нейните мафиотски "кръгове" и "обръчи" на влияние!!!Иначе, мнозина от хората в Европа гласуват за "левите партии" и силната социална държава.Дясното е "дивия капитализъм" със слабо изразена социална грижа и закони, и експлоатация до дупка в полза на промишления и финансов капитал!!!Крайно дясното или крайно лявото са вид диктатура и национализъм.
44
0
 
5
 
! Отговори
Засрамен преди 6 години
Признавам си гласувах за тях но никога повече - от сега нататък големия Х на цялата бюлетина и това е.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Активист на БКП не е, нямат нищо общо освен фамилията :)
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България почти няма десни партии, камо ли хора ... щом най дясната е БСП.
41
0
 
1
 
! Отговори
sport преди 6 години
Беше ми симпатичен, дори смятах да гласувам за него преди няколко години. Най-голямата тъпотия, която успя да сътвори беше коалицията му с политическия труп РБ. Последните имам чувството, че бяха отворили вратите за всеки, който може да им докара поне 2 гласа на изборите. Голяма трагедия, голяма. Светльо, Хиподиле, ходи си! Вече ниииикой не ти вярва. Венци МицОФФ, много странна личност.
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Десните си живеят в реститутските имоти от Великото седесарско време, а във фейсбук ходят на работа да правят политика.
39
1
 
8
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Другарят Витков не е ли племенник на комунистическата здравна министърка Мими Виткова ??? Каква трансформация-детенцето от комунистическото семейство ,сега е демократче !!! То затова нещата в тая географска ширина не вървят ! Лелята папкала здраво,сега да попапка и племенничето...
38
0
 
6
 
! Отговори
Бял мерцедес преди 6 години
Този иска нов мерцедес явно, данъкоплатеца плаща!
37
0
 
6
 
! Отговори
Десни!? преди 6 години
И тия двамата ли станаха десни!? :) Мъка, мъка! В България няма десни, всички са ментета, за лявото важи разбира се същото.
36
2
 
16
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 6 години
Витков, хубаво е човек да има усещане за срам. Тъжен хуманоид си ти.......
35
1
 
25
 
! Отговори
Румен преди 6 години
тия са ми по-смешни и от Слави Трифонов,един нормален не канят по телевизиите...това е номера...гледайте и слушайте смешковци,между рекламите по 7 минути...и ако случайно сте ги изтървали,подобни сайтове-парцали ще ви ги показват цяла седмица..Кво стана със Спас от Кочериново?Учителката му в първи клас,какво мисли за него...ха ха ха
34
2
 
21
 
! Отговори
Real life преди 6 години
На този трябва да му се залепи тиксо на устата.Когато я отваря,от нея излиза повръщано.
33
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ на са леви, нито десни, защото не са партия. Те са ОПГ.
32
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Десните станаха под.оги на Герб и изчезнаха от политическата сцена съвсем резонно. Като влязоха в предишното НС обявиха, че ще са алтернатива на Герб.Следващите ще са Патриотите. Веднага се продават и после се чудят кво стана. Москов обслужваше Борисов сега защо не е в затвора?
31
0
 
31
 
! Отговори
FAQ DAT S*IT преди 6 години
Това е типичен пример как от псевдо-бунтарщина можеш да направиш бизнес. Ако някога, навремето Светльо Витков действително с нещо е бил против системата, действително да е бил някакъв тип "бунтар", то в днешно време е поредният бизнесмен (и буквално, и не съвсем), който използва старите си лаври. Плямпа небивалици, защото знае, че никога няма да се наложи да доказва и да спазва "обещанията" си. Следван от същите псевдо-бунтарчета, които обичат да пийват биричка на фон - плоската му музика. Амин.
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глас изроден.