Валентин Вацев: Бойко Борисов е в криза!

Покрусих се от БСП и напуснах, заяви още той
12 ное 2017 11:05, Петя Славова
75
Валентин Вацев: Бойко Борисов е в криза!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Валентин Вацев заяви в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR, че премиерът Бойко Борисов е в криза.

"В навечерието сме на тежка правителствена криза! Борисов стъпва в паници и не определя дневния ред. ГЕРБ всъщност не е партия, ГЕРБ е държавата. БСП е партия, тя пък е нефелна. Февруари и март ще бъдат много тежки за България.

В момента Радев е готов с поне два служебни кабинета. А на Доган му се налага да мисли за нова правителствена конфигурация. Аз се покрусих от БСП и напуснах, въпреки високия пост, който заемах. Провокираха ме изборите през 1997 година, когато БСП натика властта в ръцете на Костов. Тогава Първанов каза: И 13% стигат на тази смачкана партия!", спомни си Вацев, който е университетски преподавател по дисциплините "Европейска интеграция", "Бизнес етика", "Риторика и преговори".

Валентин Вацев също така е автор на монографии по философия, социология, културология и политология. Членува в Българското философско-педагогическо дружество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
9
 
! Отговори
Мюмюн преди 6 години
Бойко в криза БСПто лоша.Ае направо да си идва Доган да опрай държавата бе.
40
25
 
16
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Бойко е в "криза", но БСП е пред разпад - не може да накара дори опозиционните партии да подкрепят що-годе някакъв "вот на недоверие"! Червената излагация предстои!
39
20
 
13
 
! Отговори
Алекс2 преди 6 години
Ще им се на Вацев БСП и ДПС ама йок на всякакви избори ! Що така бе Корни ?
38
30
 
15
 
! Отговори
x преди 6 години
Цялото правителство на жан виденов се състоеше от де-били.Обкръжението му също, днес всичките са професори (егати и образованието)и неспирно търталясат глупости.Неслучайно само за 20 месеца съсипаха държавата така, че още не можем да се оправим.Този симатяга е от същото котило, *** 100%.Представяте ли си румен *** имал готови две служебни правителства!!!И какво от това-в нашата квартална кръчма има поне три, ама бръсне ли ги някой за слива? може би гумен речев или друг някой ***.
37
10
 
38
 
! Отговори
Ееееех, преди 6 години
С какъв кеф ще гледам сриването на Боцо. Не искам да съм на неговото място. Ще бъде невъобразимо театро. Никой не е вечен и нищо вечно няма. Ще сторя както е казал народът: Хвърли камък след злодея,да се не връща.
36
22
 
12
 
! Отговори
режисьорчето преди 6 години
новия филм по екраните-мокрите сънища на комуниста-или -как като ни плякат да казваме че ние сме победили.мухахаха
35
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко наистина е в криза и силно разчита големите да го хвалят, за да се закрепи. Но и това не е лесно, защото няма да успее да изпълни поставенине му отвън задачи. Председателството е голямото и решаващо изпитание за немощното му обкръжение. Скоро ще станем свидетели на интересни неща.
34
8
 
22
 
! Отговори
Електорат преди 6 години
Кеф значи скоро ша ядем кебапчета , пък може и суджук
33
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
център нападателя бай --- в криза? с суджуците си? не вярвам!
32
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вацев е най-елегантния политически анализатор. Следя му всички медийни изяви с голям интерес
31
11
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моите уважения към г-н Вацев, но да каже, че Бойко Борисов е в криза е дълбоко невярно. В криза е българският народ, дори не криза, а трудно обратим процес на самоунищожение. А Бойко Борисов е в личностен план е един свръх успял българин (ако трябва да използваме либералната терминология). А, ако трябва да говорим на нормален език, то той е един добре угоил се червей върху трупа на България.
30
8
 
19
 
! Отговори
опетков преди 6 години
До До анонимен 8 Не лъжи, анонимчо, ДПС го създаде БКП, защото го беше страх, че СДС ще печели изборите с малко, но завинаги. Внедриха "великия" хидроинженер и барач на клитори за началник, а Конституционният съд разреши създадената партия, защото тогава там всички бяха червени и в червата, та и досега са си такива, начело с БКП отрочето Велчев.
29
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преподават срещу големи хонорари в по няколко университета, отделно богатите студенти плащат за дипломите и за всеки изпит.
28
35
 
19
 
! Отговори
Идеал Петров преди 6 години
Този "покрусен" комунист на снимката явно живее в друга държава. Борисов се е извисил като вековен дъб над всички партии и никаква криза не го мъчи! Криза мъчи всички некадърници-комунисти,защото държавата препуска напред,а те,жалките комунистчета,изостават яко и нищои не може да ги спаси от гнойта.
27
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много и се иска на бсп и дпс Бойко да умре само това и остана да проклинят
26
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 26Ми как няма да е в криза - отчитайки здравословното си състонието силно се притеснява, че това което е награбил нема мое го опази за унуците! След конгреса очакваме нов Априлски пленум и публично осъждане на кълта към личността
25
14
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом започна да влачи в кортежа си по 2-3 доктора, значи нещата показват, Боцката се е запътил към Вечните ловни полета. А Свети Петър ще решава, дали да го прибира зад Райските порти или ще го праща при изтепаните бандюги от 90 те, в Ада.
24
35
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Този и той като Иво-дебило, помиярства по телевизиите. Дрънка врели-некипели!
23
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А евроинтеграция преподава от чист алтруизъм ти нормален ли си бе, Шорош е зад всички партии и хората ше изберат по-малкото зло няма абсолютно никакво зачение какво казва ,що са го повикали в С.oросодните медии най-веротно тоя ще светне като крушка скоро то иначе е лесно да плямпаш от една трибуна е получи си воите 5 минути слава.
22
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баце от лакомия, страх и безгранично его, сам си се докара омразата, и да се муши като плъшок от дупка в дупка. Да имаше малко акъл и да не крадеше толкова, щеше да си властва докато е жив. Добре, че му маат инжекции и дават хапове, да изглежда малко по-нормално. Пътник си е Баце, той си го знае. Страхът му е, ще го съдят ли за разрухата или ще се договаря. Чомски дава определение за държава като нашата, казва се "Провалена държава". И тя си се проваля с всеки ден. Нали Баце я е превърнал в ЕООД