Борисов: В НС има замесени с наркотрафик, купуване на гласове...

Премиерът се заяде за "лош човешки материал"
Обновена: 12 ное 2017 15:50 | 12 ное 2017 14:55, Петя Славова
250
Борисов: В НС има замесени с наркотрафик, купуване на гласове...

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Ние като морален жест приехме оставката на здравния министър Николай Петров, в същото време в парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик, хора, които са купували гласове, и то от затворници, хора, които наричат българите дебили, заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов.
Той участва в официалното откриване на основно реконструираната и обновена зала "Асикс Арена" /бивша Фестивална/ в София.
Още по темата

Борисов каза това в отговор на питане как ще отговори на казаното от лидера на БСП Корнелия Нинова, че е страхливец, както и че е знаел за това, че здравният министър е сключвал договори, с които е облагодетелствал своите близки.

Има органи, които се занимават с това и ако мислите, че с госпожата ще ми развалите настроението от направеното от нас, нека тя да излезе да каже едно нещо, което е направила по време на нейно ръководство, каза премиерът Бойко Борисов, цитиран от БТА.

"Нашата работа е да градим и го правим всеки ден. Останалите - едни ги бъркат с рошави мъже, други ..., аз епитети не употребявам", заяви министър-председателят още.

Той посочи още, че не е знаел за одитния доклад на ВМА. "Ако са знаели за този одитен доклад, да са го уволнили тогава служебното правителство на президента Радев", допълни още Бойко Борисов. По думите му този доклад не е бил оставян при него нито като документ, нито като информация.

По повод изказването на премиера, че в парламента продължават да стоят хора, които наричат българите дебили, журналист репликира Борисов, че той пък е нарекъл българите прости. Министър -председателят заяви, че това е "една лъжлива новина". Той обясни, че на подобно на днешното мероприятие, хората са го попитали защо, когато Борисов говори, те всичко разбират и виждат, а другите не разбират. Тогава премиерът е отговорил - " в кавички, понеже всички сме прости , те са умните, което е огромна разлика ".

В отговор на въпрос как ще коментира и за "лошия човешки материал", Борисов заяви на журналиста, че ще го осъди за това, ако не му даде доказателство, че е казал думата "лош" "Не е вярно , има звуков файл, който сме ви го предоставили, къде думата лош съм казал и защо продължавате това да говорите. Защо ми слагате думи, които не съм казал", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Boiko koi sa tia *** *** pischi im imenata de ako ne iskasch zezo da gi napische moje i pavlova ili za4eva imenata ba samo lalala bla bla bla
206
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно има в педвид себе си на първо място !
205
0
 
9
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
След като си казал "А" трябва да кажеш и "Б" в противен случай си лъжец и клеветник.
204
1
 
9
 
! Отговори
qwer преди 6 години
Брейййй доживяхме върхът на наглоста на този тъмночервен пожарен "гений", тартор на наркотрафикът да "декламира" против собственият си бизнес ? БКП в продължение на 28 г. ви предоставя партии клонирани от нея и вие 28 г. стоите като каракуди закачени на празна кука към тях ???? Кога ще се осъзнаете бе, уж сте в ЕС, ама на "УЖ" в действителност сте в пещерите на неандерталците.....утре този пожарникар пак ще ви скрои някаква нова "шапка" и вие ще я нахлузите......
203
3
 
