Сидеров за 10 ноември: Да слушаме по-малко чужди посланици

Лидерът на "Атака" настоя за обективен анализ на прехода
10 ное 2017 11:15,
49
Сидеров за 10 ноември: Да слушаме по-малко чужди посланици
Волен Сидеров. Снимка: БТА

Председателят на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров си спомни за социализма, за 10 ноември и настоя да бъде направен обективен анализ на прехода.

По думите му е имало добри неща по време на социализма - добра здравна система, добро образование.

"Нямаше свобода на словото, нямаше политически плурализъм, хората не можеха да пътуват. Но сега тези свободи са свързани с финансовите възможности на народа. Повечето хора нямат финансовата възможност да използват тази свобода. Така че пълно щастие няма. Ние трябваше да направим анализа какво се случи за тези 28 г.", настоя Сидеров.

"След 10 ноември започна да се говори за демонтаж на тоталитарната система. Така я демонтирахме, че тя се срути и затрупа всички", коментира още лидерът на "Атака".

По думите му на 10 ноември властта е била свалена под външен натиск, както и сега "чужди посланици ни казват какво да правим, карат ни се от телевизионния екран и идват да ни кажат кой енергиен проект да правим или не".

"Не трябва да слушаме толкова много тези чужди посланици. Това е и ролята на патриотите - да влияем в посоката да бъдем по-самостоятелни в нашето мислене", обясни лидерът на "Атака".

Той допълни и че управляващата коалиция е взела решението да направи ревизия на приватизацията, тъй като в обществото тя е останала като престъпление, което няма наказание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: Волен Сидеров10 ноември
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
8
 
21
 
! Отговори
ПРЕВРАТЪТ 1989 преди 6 години
през очите на бившия главен редактор на СДСарската ДЕКОКРАЦИЯ. Какво по-ясно признание, че в основата на ПРЕВРАТА е ЦРУ,ЦРУ,ЦРУ. И много местни предатели...
27
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Десните антикомунисти от ГЕРБ, са в коалиция с про-руската Атака...! :)Иначе, тия дни стана модно да се говори за ревизия на приватизационни сделки. Ама се говори така..., общо! Нищо и конкретно...! То и през 2009-та година Борисов пееше такива любовни песни! Щеше възмездие да раздава, заменки щяха да се развалят, щяха да се разследват крадците от тройната коалиция...! :)И..., стане ли въпрос за КТБ, всички млъкват, като риби...! :)
26
6
 
15
 
! Отговори
... преди 6 години
Ей тоя Сидерастоф го признах! Това беше СДСар това беше Проамерикаснки настроен, това беше Проруски настроен, това беше Протурки настроен, това беше Националист! Ей абе ако те ониодят толкоз пъти то ставаш ли мъж дето обича да прави секс с други мъже или може все още дас имисил, че само ти харесва!
25
7
 
