Волен Сидеров узря: Когато си политик, трябва да си мериш приказките!

Лидерът на "Атака" коментира вотът на недоверие като ПР-акция
12 ное 2017 13:55, Петя Славова
125
Волен Сидеров узря: Когато си политик, трябва да си мериш приказките!
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Бих посъветвал ДПС да не се пресилват в демонтажа на правителтвото, защото може те да пострадат", коментира лидерът на "Атака" Волен Сидеров в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По думите му, в Европа коалицията между ГЕРБ и Патриотите се възприема добре. Сидеров е убеден, че вотът на недоверие на опозицията е просто ПР-акция по време на европредседателството.

"Ще плюят пред гостите от трибуната на парламента - това е национално-безотговорно", категоричен бе той.

"Когато си политик, трябва да си мериш приказките. Това го разбрах в годините. Яркият образ в политическото говорене не е най-доброто. Съжалявам, че бях по-остър", допълни той.

По думите му грешката на прехода е, че СДС и БКП нямаха визия за България.

"Никой не говореше за икономика. Имаше театралност и на площадите имаше дирижираност. Дори от балкона на Анжел Вагенщайн имаше предварително подготвени плакати", настоя Волен Сидеров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волене,вземи си плана Сидеров,с който уж се бореше срещу плана Ран-ът,принтирай си го на по-евтина хартия,та да не е много лъскава,и си избърши с него оклепания дирник.
58
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Узрял си Волене.Като круша си узрял.А зрелите круши падат от дървото.
57
3
 
14
 
! Отговори
ЕВО преди 6 години
Волен ли си,Болен ли си,така и никой в България не можа да разбере.Човек или се ражда с него,или го придобива в живота,или изобщо не ми идва-акъла.Ти сам се определи къде си.Откакто стана политическа ***,съвсем те няма-никъде!
56
4
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Не е узрял Волен, а се е оял! Разликата е голяма. Папка рубли, а и левове е евро не отказва!
55
8
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Няма по неприятен човек в България от този Сидоренко-рубленко !!!! Узрял е за 100 тояги на голо пред Ал.Невски и оттам право в Москва ......
54
4
 
9
 
! Отговори
Чугуна на боклука преди 6 години
Сега виждате ли защо за демагози не се гласува, пролетариате?
53
2
 
13
 
! Отговори
Bye Bye Darling преди 6 години
Този гда беше журналист, храчеше срещу всички, а гда стана политик, не остана власт на коя що не се наведе! И на ГЕРБ, и на ***, та дори и на ДПС! Сега като се кротна, Кремъл ще му спрат хранилката като на овехтяла мищерия и най-после ще се отървем от това недоразумение!
52
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки един политик трябва да се оценява според делата. Волният не прави изключение. 12 години е във властта и с негова помощ се утвърдиха много обществено вредни закони. Грозен десен популист, който се възползва от страданията и носталгията на социално безпомощни хора. За собствена изгода - вече без никакво съмнение!
51
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Izmervach na prikazki
50
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересното в случая е, че онова старото радикално говорене на Волен ще продължи да има привърженици и рано или късно някой друг ще яхне вълната. Та интересното в случая е че тоя някой може да не са му така златни пръстчетата като на Волен. Да не говорим че тоя някой може да е някой надъхан младок от контингента на Луковия марш и даже руснаците няма да могат да го укротят...
49
7
 
7
 
! Отговори
дано удържи преди 6 години
Соро соидите са подготвили безброй дела за всякакъв повод... ..само чакат някой от патриотите да се изтърве някъде и за нещо ( като Иво Христов)!!! Отделно само това чакат османските и съветските партии! И за това непрекъснато ги провокират, хеле Волен...
48
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той нали е политик от 12 години? Скоро не се е борил с наркоразпространението в София и край НАТФИЗ.
47
4
 
8
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
До АнонименА какво? С магическа пръчка да махне, а? или и той за 800 дни да ни оправя? Ти можеш ли да си представиш, ако той не действа тихо, а вземе да размахва тояги, раздава пенсии на поразия и т.н. какво ще стане? Не с него, а с държавата...
46
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Воленча,узря след шамара на Раковска!Но на последък,пак нещо се отваря,взе да разбира и от икономика!А по кротко!
45
4
 
8
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Сега ДПС, ДОСТ и орляк со роосидни НПО-та, работят в кампания за дискредитиране на България и сваляне на властта.. ..точно за Председателството! Намереният повод е участието на патриоти в правителството? Тежко им е, че им се разпукаха "обръчите", че вече защитаването на българин, българско и България не е табу! Че права и свободи се полагат не само на роми и мюсюлмани, а те пък също имат задължения! И т.н. и т.н.
44
3
 
7
 
! Отговори
Десни, десни преди 6 години
"Когато си политик, трябва да си мериш приказките." звучи ясно, безкомпромисно и категорично - особено когато си УПРАВЛЯВАЩ политик, защитаващ тези, които са коренно противоположни на предизборните ти...Но това ПЛЮЯТ в предишното изречение /"Ще плюят пред гостите..."/ как да го разбираме - като национално-отговорно или като управленски разпищолено?
43
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точната дума не е "узря", а ЗАБОГАТЯ, и стана един от тези срещу които уж се бореше
42
5
 
3
 
! Отговори
до 25 преди 6 години
А ти питай тоя за който си глаксувал, когато спечели Волен гласовете ще свърши каквото е нужно. Но Волен вече остаря и защо да върши нещо заради такива като тебе стой си беден бе к.ерпеден и сей тютюн. Cал един Волен няма да тръгне да ви оправя бакиите 28 г ги отлагате положението вече е извън контрол и напълно непоправимо.
41
4
 
10
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Преди наистина се държеше често гаменски... ..може би нарочно тъй като постигна "невъзможни" според политолозите резултати?! Ревяха, срещу него и с право! Сега е във властта, държи се прилично, няма гафове, обаче вместо да го хвалят реват още по-свирепо??? Ами прав е Иво Христо да ви кажа,! Колкото и да се сърдите това е!
40
4
 
15
 
! Отговори
бивш атакист преди 6 години
Продажник !