Кабинетът развързва кесията, дава още 13 млн. лв. за бедствия

Парите идват от резерва за непредвидени разходи в бюджета
7
Кабинетът развързва кесията, дава още 13 млн. лв. за бедствия
Снимка: Булфото, архив

Правителството одобри допълнителни разходи в общ размер 13 484 783 лв. за изпълнение на дейности по предотвратяване, овладяване и преодоляване на последиците от бедствия.

Още по темата
Средствата ще покрият извършени непредвидени разходи от администрациите за преодоляване на щетите от активизирали се свлачища, големи пожари, наводнения, бури, градушки, снегонавявания, срутвания, както и за неутрализиране на боеприпаси, открити извън полигоните на Българската армия,  уточняват от пресслужбата на кабинета.

Целевите разходи са предложени от Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет и ще бъдат осигурени за сметка на резерва за непредвидени и неотложни разходи по бюджета.


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Кабинетът развързва кесията, дава още 13 млн. лв. за бедствия."
---
Май се задават предсрочни избори, та Боко Тиквин започва да се подмазва на елетората.
6
0
 
2
 
! Отговори
гост преди 1 година
Държавата трябва да се бори да предотвратяват бедствия и авариите! Цялата назначена за тази цел администрация спи! След това усвоооооояваааат пари а хората нищо не получават!
5
1
 
3
 
! Отговори
Чоко и боко преди 1 година
Е пак батман е дал нареждане на хазната...Защо обаче, оставам с впечатление че хазната е собстенност на ГЕРБ ?!
4
3
 
2
 
! Отговори
13 преди 1 година
ЕЕЕЕЙЙЙ, ПИСНА МИ ОТ ВАШЕТО ПЛЮВАНЕ - ПО ВСИЧКИ НАРЕД!!! ТОЛКОВА СТЕ ЗЛОБНИ, ЧЕ МИ СИ ДОПОВРЪЩА ОТ ВАС!!! НИМА НЯМАТЕ РАБОТА, ТА ПО ЦЯЛ ДЕН СЕДИТЕ И ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ?! ДА НЕ БИ ДА СТЕ БЕЗГРЕШНИ ИЛИ СТЕ С АНГЕЛСКИ КРИЛЦА?! С НИЩО НИКОЙ НЕ ВИ УГОДИ, БОКЛУЦИ НЕГРАМОТНИИИ!
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е добре и дано наистина средствата стигнат до нуждаещите се, което е съмнително като се има в предвид КОЙ ни управлява!!

Само едно уточнение, кесията не е на кабинета!
2
1
 
7
 
! Отговори
реалист преди 1 година
В Карнобат падна три пъти повече дъжд от Бургас, но няма поражения--защото направили профилактика. Уверен съм, че нарочно не правят порфилактика, за да има бедствия, да има щети, да има развързана кесия и съответно кражби....Има ли друго мнение?
1
4
 
7
 
! Отговори
Активист на БКП преди 1 година
Смятайте ,че 50 % ГЕРБ ще ги откраднат !