Депутат: 80% от българите са дебилни, не могат да се подписват!

Иво Христов по повод заявеното от Москва за спасяването на българските евреи
Обновена: 8 ное 2017 07:01 | 8 ное 2017 07:00, Елка Василева
298

"80% от населението са дебилни и не могат вече да се подписват", заяви депутатът от БСП за България професор Иво Христов, който коментира още: "Когато имаш един оскотял, необразован и примирен народ, манипулацията става много лесна".

Още по темата

Думите на Христов са по повод заявеното миналата седмица от говорителя на руското външно министерство Мария Захариева за спасяването на българските евреи, че това е станало благодарение на Съветската армия.

Във видео от събитие в Раднево през уикенда Христов обяснява, че акцентът в изявлението на Захарова е посегателството срещу паметниците на Съветската армия у нас.

"Казва, че ако не беше съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани". "Някой съмнява ли се, че щеше да стане така… Или тук ще кажем "Йок!", "Не", на Гьоринг и на Хитлер?", пита Христов.

Записът вече е свален от профила на Иво Христов, но остава в Youtube. (Цитираните думи на Христов са към 15-ата минута).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
1
 
10
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До сhivars13 252 Така е , но тук не става въпрос за световното еврейство , а за български евреи.Както виждаш руснаците дори не знаят за спасяването на нашите евреи , камо ли пък те да са ги спасили.
233
0
 
4
 
! Отговори
айде... преди 6 години
Ми то и сега в Русия *** /евреин/ е *** дума.Спасяването на Евреите е просто една манипулация от Москва с цел набиране на поритически дивидент. Основната маса евреи в САЩ са бегълци от Русия.Тази какво се прави на разсеяна.
232
15
 
22
 
! Отговори
сhivars13 преди 6 години
Pусия спаси от изтребление не само българските еврей, но и световното еврейство. Ако Русия беше загубила войната и беше победена, всичкото световно еврейство го чакаше вагрянката на Хитлер.
231
7
 
10
 
! Отговори
???? преди 6 години
ДОБРЕ ЧЕ НЯКОЙ ДЕПУТАТ ИЛИ МИНИСТЪР СЕ ИЗПУСНЕ ДА КАЖЕ НЕЩО , ЧЕ ДА ИМА ЗА КАКВО ДАСИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ .ПЪЛНО БЕЗМИСЛИЕ И НЕ РЕШАВА НИЩО ОТ БИТИЕТО НИ ЗАТОВА ПЪК СА ПЪЛНИ СТРАНИЦИТЕ С КОМЕНТАРИ
230
7
 
28
 
! Отговори
"-" преди 6 години
"Когато имаш един оскотял, необразован и примирен народ, манипулацията става много лесна".--------100% Истина!!!!!!Звучи цинично и удря по самолюбието ни????Е, Истината винаги звучи цинично и има лошия навик да причинява болка на онези които отказват да я приемат!!!
229
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 16 сайта се въртят Новини като вятърна мелница , всичко е копи-пейст тука
228
13
 
7
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Трябва да има механизъм за отзоваване на такива недоразумения, сигурно и на този гении сме му плащали частни уроци по английски защото той не е сколасал да го научи сам
227
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
затвор за такива ***
226
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
80 % са горе - долу свестните българи, дето всякакви кредити, задължения, безпаричия са им стъпили на врата. Сигурно и пенсионерите с по 300 лева пенсии, земеделците, учащите се - с две думи нормалните българи. Тези хора през какви всекидневни мъки и унижения минават, как ги мамят, лъжат и пр., е трудно да се обясни. Едно съсвсем човешко уважение и състрадание към всички тях. А квалификацията на червения депутат не е достойна даже да и се обърне внимание.
225
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напъплили троловете вече.Нищо де.Това не променя истината.А тя вече се каза. Нищо, че после професорът се извинил, че я е казал. От това тя неистина няма да стане.
224
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоа профиесор нъл знай, чи дибилите не моат да мислат. Кат *** пудпукът с голямата гьоса и той шъ стани дибил. То не че в Парламента са гении де.
223
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
К. Нинова да си стяга редиците! Депутатите и са се поддали на настроенията на други депутати, които обичат да обиждат и да лепят етикети от трибуната на Парламента. Тези настроения и прояви в последно време зачестиха. Не всяко поведение може да е добър пример за подражание.Извиненията отпосле са лишени от съдържание.
222
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, червеният проф. е казал "само", че са 80%, а вие вадите от контекста и ето ..."Йок!", "Не",...дебилi !!!
221
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В това изказване има едно голямо противоречие и не може да е вярно.Нека примем, че 80% наистина са деби*лни понеже не могат да се подписват. Но този другар, който може да се подписва, че даже се е докарал до професор, с изказването си също е деби*лен.
220
8
 
12
 
! Отговори
Г-н проф. Христов , преди 6 години
за българите като цяло може да поспорим.Но едно нещо е безспорно - щом вие се кичите с професорска титла, това е доказателство, че повече от 80% от онези, които присъждат научни степени и звания, наистина заслужават въпросната медицинска диагноза.Казвам това без извинение - не го заслужавате нито Вие, нито онези, които са решили, че сте годен за професор.
219
8
 
5
 
! Отговори
Питам преди 6 години
До Анонимен 237 Какво извинение се иска бе? Иска се оставка от НС и изхвърляне от БСП.Така би направил Борисов , затова е любимец на народа. А Корделка защо мълчи , или ***.. ието е далеч от неините умствени възмажности?
218
2
 
17
 
! Отговори
Vassil преди 6 години
До БГдебилАбсолютно вярно! И не само това - погледнете турските и индийските сериали по телевизията, вижте новините - убийсва, кражби, отвличания! Чуйте езика на депутатите в парламента! Спомте се изказването на Борисов в САЩ.
217
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, щом този е станал професор, как да не се усъмним тогава, че поне 80% от онези, които раздават научните титли, наистина заслужават да им бъде поставена тази медицинска диагноза?
216
1
 
3
 
! Отговори
=== преди 6 години
До Го4оЯ пак Го4е - ква е тая нова дума "кораболация" - гербер си та дрънкаш - после некой ви обиждал.....
215
17
 
9
 
! Отговори
Я гледай преди 6 години
Бойко направи на луди тези от БСП. Пяна им излиза от устата ,че 80% от народа не ги иска във властта вече 10 г. И за този умник 80% са .... Ами ти като не си ***...,що щеш в БСП бе кукуруз?