7
 
! Отговори
1 преди 6 години
а ти какво си направил,бе др.борисов,една детска градина,или болница построил ли си ,за магистрали,няма да питам,защото при станишев,построените от него,са с километри,по-вече,за твоите 3 незавършени мандата,не можеш да боядисаш,това,което е построил,оня на който масажираше ушите.
202
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко Демагогски Борисов. Като има хора в парламента които се занимават с такива неща, кажи кои са! Спри ги, направи нещо! Нали затова си там! Палячовци! Хванахте се с това с ***, едва ли не сте скандализирани от това че някой обидил народа! Ако толкова много обичахте народа и се грижехте за него и чувствата му, нямаше да си вдигате постоянно заплатите, оставяйки хора в мизерия, нито щяхте така нагло да го крадете и рушите бъдещето му!
201
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изобщо не ми пука кой наркодилър, корумпиран от коя партия е. Тук работата на проговорилия е да ги накара да отговарят за действията си! Ако не го прави, той, заедно с останалите трябва да се счита за замесен. Моля, Главния прокурор - вие сте на ход! Самосезирайте се и призовете свидетеля Борисов спешно да даде показания! Чакаме!
200
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен безсмислиците, които е наговорил Баце, не каза ли поне ЗАЩО, КОГА и КОЙ реши да се преименува зала Фестивална и какво означава новото име А-СИК-С? На мен ми звучи по няколко начина, все странно свързани с определени кръгове!
199
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така , така, Ама не са само в парламента гадовете, ами и в министерски съвет, даже и в кабинета на министър-председареля има престъпник.Какво виждаш в огледалото , Борисов ?
198
1
 
12
 
! Отговори
ББСТРАХЛИВЕЦ ИПОДЛЕЦ преди 6 години
В ПРЕДАВАНЕТО НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ ОТ 9.11. СЛУЖИТЕЛ НА ДАНАС И МВР, КОЙТО 10 Г. РАБОТИ В ТЕЗИ СЛУЖБИ, ДОКАЗА, ЧЕ ТЕЗИ ОБИРДЖИИ НА БАНКОМАТИ И ДРУГИ ОПГ, СА СЪЩИТЕ, КОИТО КУПУВАТ ИЗБОРИТЕ ЕСТЕСТВЕНО ЗА ГЕРБ. ОТ 2009 Г ГЕРБ СА НА ВЛАСТ И НИТО ЕДИН ПОДОБЕН ОБИР НЕ Е ОСУЕТЕН, КАМО ЛИ ДА БЪДАТ ЗАЛОВЕНИ И НАКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.СЪЩИЯТ СЛУЖИТЕЛ КАЗА,ЧЕ ТЕЗИ БАНДИТИ СЕ ЗНАЯТ,ЗАЩОТО ИЗВЪРШВАТ И ДРУГИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,НО НИКОЙ НЕ ГИ ТЪРСИ, А САМО ПОКАЗНИ БЕЗСМИСЛЕНИ АКЦИИ.БОКО ПРЕСТЪПНИКА ВИКА ДРЪЖТЕ ПРЕСТЪПНИКА
197
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изказването означава само едно има информация за всеки но се прикриват едни други защото разполагат с властта която употребяват в своя полза и прикритие т.е имаме едно прикрито беззаконие благословено от Борисов
196
2
 
14
 
! Отговори
де си бил бе преди 6 години
амфетаминчика вика дръжте кокаинчикатоя изби цацата в аквариумаде*би*ллллль
195
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наркотрафик и купуване на гласове?!? Звучи като лидера на ГЕРБ! Този да не си е направил самоанализ?
194
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
русия няма бъдеще
193
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България сме специалисти по лошо качество. Всичко е проформа, правено, не добравено. Ей така, за отчитане дейност. Кой те търси. Даваш подкуп и всичко е наред. Лъжи, лъжи и пак лъжи.
192
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има и ушеви шестаци с по 6 апартамента за по 6 милиона, купени незнайно с какви пари....
191
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цацаров самосезираи се !!!Оправдаха заплатата си
190
1
 
15
 
! Отговори
пий си хаповете преди 6 години
ако не ги каже кои са- значи е той!
189
10
 
2
 
! Отговори
нека преди 6 години
Има за какво да ги е яд рашките. Продадоха ГДР за 60 млрд. Опростиха им 140 млрд за Югославия. Елцин продаде ядрените бойни глави за ядрено гориво на Американските АЕЦ. БП и Шел им построиха тръбопроводи. И сега кво? Ние отиваме нагоре и сле наравно, а те отиват надоло и след година - две ще стане много видимо. И всичко това благодарение на собствените ни усилия. Империята на злото живее от злоба и от злоба ще погине.
188
7
 
15
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 6 години
Май има хора замесени в наркотрафик ,купуване на гласове в парламента ...Обещах ви да ги махна за 10 години но не го направих . Обещавам след още 10 години да се опитам да ги махна .....вервайте ми !