Борисов: В НС има замесени с наркотрафик, купуване на гласове...

Премиерът се заяде за "лош човешки материал"
Обновена: 12 ное 2017 15:50 | 12 ное 2017 14:55, Петя Славова
250
Борисов: В НС има замесени с наркотрафик, купуване на гласове...

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Ние като морален жест приехме оставката на здравния министър Николай Петров, в същото време в парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик, хора, които са купували гласове, и то от затворници, хора, които наричат българите дебили, заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов.
Той участва в официалното откриване на основно реконструираната и обновена зала "Асикс Арена" /бивша Фестивална/ в София.
Още по темата

Борисов каза това в отговор на питане как ще отговори на казаното от лидера на БСП Корнелия Нинова, че е страхливец, както и че е знаел за това, че здравният министър е сключвал договори, с които е облагодетелствал своите близки.

Има органи, които се занимават с това и ако мислите, че с госпожата ще ми развалите настроението от направеното от нас, нека тя да излезе да каже едно нещо, което е направила по време на нейно ръководство, каза премиерът Бойко Борисов, цитиран от БТА.

"Нашата работа е да градим и го правим всеки ден. Останалите - едни ги бъркат с рошави мъже, други ..., аз епитети не употребявам", заяви министър-председателят още.

Той посочи още, че не е знаел за одитния доклад на ВМА. "Ако са знаели за този одитен доклад, да са го уволнили тогава служебното правителство на президента Радев", допълни още Бойко Борисов. По думите му този доклад не е бил оставян при него нито като документ, нито като информация.

По повод изказването на премиера, че в парламента продължават да стоят хора, които наричат българите дебили, журналист репликира Борисов, че той пък е нарекъл българите прости. Министър -председателят заяви, че това е "една лъжлива новина". Той обясни, че на подобно на днешното мероприятие, хората са го попитали защо, когато Борисов говори, те всичко разбират и виждат, а другите не разбират. Тогава премиерът е отговорил - " в кавички, понеже всички сме прости , те са умните, което е огромна разлика ".

В отговор на въпрос как ще коментира и за "лошия човешки материал", Борисов заяви на журналиста, че ще го осъди за това, ако не му даде доказателство, че е казал думата "лош" "Не е вярно , има звуков файл, който сме ви го предоставили, къде думата лош съм казал и защо продължавате това да говорите. Защо ми слагате думи, които не съм казал", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
1
 
2
 
! Отговори
BACE BOKO преди 6 години
NARKOTRAFIK BEZAKCIZNI STOKI VSEKYV TRAFIK SAMO TUK PRI MEN BEZ MOI PODPIS NE MOJEEE QSNO LI VIE?
186
2
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Какво прозрение,ц,ц..каква помия.
185
11
 
2
 
! Отговори
туй беше преди 6 години
Русия е в йгйла и само раздава отчаяно къчове наляво надясно. Ясна работата, скоро ще каталяса.
184
7
 
12
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
До #173. За да спечелят изборите Герб са готови на всичко,затворници ще гласуват,та ако могат и умрелите ще дигнат да гласуват за тях./мъртви души/...
183
5
 
17
 
! Отговори
666 666 666 преди 6 години
А П.Р. СЛАВЕЙКОВ ОПРЕДЕЛЯ ОВЧИЯ НАРОД КАТО "МЪР ША" И ПО-ТОЧНО:"НЕ СМЕ НАРОД, НЕ СМЕ НАРОД, МЪР ША" "ВСЕ НАС ТЪПЧАТ, КОЙТО ОТКЪДЕТО ЗАВЪРНЕ". А ТОЗИ ОТ СНИМКАТА, ЗАЩО МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ Е ГУЗЕН И НЕГОНЕН БЯГА.
182
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех,народе,кога ли ще ти дойде акъла в главата?
181
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай Борисов русофиилситик-путинофилскаата измеет! Не са на себе си кутевските помияриии! Десет години вече са натикани в ъгъла и изпадат в истериияяя! Удриии позитанскааата своолоч!
180
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те,замесените в наркотрафик ръководят държавата ни.
179
4
 
17
 
! Отговори
ВИЙ, ВИЙ СТЕ Д ЕБИЛИ преди 6 години
ТОЯ НАИСТИНА Е СТРАХЛИВЕЦ.И ЛОШИЯ МАТ'РАЛ Е ФАКТ/КАЗА ГО В САЩ/, И "ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И АЗ СЪМ ***, ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ"/КАЗА ГО В МАДАН/, КАЗА И, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДЪРЖАНИ КАТО КУЧЕТАТА НА КЪС СИНДЖИР/ПО ПОВОД НА ТРИЧАНЕТО/. КАКВО СЕ ОПРАВДАВА И ПЛАШИ СЪС СЪД. НАИСТИНА НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ,ЧЕ ПРИ ТИЯ ПРОСТАЩИНИ, ГО ИЗБИРАТ И ПОСЛЕ 80% ОТ"НАРОДЕ????" НЕ БИЛ ДЕБИЛЕН.В ПОДОБНИ СИТУАЦИИ ГЕНИАЛНИЯТ ПОЕТ БОТЕВ ОПРЕДЕЛЯ ОВЧИЯ НАРОД С"ИД ОТИ", А П.Р.СЛАВЕЙКОВ КАТО ***.
178
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП я 4ака страшен погром на следващите избори
177
1
 
12
 
! Отговори
Прочетох в Гугъл преди 6 години
Тази година, доста затворници са имали право на глас.
176
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е да има наркотрафиканти и търговци на гласове в парламент в който работят такива светила в световната дeбилология като професор Иво Христов.
175
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИМПЕРИАЛИСТА бе, ***, какво е построил сикаджията за 10 г.? Изкорубен асфалт и стиропор. Държавата е заприличала на ***.Румъния ни задмина като бърз влак, на ред са Македония и Албания.
174
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да каже Цв.Цв. в какво е замесен, че България все я осъждат в Стразбург в резултат на неговата работа ?
173
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хващам бас че замесените с наркотрафик и купуване на гласове в НС са от групата на де.бил-професора Иво Христов иначе Борисов щеше да си мълчи.
172
1
 
14
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Никой не вярва на медии вече, драги ***! За което и вие се трудите денонощно... ...е поне 80% от вас....
171
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОСТАВКА !!!!Щом твърди това и не си върши работата ОСТАВКА !
170
4
 
18
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До тонкатаТонка, Борисов е харесван от ЕС, и му отпускат парички, защото знаят, че е послушен, и прави всичко, което му кажат, безпрекословно, раболепно, въобразявайки си , че е някакъв фактор. Кротко и беззъбо пуделче, маскирано като лъв...
169
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарката Нинова да закупи стотина мощни крика от Кетърпилър и да ги прати на товарищ Путим белким най-после дигне Русия на колене. Вече 18 години мъките на Путин да изправи Русия си остават само мъки, Русия продължава да се валя в канавката и да лежи там по корем.
168
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като прочетох заглавието, и видях кой го казва, помислих, че както казват при нас "чавка му е изпила акъла", и прави самопризнания...