Христов-изми! Българите: мързеливи, недисциплинирани, нагли, неграмотни...

Червеният депутат скандализира обществото, но не му е за първи път
Обновена: 9 ное 2017 08:24 | 9 ное 2017 07:00, Камелия Цветанова
447
Христов-изми! Българите: мързеливи, недисциплинирани, нагли, неграмотни...
Снимка: Facebook

Депутатът от БСП Иво Христов, който взриви политическото недоволство като определи 80% от българите като "дебили" не за пръв път се изказва критично за състоянието на обществото.

Ето някои от коментарите му, събрани от "24 часа":

Още по темата

България изчезва всеки ден, без да разбираме. Изчезва с децата, които заминават на Терминал 2. Изчезва с тежката простащина и интелектуална простотия, които заливат обществото.
(Предизборна среща в Пловдив, 12.02 2017 г.)

Това, което обърква съвсем понятията в българската координатна система, е, че нещото, което всъщност трябва да играе ролята на буржоазия, има дебел тъмночервен произход – бившата комунистическа номенклатура, която се разори. Ако пък забележите генеалогията на дечицата на тези хора, ще видите, че те всички са в кресливата градска десница. Наследниците на червената номенклатура сега упорито се борят с комунизма. Тоест със себе си.
(18 април 2017 г., от интервю за сп. a-specto)

Върхушката на БСП паразитира върху носталгично настроения и все по-умиращ електорат. По цял свят левите партии държат младежките движения, активните малцинства или мнозинства, ако щете. У нас “лявата партия” се спаружва и се превръща в лимитрофическо образувание около все по-умиращ електорат в буквалния и физическия смисъл на тази дума. И колкото и да е странно, електоралното свиване на БСП е по-скоро медицински, а не социален процес.
(От интервю за сп. a-specto)

Ние потъваме в едно блато на посредственост, бълбукайки доволно, и постепенно умираме. Нищо в България не може да се промени коренно, без да се промени нейният геополитически статут.
(Интервю за Епицентър.бг)

Когато имате няколко родителски генерации с манталитет на посетител в мола - тоест животът им е длъжен за каквото и да било, то затова имате като цяло, без да генерализирам, произвеждате вече няколко активни социално поколения, които се характеризират с 4 основни качества - мързеливи, недисциплинирани, нагли и неграмотни. Поради тази причина вие получавате опасна смес, която е клиентела за какъвто и да било политически и социален режим. Неслучайно в Римската империя такъв тип хора са се наричали с хубавата дума лумпен пролетариат, който иска хляб и зрелища. Тази пасмина е клиентела, която може да бъде управлявана и манипулирана по най-елементарния начин, измислен в историята - не с директно насилие, а с перфидно.
(30 октомври 2017 г., YouTube)

Страната ни се намира в най-лошото си състояние от всичките си 137 години независимост, 2/3 от населението е неграмотно, не може да си попълни декларацията за участие в изборите.
(28.03. 2017 г.)

Интелектуалците нямат място в политиката като оперативни политици. По-скоро приех в качеството си на експерт, който ще се опита по някакъв начин да повлияе върху процесите вътре в парламентарния живот. Депутатът представлява целия народ и той не е крепостен селянин на парламентарната си група.
(В "Лице в лице", bTV, 13 март 2017 г., обяснява защо е приел да стане депутат от левицата)

Една циганка се подпира на метлата, двайсет я гледат, общината плаща. В циганските гета живее пета генерация хора, които са асоциализирани вън от всякаква цивилизована общност. Използват се само за евтини гласове и участие в престъпни схеми. Циганите са жертва на целия български преход с неговата античовешка логика.
(Пред bTV, 15 юли 2017 г.)

Ако тенденциите в областта на демографията у нас се запазят, през 2040 г. в България ще има 4 млн. цигани, 1,5 млн. турци и 800 хиляди българи. По този начин ще бъде подменен етноцивилизационният код на страната, при това безвъзвратно. Подобен тип социално-икономическа структура подхожда на страна от Третия свят, а не на държава от Европейския съюз. Живеем в дивашки периферен капитализъм, и то от най-примитивните. Един процент от населението владее близо 80% от активите на това изпосталяло, сиромашко общество.
(Пред Дарик, 23 март, 2017 г.)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


447
Още по темата: бспИво Христов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
293
0
 
13
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До До П.Петров 304Така е то! Това трагично настоящо състояние е резултат от грешни избори, които са направени заради грешна ценностна система!Докато простите, нагли измамници и крадци са "тарикати", а интелигентните, образованите, съвестните, честните и принципните са "балъци" нищо добро не ни чака!Народите навсякъде са прости в мнозинството си, но никъде другаде наглият селски тарикатлък не е издигнат в култ и идеал за съвършенство, както е у нас!
292
4
 
2
 
! Отговори
До Петров преди 6 години
Не си прав браточка - Бойко Борисов е прочел стотици книги просто това му е любимата!Иначе той нарочно се прави на толко глупав за да може противниците му да го подценяват а иначе има IQ колкото Стивън Хокинг.
291
0
 
5
 
! Отговори
До П.Петров преди 6 години
Много си прав! Точно така е! Политиците са част от народа, и ако манталитета на народа е болен, не може да се очаква нищо добро. Бай *** е жив и е на власт! Бай *** живее в сърцата на голяма част от този народ. Те сами си ги избират и ги плюят че са виновни за мизерията, но ако тези които плюят, ги сложиш на власт, ще направят същото. Или ще изстрием манталитета си на евтини "тарикати" или сме обречени. Аз виждам по вероятно, второто
290
2
 
