Борисов: В НС има замесени с наркотрафик, купуване на гласове...

Премиерът се заяде за "лош човешки материал"
Обновена: 12 ное 2017 15:50 | 12 ное 2017 14:55, Петя Славова
250
Борисов: В НС има замесени с наркотрафик, купуване на гласове...

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Ние като морален жест приехме оставката на здравния министър Николай Петров, в същото време в парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик, хора, които са купували гласове, и то от затворници, хора, които наричат българите дебили, заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов.
Той участва в официалното откриване на основно реконструираната и обновена зала "Асикс Арена" /бивша Фестивална/ в София.
Още по темата

Борисов каза това в отговор на питане как ще отговори на казаното от лидера на БСП Корнелия Нинова, че е страхливец, както и че е знаел за това, че здравният министър е сключвал договори, с които е облагодетелствал своите близки.

Има органи, които се занимават с това и ако мислите, че с госпожата ще ми развалите настроението от направеното от нас, нека тя да излезе да каже едно нещо, което е направила по време на нейно ръководство, каза премиерът Бойко Борисов, цитиран от БТА.

"Нашата работа е да градим и го правим всеки ден. Останалите - едни ги бъркат с рошави мъже, други ..., аз епитети не употребявам", заяви министър-председателят още.

Той посочи още, че не е знаел за одитния доклад на ВМА. "Ако са знаели за този одитен доклад, да са го уволнили тогава служебното правителство на президента Радев", допълни още Бойко Борисов. По думите му този доклад не е бил оставян при него нито като документ, нито като информация.

По повод изказването на премиера, че в парламента продължават да стоят хора, които наричат българите дебили, журналист репликира Борисов, че той пък е нарекъл българите прости. Министър -председателят заяви, че това е "една лъжлива новина". Той обясни, че на подобно на днешното мероприятие, хората са го попитали защо, когато Борисов говори, те всичко разбират и виждат, а другите не разбират. Тогава премиерът е отговорил - " в кавички, понеже всички сме прости , те са умните, което е огромна разлика ".

В отговор на въпрос как ще коментира и за "лошия човешки материал", Борисов заяви на журналиста, че ще го осъди за това, ако не му даде доказателство, че е казал думата "лош" "Не е вярно , има звуков файл, който сме ви го предоставили, къде думата лош съм казал и защо продължавате това да говорите. Защо ми слагате думи, които не съм казал", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
1
 
12
 
! Отговори
Алов666 преди 6 години
Перхидроления пудел от де копува бело спроед вас?
126
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е Бойко. Той работи за стабилното развитие на България, а БСП търсят само как да съботират прогреса и да всяват недоволство и разединение сред българите. Всъщност какво положително нещо са направили БСП досега? С това поведение те работят против благото на народа ни и в интерес на външни сили.
125
19
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Май се оказва, че Нинова и Радев ще си канят Путин у дома... - никой друг не иска да се среа с него...
124
12
 
34
 
! Отговори
Прав си,Борисов преди 6 години
Най- вече са замесените в купуване на гласове. Първият си ти. Толкова гласове ,колкото твоите,нито една партия не е купила. Всички знаем как печелиш изборите.Иначе отдавна да си политически труп. Ще те запомним като най- жестокия инквизитор на българския народ и най- големият национален предател.
123
5
 
19
 
! Отговори
с млади доячки преди 6 години
На 2-ра снимка: Другаря Тодор Живков на среща с млади доячки.
122
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баце,точно ти ли ни говориш за наркотрафик и купуване на гласове.Ти който заедно с Киро Гела направихте България номер едно в света в производството на амфетамини.Ти ли,дето с Цветанов купихте 90% от ромите на последните избори след четири часа следобед,когато видяхте,че Корнелия ви бие.Скрий се бе.Още малко ти остава,ако не си разбрал.
121
0
 
26
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Не са ли д.ебили българите, когато един следовател ни каза , че слязъл да пикае в храстите и от колата му откраднали тефтерчето на Златанов!!!???Агент Рони Ламбърт!ЦРУ!!!
120
6
 
25
 
! Отговори
мутирал ген преди 6 години
България не е ли еднопартийна комунистическа държава, ръководена от т.н. "герб" - мутирал ген на БКП?
119
17
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Питам се дали неврастенията на Нинова, не е породена от факта, че има ***...
118
6
 
16
 
! Отговори
До Странджа преди 6 години
Абе човече, вземи малко мишеморка и сложи край на слугинския ду живот и мислене. Така си си заврял носа в задните и тъмни части на Падишаха, и въпроса е, как свикваш с миризмата???
117
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, това е партията, която вие от ГЕРБ цените и уважавате, дето я поздравяваш след изборите за добрия резултат, на чиито лидер предлагаш председателството в НС и пр. и пр.Заради нея отстъпи от съдебната реформа, с нейните членове се засичате по коктейли, а обикновенния българин е потънал в кредити и се чуди как да свърже двата края. И го занимаваш с взаимно несподелената ви любов с БСП преди избори, когато изпадате във взаимна истерия. До кога ?
116
7
 
21
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Хахахааа..тоя олиго дето произвеждаше амфетки във Варненско не апира да ме изумява с огромната си наглост и безочие!
115
8
 
19
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
ГЕРБ спря не само корупцията, но и каруците...
114
2
 
21
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Лум.***.ни ни управляват. Ама кой ги избира? После се сърдим на някакъв си там комунист, дето бил казал че 80% от българите са де.би.ли. Ми не е прав - 90% са...
113
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Бойко, мачкай враговете на България!
112
2
 
15
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Иво Христов под думата д.ебили , искаше да каже, че българите са исторически и политически неграмотни и не знаят за геополитическите битки и процеси, които в момента стават в ЕС , САЩ,Русия и Азия!!!А това е факт неоспорим!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!
111
18
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Ако ГЕРБ пуснат по чешмите мед и масло... - комунистите пак ще ревнат - уууууууу, спряха водата на народа...
110
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе, Суджук ефенди е чист като планинско поточе!!! Лъга като дърт швед, че дедко му го убили ***. А то, двама братя се съдили за земя, дедкото станал свидетел по делото, загубилият с още два юнака го пребили с тояги. Какви комунисти, ментарджия. Как са го приели тогава в Симеоново, с убит дето от ***? Момчето си е глупаво по рождение, страхливо и много алчно. На кого ли не се гъзи за да стане гл.с-р, дори на Доган. Иначе е страхотен, около 15 милиарди си внесе по сметките.
109
3
 
5
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
До СТРАНДЖАТАСтранджа, забрави ли ГУГЪЛ и правописа. Дадох ти съвет, ама не вдяна.
108
0
 
5
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
*** = д,е..Б?и,,л/е"н. Дискотирана дума почти седмица. А ако кажа, какво мисля за ДНЕС, ще ми изтриват превантивно.