Кучи студ в парламента, извадиха радиатори да топлят депутатите

Причината е проблем с парното в сградата
Обновена: 8 ное 2017 11:45 | 8 ное 2017 11:45, Камелия Цветанова
62

Снимка: Dnes.bg

Виж други галерии »
12

Кулоарите на парламента най-сетне се стоплиха.

През миналата седмица, макар че Топлофикация-София работи с пълни мощности, в Народното събрание температурите си останаха ниски заради авария с парното в сградата.

От днес обаче парламентът се обзаведе по спешност с електрически радиатори. Те ще работят, докато не се се оправи проблема със запушените тръби на отоплителната система.

Сградата е стара и е трудно да се открие къде точно е аварията, а и старите тръби трябва да се подменят изцяло, което е сложно и не е ясно кога ще се случи във времето, обясниха от администрацията.

Заради студа се наложи по спешност да се купуват радиатори и от сряда такива има не само в кулоарите, но и в стаите на парламентарните групи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И къде останаха хилядите пенсионери с пенсий от 200 лева.Те горките кога ще стоят на топло.?
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много екологично ,много икономично.Само им виж работното място и после чакаи да ти оправят държавата.
54
0
 
7
 
! Отговори
Селянин без Фейсбук преди 6 години
***угоихме ги, имат мас да им топли, защо са им радиатори. Нека да стоят на студено, да видят как българинът живее без парно.
53
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 6 години
Да умрът от студ бе.
52
0
 
5
 
! Отговори
Azz преди 6 години
Малко *** и ще се позагреят добре,та на всички да им олекне...
51
0
 
12
 
! Отговори
BIK преди 6 години
Oх горките, ми да ги пуснат в дървена ваканция
50
6
 
1
 
! Отговори
BG IZMET преди 6 години
DA PODSKACHAT NANIZANI NA TYRSKO VLAKCHE>>>HEM SHTE SE STOPLIAT>>>HEM SHTE SE ZADOVOLIAT>>>DAITE IM HARTIA I MOKRI KARPICHKI>>>NIAMAT NYGDA OT ELEKTRICHESKI RADIATORI.
49
1
 
22
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Нали са ни народни представители, да помръзнат и те гадините ,както мръзне бедния народ!
48
7
 
7
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 6 години
Лъжа е, че тръбите са стари! Няма отоление,защото в тях температурата ня водата е 11 градуса,защото паровите котли работят с газ с много ниско налягане5,6 атмосфери и парата носи малко топлина.Това е защото няма достатъчно газ в инсталацията от подавателя, а той не праща щото така е в договора, а нов договор за газа имат турците чрез,,Южен поток,, а на нас но стария договор е това.
47
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете ги да умират от студ! Това е единственият начин да осъзнаят как живеят и се чувстват 85% от хората в БГ, които ако оцелеят, пак избират същите ....!Типично за д.били.
46
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя радиатор на снимката е много стар модел.Предлагам да се отпуснат едни 3 милиарда долара за закупуване на 3 нови радиатора последен модел, икономични.Да се пусне конкурс за фирми, които могат да осигурят на парламента на най-изгодни условия най-добрите 3 радиатора и след това да се осигури на спечелилата фирма финансиране. Ако 3 млрд. долара не стигнат може да се дофинансира сделката с още малко пари.
45
2
 
38
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
Господа управляващи, с модела си на управление, сринахте моралните устои на хората. Сринахте образователната система и сега простотията се толерира. Превърнахме се в оскотял и необразован народ.Издигнахте в култ пошлостта, парвеньощината , лицемерието, измамата. Какво мислите, като запалите една свещ при попа, олигавите ръката му и сте отново чисти?Лошото е, че ВИЕ управляващи, докарахте младежта до безнравствие и идиотизъм.Много малко са изключенията.За вас неграмотността е предимство, защото простака лесно се манипулира.
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До данъкоплатец Те и така си спят и гласуват както кажат вождовете.
43
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До: Джедай Мастър (номер 40)То не че е голям студ, ама тоя хамбар как мислиш че се отоплява?Огромни помещения, бързо изстиват, възможно е.
42
1
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
горките те ги замислили
41
15
 
2
 
! Отговори
данъкоплатец преди 6 години
До Анонимен Кои пенсионери бе човек - ония дето хвърлят десетки хиляди левове през терасите ли?
40
0
 
15
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
То пък щото е един студ, немам думи!
39
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И като се оправи парното, какво става с радиаторите? Ще ги сложат в някой склад да ръждясват. Ето как се харчат нецелесъобразно пари. Да вземат поне да ги дарят в детски домове.
38
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И в домовете на повечето пенсионери е така,но те не смеят да пуснат радиаторите,защото като дойде сметката за тока,няма да могат да си купят и кофичка кисело мляко!
37
0
 
18
 
! Отговори
инж. преди 6 години
Сканирайте тръбите с термокамера,вземете от Гранична полиция.Пуснете депутатите в дървена ваканция,стига харчене на пари,чехите само това чакат,да минат на агрегати от военните,гражданска защита и т.н.