Скандалът с Белград: И МВнР с реакция за задържаните лекари

Посланикът ни ще постави въпроса пред сръбските власти
60
Скандалът с Белград: И МВнР с реакция за задържаните лекари
Снимка: архив "Булфото"

Външно министерство иска разяснение за задържаните български лекари.

Още по темата

Посланикът ни в Белград Радко Влайков ще постави пред сръбските власти въпроса със задържането на медиците в Босилеград. Той е получил инструкции за това от министъра на външните работи Екатерина Захариева, съобщи пресцентърът на МВнР.

Трима лекари от Първа градска болница в София, организирали с писменото съгласие на Здравния дом в Босилеград хуманитарна акция за оказване на медицинска помощ за местното българско население, бяха задържани вчера при пристигането си в Западните покрайнини.

Те бяха отведени в местното полицейско управление, а после бяха освободени.
 


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ,не потърсите статията на "*** "от 13.04.2011г как с изгонихме екипа на американските стоматолози дошли да лекуват БЕЗПЛАТНО зъбите на възрастите хора в село Селча .Разликата е ,че не ги арестуваха .Ум царува, ум патки пасе !
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Излекувахте ли БГ-пенсионери по селата, докторчета?
Имате ли разрешение от властите в Сърбия?
Ако не-трябваше и да ви набият, медицината е регулирана професия, Сърбия не е в ЕС!
52
1
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Яжте уран, сръбски ***!
51
0
 
0
 
! Отговори
Yan преди 1 година
Obesihte li daskalite, policaite i sadiite v tarnovo?
50
0
 
0
 
! Отговори
Гого преди 1 година
Ако док.проф.Мермерски беше отишъл там с един бус кисели млека "по рецепта на проф.Мермерски",сърбите щяха и благодарствена нота да изпратят.
49
1
 
6
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Най големите балкански *** са сърбите!!!!винаги са ни мразили!
48
2
 
6
 
! Отговори
панализатор преди 1 година
Къде сте г-н Симеонов защо мълчите нали сте си присвоили неправомерно званието патриот и то техен водач.
Защо мълчите в този казус защо не говорите за този произвол на сръбските власти вече сто години където противозаконно е отнета една българска територия.
Не на Вас по лесно е рекитирате българския бизнес , с едни измислени операции децебели . Децибелите това са най важния приоритет за българските патриоти.
Това е номер едно на патриотите как се спазват децибелите.
Да му мислят зимните курорти
47
0
 
3
 
! Отговори
don преди 1 година
тОВА ПЛОД НА фРЕНСКАТА Политика.
Вече сто години ще стане от както западните покрайнини незаконно са дадени на Сърбохърватска а такава държава отдавна не съществува.
На това се казва ДЕМОКРАЦИЯ българският народ в западните покрайнини 100 години са подложени на геноцид и унижение от Сръбските властни
Но българските политици си мълчат да бъде възстановена една неправда.
Българските управници гледат как да се мазнят на брюкселските бюрократи
Още 90 години може ще да се въ3станови тази неправда
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Помнете 1885 г.
Защо ли им пречеше Съединението?
Защо вероломно нападнаха, когато се готвеше България за защита на Юг?
Получихме удар в гръб от Запад!
45
0
 
6
 
! Отговори
Идеалист преди 1 година
Лекарската профсия и дейност във всички страни е строго легуриран професия и дейност. Без регистрация и лиценз не може в никоя страна да се извършва такааа дйност.
44
2
 
9
 
! Отговори
@ 47 преди 1 година
Какво предателство бе кре.рен ? Какви са ни на нас сърбите ??? Предатели и помиар.и , време е тия мекотели в министерства и правителства са вземат мерки срещу тези прояви, каква подкрепа за ЕСжкато не спират да правят мизерии всеки път когато става дима за българската общност там.
43
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия тарикати доктори защо не пробват така да лекуват в Германия или друга държава та на момента са осъдени на 3 години затвор.
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен31 Ами,разбраха,Ердоган мисли за областа Санджак в Сърбия,населена с мюсюлмани,която тези дни поиска автономия,а не толкова за сърбите.Подаръците-бойните самолети Миг 29 и установките, от Русия за Сърбия,ще им излязат много скъпо,защото никой не дава нищо даром.Един ден ,русноците ще си поискат сметката.
41
7
 
16
 
! Отговори
Додо преди 1 година
Това са братя сърбите - шовинистични, мразещи и подли! Едва ли България има по-голям враг от Сърбия! Справка - Повардарието, Видинско, Поморавието и Западните Покрайнини! Ако трябва да съм честен, предпочитам да общувам с някой свестен турчин, отколко със сърбин. Гадни са!
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен39 Село Велики извор заечарско,заедно с още няколко села са български села,присвоени от сърбите.Останалата информация,не се различава от тази,за която намекваш.Самият град Зайчар е бил доста време в пределите на българската държава,както и Белград.
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Патриотарсия съюз ни е като спукана вътрешна гума. Все се помпи и все издиша. Даже и въздух под налягане не може да направи, ама смърди кофти.
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 36 Информацията ти е не пълна!
Никола Пашич е роден в във Велики извор Сърбия,Зайчарско,
Баща му е българин преселник от с.Голям извор Ловешко,майка му е българка от Видин или селата до града.
Бащата умира докато Пашич е още дете ,овдовялата майка се омъжъжва в Зайчар за сърбин или сърбоман от който Никола взема фамилията Пашич.В България е 6-7год. политически емигрант, във Видин, и повечето време в София.
37
6
 
16
 
! Отговори
срамота преди 1 година
Очилатата кукумявка не беше ли министър на правосъдието? Ей , това Тиквата като лепне някоя пач.а от селата , и докато не я прекара през всички министерства ,не мирясва.Кво стана с Румяна Бъчвата?
36
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как ще им изгоним посланика, бе! Нали се правим на лидери на Балканите, център-нападатели (срещу коя врата играем не е ясно).
Амва май не ни бръснат за нищо, к`ви лидери, к`ви 5 лева.
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен25 Никола Пашов,или Пашич,е българин,на родители-българи-цинцари, от видинско,но майка му се развежда и се омъжва за сърбин.Като порасва идва на работа в България и работи в Българските пощи.Стреми се към министерски пост,но не успява да го получи.Замисля,да отиде при сърбите,да се добере до властта и да органицира "поход" срещу България,като участва във укрепването на кралство Югославия,което и прави.Изявен българомразец.