Сидеров за 10 ноември: Да слушаме по-малко чужди посланици

Лидерът на "Атака" настоя за обективен анализ на прехода
10 ное 2017 11:15,
49
Сидеров за 10 ноември: Да слушаме по-малко чужди посланици
Волен Сидеров. Снимка: БТА

Председателят на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров си спомни за социализма, за 10 ноември и настоя да бъде направен обективен анализ на прехода.

По думите му е имало добри неща по време на социализма - добра здравна система, добро образование.

"Нямаше свобода на словото, нямаше политически плурализъм, хората не можеха да пътуват. Но сега тези свободи са свързани с финансовите възможности на народа. Повечето хора нямат финансовата възможност да използват тази свобода. Така че пълно щастие няма. Ние трябваше да направим анализа какво се случи за тези 28 г.", настоя Сидеров.

"След 10 ноември започна да се говори за демонтаж на тоталитарната система. Така я демонтирахме, че тя се срути и затрупа всички", коментира още лидерът на "Атака".

По думите му на 10 ноември властта е била свалена под външен натиск, както и сега "чужди посланици ни казват какво да правим, карат ни се от телевизионния екран и идват да ни кажат кой енергиен проект да правим или не".

"Не трябва да слушаме толкова много тези чужди посланици. Това е и ролята на патриотите - да влияем в посоката да бъдем по-самостоятелни в нашето мислене", обясни лидерът на "Атака".

Той допълни и че управляващата коалиция е взела решението да направи ревизия на приватизацията, тъй като в обществото тя е останала като престъпление, което няма наказание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: Волен Сидеров10 ноември
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама да уточни кои посланици да не се слушат.
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Воленчо е най-големия послушко. Слушка и папка, защото ако не слушка... няма да папка!
46
3
 
4
 
! Отговори
Б преди 6 години
огромното мнозинство от Българите иска България вън от НАТО и вън от управлявания от Американски марионетки Европейски Съюз!защо не се намери нито един политик който да обещае на народа да сложи край на Американската окупация и на шенгенския грабеж !отговора е много *** - всички тези предатели и Волен вкючително са на хранилка от Брюксел !!!
45
8
 
3
 
! Отговори
Велики Симеонов преди 6 години
Волен Сидеров е къде по-нормален и образован от чуждите посланици, освен Руските, разбира се - тях трябва да ги слушаме.
44
2
 
10
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Липсата на финансова възможност за пътуване, Сидеров, дойде с правителствата на ПП ГЕРБ. С едната ръка, на хартия, се дават "права и свободи, а с другата, на практика, те силно се ограничават. И като говоримз а правителства на ПП ГЕРБ, те дойдоха не без твоята подкрепа и твоят глас! Затова твоето говорене е нищо повече от долно лицемерие и двуличие!
43
6
 
9
 
! Отговори
ЕВРОПЕЕЦ преди 6 години
Прав е Сидеров. Верни неща казва.
42
15
 
8
 
! Отговори
Мента с мастика преди 6 години
Аре чиба московска стражевая ! Ако ада има 9 кръга ти ще си в десетия. Вероятно в жалкия си живот не си предал само дебелото си черво и мекия
41
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е ,да изгоним руския
40
7
 
19
 
! Отговори
Уважаеми соросоидни! преди 6 години
Тази демокрация,дето ни я натресахте ,бъдете добри и си я заврете нейде.......Всичко беше една голяма измама,а сега ,всичко ви е псевдо.Цял народ скачаше по площадите от радост,а сега подскача от студ и глад. Няма да изброявам всички добринки на демокрацията ви,защото не ми се пишат романи.Колкото до Сидеров,за този бок....лук не искам и да чуя.Няма ли един свестен българин,който да спаси тази опоскана и измъчена държавица с де....бил...ни обитатели?
39
7
 
12
 
! Отговори
ВС партиен хамелеон преди 6 години
Найстина 80 % от населението на тази отмираща (държава) са д*или,ако не беше така,как този шмекер и евтин тарикат Сидероглу щеше да се отзовава редвоно в парламента като депутатин и толкова годинки да цуца от държавната софра.Първо Воленчо го даваше седерастин и работеше у вестника на СДС Демокрация,после взе,че започна да се прави на (патриот и националист),след това надушил народните симпатии към Русия ,започна да се прави на (русофил) ,а сега накрая се продаде и на ББ и стана евроатлантик
38
0
 
6
 
! Отговори
няма кой да слушате преди 6 години
Спокойно си крадете
37
3
 
20
 
! Отговори
Българин от Германия преди 6 години
Това изказване на Волен ми хареса - сдържано, точно, съдържателно. Така мислят и по-голямата част от българите. А за " ревизия на приватизацията" нека да се поучим от една доста по-развита Полша, която си възстанови и продължава да си откупува масово големи предприятия от чужди концерни (Vattenfall, ENGIE, и др.).
36
2
 
23
 
! Отговори
То6 преди 6 години
Такава демокрация настана, че вместо да забогатеем обедняхме. Но пък сичко ни е у ред и продължава да се урежда.
35
1
 
5
 
! Отговори
стаж преди 6 години
До Индустриятаде де, ай сега, веднъж е работил като фотомодел, и да не мислиш, че е лесно да надъхваш феновете от трибуната да дърпат килимчетата на сирийците, че да ги замятат ония с камъни
34
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
здравната система при социализма - първо ходехме при лекаря с кутия кореком бонбони и шоколади, някоя бутилка ром, коняк, после левът или най-добре доларите от морския сезон станаха по-здравословни.пътуванията в чужбина - за обикновеното гражданство и селячество - от Москва до Тбилиси, по-благонадеждните - от Атина до Париж, но задължително групите с по един партиен секретар и двама агенти под прикритие, да не избега некой или да не каже грешен виц
33
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я ама тоя проговори май са му извадили парчето за малко! От както се обедини с че.рния оня му наби нещо в устата и този спря за дълго време да тропа. Ако не беше се обединил с че.рния и дебелия лудия нямаше да влезне в парламата защото има само 7 селяндурчета в групата. Сега пази поведение и лиже на всички кой какво му подаде иначе си отива в ямбол да пасе кравата на деда си. Колко народ ги псува тези селяндучета не е истина. Такива псувни не съм чувал от както съм човек. Чак срам ме хваща!
32
3
 
13
 
! Отговори
мноого си тъп съшеее преди 6 години
Каква приватизация, че то е минала всякаква давност. Сетила се Мара да се побара.
31
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Некой герберазин знае ли къде че са тържествата днес за 10 ноември.Или къде е бил Вождът им Винетуто на 10.11.1989.За Плевела разбрахме, че е чакал с плакат от тапети да дойде ДемоКраДцията на Лъвов мост.Или на Орлов беше. Вече не си спомням.
30
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя *** пак взе да вири глава и да дава акъл, а трябваше отдавна да е зад решетките.
29
13
 
10
 
! Отговори
Индустрията преди 6 години
А защо да слушаме господа като Сидеров, които нямат един работен ден в индустрията, комуникациите, агро-сектора, туризма, транспорта?