Валентин Вацев: Бойко Борисов е в криза!

Покрусих се от БСП и напуснах, заяви още той
12 ное 2017 11:05, Петя Славова
75
Валентин Вацев: Бойко Борисов е в криза!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Валентин Вацев заяви в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR, че премиерът Бойко Борисов е в криза.

"В навечерието сме на тежка правителствена криза! Борисов стъпва в паници и не определя дневния ред. ГЕРБ всъщност не е партия, ГЕРБ е държавата. БСП е партия, тя пък е нефелна. Февруари и март ще бъдат много тежки за България.

В момента Радев е готов с поне два служебни кабинета. А на Доган му се налага да мисли за нова правителствена конфигурация. Аз се покрусих от БСП и напуснах, въпреки високия пост, който заемах. Провокираха ме изборите през 1997 година, когато БСП натика властта в ръцете на Костов. Тогава Първанов каза: И 13% стигат на тази смачкана партия!", спомни си Вацев, който е университетски преподавател по дисциплините "Европейска интеграция", "Бизнес етика", "Риторика и преговори".

Валентин Вацев също така е автор на монографии по философия, социология, културология и политология. Членува в Българското философско-педагогическо дружество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
7
 
0
 
! Отговори
бай ганьо преди 6 години
БРАВО НА БОЙКО , ДЕРЗАЙ! НАЙ-ДОБРИЯТ СИ ПРЕМИЕР КОЛКОТО И ДА ТЕ ЗЛЕПОСТАВЯТ И ПРОДЪЛЖАВАЙ. ПО МОЕ ВРЕМЕ БЕШЕ ДРУГО.
60
2
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН НА 65Г. преди 6 години
НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ СИ ИЗГОРЯЛ ПРЕДИ 20ГОД?
59
3
 
0
 
! Отговори
инж. преди 6 години
До Идеал ПетровМного поздрави от китайските комунисти,ще дадът 250 милиарда долара за самолети на американците,те пък ще им пуснат томбола за зелена карта.Дано Дядо Коледа ни донесе подарък от Америка нови самолетчета!
58
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като те гледам на снимката. ..май ти си в криза :))) дървофон
57
8
 
3
 
! Отговори
Явно са "впрегн преди 6 години
всички бивши и настоящи "соцсили" да ПРОВАЛЯТ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО на РБЪЛГАРИЯ, само защото не управлява БКП/БСП и защото санкциите срещу Русия( заради заграбването на КРИМ и отричането, че е пратила войска)).Състезават се да разпространяват ФАЛШИВИ НОВИНИ, да КОМПРОМЕТИРАТ държавата.Какво ЕДИНЕНИЕ, президент Радев? Виждате ли ОТКЪДЕ идват всички 'АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ" за провал нас успехите на РБЪЛГАРИЯ?- активисти на БКП?БСП. Няма национални интереси за БКП/БСП: има само злост.
56
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ са нефелни, защото държава няма. Има нещо като провинция на Германия управлявана от Турция.
55
5
 
11
 
! Отговори
Мила преди 6 години
Борисов сам признава, че са корумпирани. Това е начинът да са на определени постове и държат цялата държава в ръцете си.
54
2
 
4
 
! Отговори
Мила преди 6 години
Напълно съм съгласна с написаното от 61!!!
53
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е,че ГЕРБ спечелиха честно само изборите през 2009 г.След това създадоха една машина за фалшификации,всяване на страх и покупка на гласове.Не случайно се казва,че нито ГЕРБ,нито Борисов печелят избори,а ги печели Цветанов.Е,как може да ги спечели един мразен човек,завършил помощно училище навремето.Ами печели ги с армия от държавни служители,назначени за тая работа по гръцкия модел доскоро,също с обръчи от фирми,усвояващи еврофондовете,с купените роми,цели секции и чувалите с бюлетини.
52
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата е пътник напролет.Това е видно и за слепите.
51
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Б.Борисов е във възход от своето управление което се признава в цяла Европа.А БСП начело с Нинова е в падение .
50
12
 
9
 
! Отговори
Ози преди 6 години
Не го познавам тоя Вацев, но съм сигурен, че преди 10 ноември е бил преподавател по Марксизъм-Ленинизъм.
49
11
 
21
 
! Отговори
софиянец преди 6 години
доц. Валентин Вацев е един много умен и ерудиран мъж, който върви обикновенно преди събитията - извод тиквата се е накизнал в още някое престъпление, или цвък му готви преврат?
48
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО 51:- ТОГАВА КАК СИ ДОЖИВЯЛ ДО СЕГА????
47
5
 
14
 
! Отговори
Дельо войвода преди 6 години
Крайно време е да се закрият некой партии...А тези които пречат на Родината,в кауша. "Иначе га слезам в селоно...мночко щат майки разплака". Помня и БКП,помня и уж новата БСП - Лукановата зима,Виденовата криза...и още илядо работи ! Защтова ще цитирам и рефрен от песента на Антон Радичев..."ВаШто маме...докога" ?!
46
3
 
3
 
! Отговори
Mehur преди 6 години
Pojarjikar i toi chovek...iska 30 dena holiday na krasiv ostrov...kato adam i eva...
45
3
 
9
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Трябва ли да се учредят в България следните ЗВАНИЯ : "ПРОФЕСОР БЕЗ ПРИНОС- ст." ; " ПРЕПОДАВАТЕЛ НИЩО-НЕДОПРИНЕСЛЯК-, и ст. "" ; " НАУЧЕН СТАРЧОК -УМРЕЛЯКО-ДОСАДНИК " /ПОЧЕТНО / ; 30 000 АРМИЯ ОТ БЕЗМИСЛЕНИ ПРОФЕСОРИ И ДОЦЕНТИ ДА СЕ РАЗДЕЛИ НА ДЕЦИМИ И КОХОРТИ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА" ЗАСЛУЖЕНИТЕ ПРЕД НАРОДА " ЗАПЛАТИ ,БОНУСИ И ПЛАТЕНИ ПРОГРАМИ -БЕЗ ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ !!! ТОЧНО ОТ ТАКИВА ВИТИЕВИ ПЛЯМПАЧИ СМЕ ПРОКОПСАЛИ!!!???НЕ Е НАПУСНАЛ , А Е НАПУСЛЯК !
44
6
 
22
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Борисов може само да усвоява евросредства и срещу продаване на националби интереси като белене ЮЖЕН ПОТОК историческа грешка, не графия образование . Орбан обаче също усвоява средства но не продава националния интерес за никакви пари. Все пак пожарникарския материал не е като юридическия с 3 деца! Сами си го избрахте стига ривахте
43
5
 
13
 
! Отговори
До 39 х преди 6 години
Имаш грешка. Не Румен ***,а Боцо- ***. Един елитен генерал- летец, не можеш да наречеш ***,за разлика от един ... Видимо влизаш в групата на 80-те %Смешен си.
42
4
 
9
 
! Отговори
ЦЯЛ МВЯНДЯТ?АБСУРД! преди 6 години
боко няма нужда от вот на недоверие. той сам си подава оставката, без бой.Този път графикът му е през есента следващата година, та изборите да бъдат две в едно. Целта ще е да се отърве от патриотите.