Как минават мигрантите границата? Йончева показва във филм

С лентата тя ще оборва твърдения на ГЕРБ
43
Как минават мигрантите границата? Йончева показва във филм
Снимка: Булфото, архив

Филмът на соцдепутата Елена Йончева за преминаването на нелегални миграни пред границата ни с Турция, заради който тя влезе в остра конфронтация с МВР шефа Валентни Радев, ще има премиера на 13 ноември в Клуб "Перото" на НДК.

Още по темата
Лентата носи името "Граница", каза тя в парламента и допълни, че прожекцията е от 15 часа.

"Ще представя този документален филм, който снимам последните няколко месеца за българо-турската граница, той е 20-минутен. В него ще видим как се охранява българо-турската граница. Ще видим смущаващи факти за това колко е ефективна оградата", обяви Йончева.

Червената депутатка стана обект на атаки от страна на управляващите заради твърденията си, че миграните спокойно пресичат браздата и дори прескачат оградата със стълби.

Сега обаче тя иска с филма да ги обори като покаже, че границата въобще не е толкова добре охранявана, колкото смятат те.

"Факти, документални, които да послужат като аргументи в моя дебат по тази тема. Още по време на предизборната кампания представители на ГЕРБ казаха, че много добре се охранява. Моята информация като депутат от Хасково беше противоположна. Точно тогава имах смущаваща информация, но нямах доказателства", коментира Елена Йончева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Останалото е Елена преди 6 години
Мила Елена,Мила Елена Йончева!Изгледахме филма.По-сив ден, както и по-безнадежни мисли не сме имали.Дори неможем да Ви благодарим за тази лавина от сивота, която ни обзе след края на филма.Ти, да ТИ, ТИ Елена си майстор. Ако стрелците се целят в десятките.Твоят филм бодна сърце, присви очи и стиснхаме юмруци.Господи, какви вървиьоти (върви=***) са се вкоренили в Родината ни.
35
2
 
0
 
! Отговори
Sarl преди 6 години
Pezidenta pilot sa razhojda po jivata voda u kameno, po vagleni u veselinivo...jurnaliztite ot parlamenta mu paziat vazduha i trevata...
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Йончева,а не, мерси, после БНТ да иска 120 милиона годишен бюджет за "външни" продукции от твБСП, и без това 80 процента от данъкоплатците не се интересуват как се бранят Кастилия и Арагон от новото нашествие
33
4
 
3
 
! Отговори
Йончева, преди 6 години
Не си открила "кибрита; катерят се и по оградата между Магреба и Испания( и е МНОГО ВИСОКа!), катерят се и по онази между Мексико и САЩ: виждала си снимки, нали?Ха, сега Бсп да ти отпусне пари, да отидеш и ТАМ да направиш филми: и КАКВО???
32
9
 
10
 
! Отговори
Како Йончева, преди 6 години
Вземи да направиш и един филм относно това, как парите на България плюс още 10 милиарда, взети като заем от чуждестранни ЧАСТНИ (та да не им се хванат дирите) банки преминаха в джобовете на една шепа хора от твоята партия, още преди целокупният български народ да разбере, че го очаква демокрация и че тогавашните му управници са се споразумели с новите си западни приятели да дадат властта без бой при условие, че няма да им се търси сметка за безобразията, вършени от тях в продължение на 45 години
31
3
 
16
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Само със заглавието не съм съгласен. По европейско щеше да звучи - "На Бокоту конграджулейшаните"
30
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мацката и плащаме заплата на депутат да стои в парламента, пък тя няколко месеца обикаляла чукарите да снима филм. Не че друфите много се вясват в парламента. Всеки си е намерил някакво странично занимание, само и само да не си върши работата за държавата.
29
0
 
18
 
! Отговори
optimist преди 6 години
Нека видим филма сега всички коментират мач който не е започнал .
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Mr.STARBUCKSе ти не си нищо така че споко.
27
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АБВДобре следваш опорните точки за защита на корупционните практики. Но ако беше, както казваш, нямаше да има такъв филм (защото нямаше да има какво да се снима). Ако казаното (предполгам и ще покаже) от г-жа Йончева е вярно, някой ще трябва да облече раирана ризка
26
1
 
17
 
! Отговори
Тиквата и Винкелът преди 6 години
Ами сега...
25
3
 
32
 
! Отговори
българка преди 6 години
Преди няколко дена разпространиха как наш Бойко се целува с Юнкер-чето. Предлагам, след като приключат с интимностите, да им пуснат това филмче.....В Европа много добре знаят какъв батак е тук, и заради това не ни искат ни в Шенген, ни зад Шенген. Но все пак според мен трябва да ги информира Ленчето от първа рък - сега е депутат и има повече достъп до официалните лица. Никога не съм гласувала за БСП, винаги за десни партии, ОБАЧЕ ГЕРБ НАИСТИНА СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !!!
24
2
 
34
 
! Отговори
1 преди 6 години
Не съм социалист но ако филмът и показва истината трябва да се вземат мерки !
23
9
 
29
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
Колко мандата трябва да изкара тиквата та да ви узреят черепните кутийки(на някой само) че ГЕП са паталогични лъжци ,демагози,лицемери и предатели всичко което "правят" е евтин цървулски пи ар и пропаганда естествено с медийното съдействие на средствата за масова дебилизация!Няколко кадъра с разане на лентички явно са достатъчни на добитъка за да се озъпти и да заспи дълбок *** сън!"Не народ а ***.....и ***"
22
16
 
11
 
! Отговори
инсайдър преди 6 години
Г-н С. плати 40 хил евро бонус за почерпка след филма.Целта е да се направи анти релкама и да се пренасочат повече каналджии към слабите места.
21
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bravo na jon4eva vinagi e bila profi intel.*** bes oblagite na stanischev jivkov i borisov a ot gerb koi ne sa bili v bkp da vdignat raka isvitene sa vie ot germ ograda sa milioni a sa pensii namate pari sa invali skepi. Bedni njamate pari no sa vas milionerite 30 g trupate ot komisionni i pt zarvuli stanahte milioneti koi ste vie koi ???sram sa bg glad mrasotia jalko sa krasivata ni bg ograbihte vs
20
34
 
17
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
"Ще представя този документален филм, който снимам последните няколко месеца за българо-турската граница................ "Добре,последно Йончевата депутат ли е иликинаджийка ?
19
31
 
16
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Аман от платени червени коментатори. А бе ***...
18
1
 
9
 
! Отговори
Iplo преди 6 години
Shikerova tam li im prodava veche vizi za shengen?
17
3
 
8
 
! Отговори
Feelsat преди 6 години
Mnoo vazdushna taa ogradka...koi go pazi vazduha ve?!