3
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
До #301 П. Петров. Я не обиждай на Андрешко...Що се отнася до извадките от изказването на професора,кое не е вярно??? Това че ромите се бедни ги прави лесна плячка на исляма. Нашето ако така мога да го нарека все още общество няма визия как да приобщи малцинствата към себе си,а с така наречените квоти за мигрантите това ще става все по трудно. ЕС първоначално ще отпуска някакви помощи,докато ги приемем,а после когато ги спрат???
289
2
 
4
 
! Отговори
мажоритарен пример преди 6 години
след Прехода, през 2040 година мързеливите *** избиратели по Христов ще са 90 процента от "българите". браво, буржоа другари - ранът успешен.
288
4
 
27
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До Я, па ЯИ понеже ще кажете, че политиците са виновни за мизерията в България, ще ви кажа, че точно този *** народ им е дал властта и никому не е потърсил отговорност за лъжите, кражбите, беззаконието !Кой избра за министър председател да е един полуграмотен се.ляк!, който не знае един чужд език и библиотеката му се изчерпва с "Винету"? Кой избира крадливите селски тарикати, въплъщение на Бай ***, Андрешко, Хитър Петър и Настрадин Ходжа в едно за кметове, депутати и общински съветници?
287
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами всичко е вярно. Какво има да се коментира
286
4
 
23
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До Я, па ЯЩе започна с това, че IQ-to ми е над 150,т.е. труден съм за манипулация от медиите.Понеже виждам,че ви е трудно да вденете как точно ви манипулират, ще ви разясня с думи прости.Изваждат от контекста(демек смисъла) едно изявление, което е много леко хиперболизирано (преувеличено) и вдигат шум, за привличане на читатели и омаскаряване.Факт(неоспорима истина)е,че интелектуалното ниво на 80% от българския народ е много ниско.Доказателство е стандартът ни на живот-най-ниския в Европа!
285
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте снимката с прегръдката между Борисов и Юнкер и пак кажете,че Иво Христов не е бил прав.
284
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Иво!Браво Христов!Готин пич си,продължавай в същия дух.Ти си свободен мъж,необременен от чужди и свои зависимости,казвай истината и да не ти пука кой как ще я тълкува.Знаеш цената си и отстояваш истините си,за ужас на нискочелите и нисшите духом завистници,лаещи от малкия екран срещу смелостта и ерудицията ти.
283
0
 
28
 
! Отговори
ivailo преди 6 години
Еми повече ми харесват заключенията на Иво Христов, отколкото розовите балони пускани от партията на банкянския
282
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов събрал министрите и им разкрил какъв е мотива на заговора за събаряне на правителството..Борисов,мотива е същия,какъвто беше на заговора за сваляне на правителството на Орешарски.Защо тогава твоят мотив е бил правилен,а сега е заговор?Аз например смятам,че атаките срещу Иво Христов са заговор срещу свободното слово и истината.Айде стига вече с двойния аршин.
281
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега очаквайте Цветанка Ризова,която е силно "мотивирана" от ГЕРБ да покани някой от любимците си да оплюят допълнително професора за свое и на гербаджиите удоволствие.Колко явно си личат купените журналисти,особено тези с по-скромни журналистически възможности.
280
2
 
25
 
! Отговори
seira преди 6 години
ИВО ХРИСТОВ СИ ПОЗВОЛИ ПУБЛИЧНО ДА КАЖЕ:"НО, КРАЛЯ Е ГОЛ!"И СТАНА ЕДНА ...БЪЛГАРИНЪТ НЕ ОБИЧА ДА СЛУША ИСТИНАТА!ЗА НЕГО Е ВАЖНО ДА ГО ЛАСКАЯТ И ... ПОТУПВАТ ПО РАМОТО!"ТОШОВОТО" УПРАВЛЕНИЕ ТОЧНО ТОВА ПРАВЕШЕ С НАРОДА:1. НАУЧИ ГО ДА ВЗЕМА ПАРИ БЕЗ ДА Е СВЪРШИЛ РАБОТА2. НАУЧИ ГО ДА БЪДЕ ХВАЛЕН И УПРАВЛЯЕМ ПО НАЙ-ПРИМИТИВНИЯ НАЧИН, КАТО МУ СЕ ВНУШАВА КОЛКО Е "ВЕЛИК" И "НЕПОВТОРИМ" И КАК СВЕТА СЪЩЕСТВУВА, ЗА ДА БЪДЕ ОБСЛУЖЕН И КАК ВСЕКИ С НЕЩО МУ Е ДЛЪЖЕН ...НЕ 80%, А 100 %!ФАКТ!
279
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както казват братята американци "лоша реклама няма,стига да не ти сбъркат името".Тук всичко е точно.И рекламата и името.
278
0
 
17
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Кой каза "Аз съм *** и вие сте прости и затова се разбираме чудесно". Не беше ли Любимеца на всички прости българи? Е? Не си ли всичко на мястото? "Той" не е виновен. Виновни са тези който ни го натресоха на главите. Не можеш да превъзпиташ такива големи групи население. И Борис навремето не е успял напълно. Оставете демографския срив да си свърши работата.Той не е случаен. И си стискайте палците на краката за "късмет" в края на този катарзис
277
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво!Направихте му добра реклама.Сега още повече го харесвам.
276
0
 
28
 
! Отговори
ан преди 6 години
Ми съгласен съм с него-така си е
275
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквито управляващите,такъв и народа.Обратното също е вярно.Ако не се намери някой читав,да поведе народа и политиката в правилната посока,сме обречени.Като начало,казването на истината от Иво Христов,колкото и болезнена да е тя,е добро начало.
274
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде сега да ги видим"независимите"джурналисти от казионните телевизии дали довечера пак ще стоят пред големите екрани и ще подбират коментари от"вълната от възмущение"срещу Иво Христов.Защото като чета форумите и говоря с хората,аз виждам вълна от възхищение.