БСП води държавата до фалит, ГЕРБ – до просперитет!

Гърневски припомни, че към таза дата е бил обявен фалитът на държавата
Обновена: 10 ное 2017 12:23 | 10 ное 2017 12:21, Камелия Цветанова
129
БСП води държавата до фалит, ГЕРБ – до просперитет!
Снимка: БНР

БСП водели държавата до фалит, а ГЕРБ до просперитет. Това беше основният извод от декларация от името на депутатите на Бойко Борисов за 10 ноември, прочетена от Спас Гърневски.

"Днес се навършват 28 години от историческото превъплъщение на БКП в социалистическа, от основното й идеологическо клише - против фашизма и капитализма, когато пребоядисаните комунисти се обвиха за антифашисти", посочи той.

Гърневски припомни, че към таза дата вече е бил обявен фалитът на държавата, а огромни суми са били изнесени извън страната с външнотърговските ни дружества.

"След това дойде периодът на червените куфарчета, правителството "Беров" ще се запомни като правителството на мафията, а ако днес се види списъкът на кредитните милионери, ще стане ясно, че всички са или от бившата номенклатура, или агенти на ДС, над 90 на сто от днешните едри капиталисти са наследници на бившите борци против фашизма и комунизма", отсече той.

Гърневски допълни, че когато БСП и ДПС управляват - държавата фалира.

"ГЕРБ наследи една съсипана държава, а сега правителството ще изпълни всички обещания, които даде и като направи това няма как след правителство 1, 2 и 3 няма как да не последва 4, 5 и 6", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
21
 
! Отговори
бивш монархист преди 6 години
До До Нашенски безумияАктивен борец пребоядисан във синьо и назначен в Герб! Обеща да върне монарха!
56
0
 
14
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Имали някой да се съмнява в това?
55
4
 
23
 
! Отговори
BGN преди 6 години
2009 наследихте сасипана държава??????? 3 години харчихте парите натрупани от тройната коалиция, то не бяха сребърни фондове, не бяха държавни резерви, всичко замина ...Нагла пасмина!!!
54
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Търсят си БСП за враг защото са им удобни! Като ги насметем някой ден ще ми станат само на успешни и проспериращи!
53
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турботапанар! Тиквен интелектуалец!
52
1
 
18
 
! Отговори
Цербер преди 6 години
Цялата истина е, че демокрацията се провали и сега се оправдаваме със социализма и държавноплановата икономика, а същевременно дооглозгваме остатъците от социализма. Последно демократично оглозгаха НДК.
51
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крадецът вика,дръжте крадеца.....АМИ вие от ГЕРБ какви сте ? От кортежа на Майка Тереза ли ? Вие сте от най - дв уличните и лицемери бивши комунисти.
50
0
 
20
 
! Отговори
памет преди 6 години
До АнонименТой посрещна царя в Пловдив наричайки го последната надежда за България!
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това мачле май е без врати,ритнат кат начало към другите и веднага им я носят топката в центъра с думите и разрешение на съдията,че е техен ред да ритнат и те като другите.
48
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЖороТози седесар майка си ли търси в Герб? Лъжец и половина! Обеща да махне Альоша!
47
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спас Гърневски е едно мекотело от най-нисш вид.Той, винаги има нужда да служи на някой и да бъде лакей.Преди беше такъв на костов, сега на ББ. А, преди това на партията.Той няма собствени виждания, няма принципи и идеали...той просто служи на своя господар, в негова лична полза.
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грух ,Грух ,помия!Каква е тази фалшива новина?Какво бил написал левия крачол за десния.
45
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иво говори някъде на маса, а този обижда от парламентарната трибуна и водещата телевизия.Ако някой ви запише какви ги вършите и говорите в хола си пред телевизора и спалнята, всички ще се извинявате пред Новата базилика и ще се поливате със божова вода да се спасите от грях!
44
15
 
10
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
43
2
 
19
 
! Отговори
до 41 преди 6 години
Поддържа и укрепва заблуждението си, че е ,,голяма работа'' и без него не може! Там е пълно с такива тюфлеци и Десита. Бойо им осигурява този душевен пир и ще му го крепят до последно.
42
5
 
13
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
41
0
 
7
 
! Отговори
Диво Христо преди 6 години
Да добавя! Извинявам се на тези, които се почувстваха засегнати и че са толкова прости, че не могат да проумеят колко са прoсти и нещастни!
40
3
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
Тоя *** дебел е от костовия башибозук кво прави в ГЕРБ.
39
2
 
17
 
! Отговори
МММ.... преди 6 години
МММ КАТО ГЛЕДАМ ДЪРЖАВАТА ЦЪФНАЛА И ВЪРЗАЛА ДОКАТО Я ВОДИ ГЕРБ - ТОЗИ ДЕБЕЛИЯ ДА СЕ СКРИЕ СТИГА Е ОБИКАЛЯЛ ПАРТИИТЕ - ДОКАТО ИМА ТАКИВА ЩЕ СТОИМ НА ДЪНОТО ДЪЛГО
38
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За тези обиди Бърневски трябва спешно да подаде оставка и напусне парламента.Вчера уж говори за сериозност на институцията, консенсус по европредседателство, уважителен тон и т.н. Веднага след това познатите критики, сякаш БСП и нейните сегашни членове са взривили църквата. Ами вие къдя бяхте тези 28 години бе, убавци? Какво прави вашият Бог ББ преди да го постави мафията за цар на тиквенска Балгария?Що не създаде една партия още 1990 г. и да наложи просперитет?