2 000 души пуснали CV-та на Слави, той: Продължаваме!

Водещият обяви темите, по които ще събеседва с мераклиите
13 ное 2017 14:30, Красимир Ангелов
203
2 000 души пуснали CV-та на Слави, той: Продължаваме!
Снимка: Булфото

Над 2 000 души са изразили готовност да се включат в бъдещия проект на Слави Трифонов, заяви самият шоумен в писмо, изпратено до медиите.

Още по темата

"Уважаеми сънародници, след като обявихме, че търсим образовани, качествени и морални българи, които да имат шанса да участват в реална промяна на политическото статукво и начина, по който избираме и контролираме политиците в България, желание за участие в подобно начинание досега са изявили над 2 000 души.

А процесът не е завършил. Той продължава. Защото всеки, който има желание, качества и възможности, би могъл да се включи", се чете в позицията на Трифонов.

"Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи, завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект. Това е повече от прекрасно и, разбира се, отговорно.

Осъзнавайки тази отговорност, ние разбираме, че събеседването с хората, които ще изберем, за да ви представим, не може да бъде направено само от нас. Затова аз реших и се свързах с българи постигнали успехи, безусловни успехи, състезавайки се на терена на световната конкуренция. Българи, преподаватели в най-престижните университети в света. Българи, успели в различни аспекти и сфери на световния бизнес. Защото, уважаеми съграждани, има такива българи. Ние проведохме разговори с много от тях и за наше голямо удовлетворение, имаме подкрепата на голяма част от тях. Така че събеседването с хората, които ще ви представим, ще бъде проведено от мен и от такива българи, които са успели навсякъде по света", пише още Трифонов.

Водещият посочва и темите, по които ще проведе събеседването с избраните - просперитетът на българина и просперитетът на българската нация, образованието – най-важната част за възхода на нацията, съдебната система – основен проблем на държавата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
4
 
0
 
! Отговори
Милен преди 6 години
"Българи успели на всякъде по света", това ли ще му е мотото на тоя чалгар сега!? Като си завършил западния университет, знаеш ли на мен само какво ми говори това - че си мамин хрантутник и вашите са те издържали и плащали обучението, че си свикнал на готово да имаш всичко, после се тупаш по гърдите "завършил съм Харвард". А *** и баща ти колко хора са излъгали и ограбили в БГ, за да учиш ти в Харвард!? Аз УНСС завърших, самичък си се издържах и издържам и ненавиждам такива лекенца.
171
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Топли, пресни FAKE NEWS! Толкова FAKE, че няма нужда да се коментират!
170
4
 
4
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Славчу е толкоз прозз и стиснат...дори не се ожени ,да не го окраде някоя кифла проззта като него!Ни дете,ни коте!Очите му все в парите!Един истински приятел няма!Но той господ гледа!Така го подреди да страда,на краката си не може да стои!И пак за власт зейнал!Колкото успя с Дилов -червен!
169
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната фалшива новина.Славуца да се прибира в Учиндол.
168
4
 
3
 
! Отговори
2001-ви преди 6 години
То... и аз завърших, ама сега ще изкарам една долародонтура, както и другите завършили направиха при дедо.
167
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бареков вкара родата си...
166
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работих 25 години на ръководни позиции в British Petroleum, Exxon Mobil и Роснефт Натрупах достатачно и за праправнуците да има. Пуснах CV и смятам, че имам какво да дам на страна си, ако стана министър на енергетиката като внеса последните модели оборудване, с което до 2 г. да започнем добив в Черно море и да станем енергийно независими. Благодаря ти, Слави!
165
17
 
17
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
Последователите на Слави са или ***, или заблудени овце, или имат интерес от тоя проект!!
164
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много интересно - явлението Слави Трифонов се опълчва срещу това, което го създаде. Или пък ще е следващия Oscar winner, театър за пред стадото.
163
11
 
17
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
Глупав народ-слаба държава, след един пожарникар, един чалгаджия иска да ни управлява................ужас!
162
6
 
19
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
Поредният проект на политическите инженери, за да се скрият масовите кражби от няколко партии!Масонът-чалгар- Слави------------оле...............колко глупави хора има в тая територия България.
161
1
 
18
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
Депутатите не са главните виновници, кой ги прати там?Извънземните ли?В България масово се краде- на всички нива, освен това хората масово затъпяха от турски сапунки и глупави сериали.
160
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави да каже как стана масон , предложен от Илия Павлов и какви му бяха връзките с Мултигруп, тогава да се прави на много морален .Чалгаджия, мафиот, шоумен и манипулатор!2000 заблудени българи, това, че са завършили на Запад, не ги птави по-умни!
159
18
 
23
 
! Отговори
Arsenal преди 6 години
Не съм пратил СV на Слави,но му вярвам безрезервно и ще го поддържам до края.Напред Слави,ние сме много и сме с теб!
158
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пл?шив,е чак толкова не е т₹п не е народа уе...И ти ,кой знае, на чии мафиот си пдлога...
157
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да потръгнат нещата в България трябва да има вкарани в затвора а не в политиката. Нека опитаме с 240 броя от парламента право зад решетките вкупом. Вярвам че няма да ни липсват.
156
14
 
14
 
! Отговори
Не се излагайте! преди 6 години
И Слави и днешните властимеющи и тези 2000 дето му пуснали CV-та са един дол дренки.... Ама тя простотията винаги е страняла от животните. Айде със здраве!
155
2
 
5
 
! Отговори
Napysnaliat. преди 6 години
Pak to ako imam dobra zaplata v Bg da mi pokriva nyjdite na Mesez to i az se vra6tam v Balgaria niama i sekynda da stoia v Emigrantstvo
154
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Моето откровено мнение е, че господин Доган е един изключително мъдър човек. ".Това казва пред списание L'Europeo телевизионният водещ Слави Трифонов преди осем години ."Аз обаче не мисля, че той е нещо лошо за България." допълва гологлавия! Ако беше друг до сега да е хвърлен в забвение за такова грозно изказване . Слави да си отива на частният град Делта Хил във Витоша и да не ни занимава с личността си .
153
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам тука 80% от коментарите са писани от дебели.. прав излезе иво христов..