5
 
! Отговори
hahah преди 6 години
В Русия съм, в Русия съм..... папапаппа
24
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех,Волене,глуповатичък си вървеше от малък,та е ясно че трудно ще поумнееш на дърти години.И ти го доказа.Да отидеш при врага,срещу който както се видя УЖ си се борил в момент,в който неговото крушение е въпрос на време е долу горе като някой нвремето да се беше присъединил към Хитлер на 1-ви май 1945 г.
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** от еднопеевския пак извадиха задружно плашилото Костов от гардероба и се надпреварват в популизъм.Рев за одържавяване и социализъм, майко мила! Показало се било при това управление, че държавата могла да бъде добър стопанин!!??Къде сте, бе, десните антикомунисти от ГЕРБ?
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То да беше само слушане,такива езици и кумири им станаха ,че забравиха да мислят.Винаги има три решения!Доброто ,лошото и това на посланиците ,тук не се мисли приема се.
21
9
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Волене, като врътнат кранчето от Москва, пак ли ще демонтираш Альоша?
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еееей, ми то днеска е празник! Как щях да забравя?Ми и аз трябва да празнувам. Десет години /най-хубавите/ отдадох в борбата за демокрация. То не бяха шествия, митинги, барикаде, събрания и срещи всякакви, избори до дупка! В крайна сметка стигнахме до положение днес да ни управлява шайка.
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Борисов нарушава конституцията и е страхлив. Когато стане напечено, се крие." Това обвини лидерът на БСП Корнелия Нинова от парламентарната трибуна......ГЕРБ и министър-председателят Борисов са смели", викна от трибуната лидерът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов.Председателят на НС Димитър Главчев слиза отгоре да се изкаже, но от вълнение се спъна, преди да се изкаже от микрофона..."
18
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя и останалите "патриоти" им дайте радиоактивната Волга и да я бутат задружно обратно към Мурманск откъдето са дошли.
17
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анализирайки обективно "прехода" /за къде преход и кога ще свърши?/ установих,че всички дето ни оправят вече 28 години се оправиха, а на останалите хора им останаха само обещанията.А някои още вярват и си избират отново последния оправяч.Виждам,че малко бизнесмени успяха да направят нещо,повече са тези дето взеха народното имущество без пари.Виждам,че нямаме промишленост и селско стопанство.Виждам,че ги няма 2 000 000 от населението.Виждам,че престъптиците си правят квото си искат а полиция няма
16
12
 
7
 
! Отговори
Волен Варадерото преди 6 години
Освен руския посланик слушам и кубинския посланик.
15
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както винаги кратко, ясно, точно. Aнализ трябва да има, защото нямаше достатъчно позрачност.
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално, баницата става все по-малка и като приключат парите от Брюксел, които вече 10 години хранят правилните хора ще трябва да се търсят нови ресурси. Това са добре облажилите се костовисти и сдс-ари от привяатизацийката. Тъй като те отдавана загубиха властта, но откраднатото им остана, сега ще трябва да го споделят и/или отстъпят на новите властимащи. Защо ли си мисля обаче, че на народа няма да му пука особено, че едни крадци крадат от други крадци.
13
11
 
12
 
! Отговори
КРЕТЕН преди 6 години
Този национален предател има най-малко право да говори за свободата и чуждите "съвети". Този руски ибрик се пали само от пари и когато от някъде врътнат кранчето лекето се избистря. Само заради такива като него сме на това ниво в момента. Всички източни страни които се отръскаха от руската прегръдка още в началото сега са години преди нас. Други които са неотлъчно с интелигенти като този сме на това дередже.
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БЕ ТОЯ ОТКАК СЕ ПРОДАДЕ НА МУТРАТА И ЗАПОЧНА ЧРЕЗ НЕГО ДА РАБОТИ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ И ЕВРЕЙСКИ ИНТЕРЕСИ ИЗВЕДНЪЖ СПРЯХА КОМЕНТАРИТЕ ,ЧЕ Е ЛУД,СПРЯХА ДА МУ СПРЕТВАТ ПШОСТАНОВКИ ОТ РОДА НА ТОЯ С КЛЕКШОПА И НАТФИЗ,СПРЯХА И ЖУРНАЛЯТА ДА ГО ПОКАЗВАТ В НЕГАТИВНА СВЕТЛИНА .ОТ СЛУЧАЯ С ТОЯ МУШМОРОК СИДЕРА СТАВА ЯСНО ЕДНО,ЧЕ АКО СИ НЕУДОБЕН НА САЩ-ЦИОН СТАВАШ ЛУД И ВСЯКАКЪВ,И ОБРАТНОТО ПРОДАДЕШ ЛИ ИМ СЕ СТАВАШ(ХУБАВ) И РЯЗКО ТИ СЕ ПОДОБРЯВА МАТЕРИАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ .
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно демокрация не съществува дори и Англия затъна в блатото на демократичната бюрокрация и капитализъм с тез Брекзити, oния кукумицини отатък океана налагат нещото наречено демокрация с бомби.
10
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който го вкара тоа в Парламента рак и тумор в мозака му пожелавам
9
12
 
12
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
Прав е Волен!