2 000 души пуснали CV-та на Слави, той: Продължаваме!

Водещият обяви темите, по които ще събеседва с мераклиите
13 ное 2017 14:30, Красимир Ангелов
203
2 000 души пуснали CV-та на Слави, той: Продължаваме!
Снимка: Булфото

Над 2 000 души са изразили готовност да се включат в бъдещия проект на Слави Трифонов, заяви самият шоумен в писмо, изпратено до медиите.

Още по темата

"Уважаеми сънародници, след като обявихме, че търсим образовани, качествени и морални българи, които да имат шанса да участват в реална промяна на политическото статукво и начина, по който избираме и контролираме политиците в България, желание за участие в подобно начинание досега са изявили над 2 000 души.

А процесът не е завършил. Той продължава. Защото всеки, който има желание, качества и възможности, би могъл да се включи", се чете в позицията на Трифонов.

"Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи, завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект. Това е повече от прекрасно и, разбира се, отговорно.

Осъзнавайки тази отговорност, ние разбираме, че събеседването с хората, които ще изберем, за да ви представим, не може да бъде направено само от нас. Затова аз реших и се свързах с българи постигнали успехи, безусловни успехи, състезавайки се на терена на световната конкуренция. Българи, преподаватели в най-престижните университети в света. Българи, успели в различни аспекти и сфери на световния бизнес. Защото, уважаеми съграждани, има такива българи. Ние проведохме разговори с много от тях и за наше голямо удовлетворение, имаме подкрепата на голяма част от тях. Така че събеседването с хората, които ще ви представим, ще бъде проведено от мен и от такива българи, които са успели навсякъде по света", пише още Трифонов.

Водещият посочва и темите, по които ще проведе събеседването с избраните - просперитетът на българина и просперитетът на българската нация, образованието – най-важната част за възхода на нацията, съдебната система – основен проблем на държавата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1981 избягах от България и никога не се върнах. В САЩ станах мултимилионер, един от най-богатите хора в Чикаго и сега заради тази инициатива, вчера за първи път от близо 40 години стъпих на родна земя! За начало смятам да инвестирам 10 млн. долара в Родината. Бог да благослови Слави Трифонов, че ме накара да се върна!
151
9
 
17
 
! Отговори
Гери преди 6 години
Слави,велик си!
150
1
 
11
 
! Отговори
хейтър преди 6 години
Правим списък на останалите от 80%,които плюят Слафчо.Като се смени властта-естествено изстиват работните местенца.Кеф.
149
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината ,за жалост е,че просперитет за България може да има единствено ако се управлява от Европарламент!Не знам дали е юридически ,практически и реалистично това,но българи не бива да се допускат да управляват !Близо 30 години се изредиха какви ли не управляващи....,ами НИЩО !Явно системата до корвните е окупирана от МАФИЯТА и нямат значение физическите лица на кормилото ( марионетки ) ! Кервана си върви по отъпкани корупционни коловози !Явно трябва нова конституция и кардинални мерки !
148
8
 
14
 
! Отговори
убавците от % преди 6 години
Дайте списък с имената на тези 2000 убавци. Кой доктор, кой известен химик, кой преуспял предприемач... Да не се окажат всички от онези 80%?
147
3
 
24
 
! Отговори
Станислав преди 6 години
Успешни бизнесмени ... и какво ще правят като влезнат в политиката. Трябва да си закрият фирмите и да живеят с заплата 3000 лв. на депутат или да си прехвърлят фирмите на жената която ще печели съвсем случайно обществени поръчки. Проблема в България е точно от смесването на бизнес и политика, не може един депутат да е успешен бизнесмен, ясно е че иска да е депутат за да спечели още повече.
146
6
 
14
 
! Отговори
умна миска физик преди 6 години
Човек с успешен бизнес в друга държава ще си подава CVто и ще се явява на препитване за да става политик? Това малко като виц звучи
145
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво му е на сегашното положение,та се боите от промяна.По-лошо няма кащ да стане.Е,ще загубите заплатките,но щом кон боб яде и вие ще ядете.Колко му е!
144
1
 
5
 
! Отговори
кон боб не яде преди 6 години
Да пишеш умрЪт,показва колко ти е умът! 80%!
143
5
 
4
 
! Отговори
кон фъстъци яде ли? преди 6 години
По-скоро Слави и неговите 2 000 SV-та ще умрът от старост,от колкото нещо да се промени
142
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славчо като си толова смел напусни БТВ ! Ама че не му стиска душицата , то не беше ослепяване ,окуцяване и то все братче като му дойде време да изтече договора .. номера разиграваше . Стана богаташ и пак още и още иска ... Тодор Колев мир на праха му, излезе по свестен човек .Видя че не става ЗА КОМЕРС и се отдели сви се и не се изтъкваше до като не умря като куче ...Ех , Адаме Адаме ,ако беше жив щеше дасе смееш и да плачеш накъде е тръгнала България!
141
5
 
10
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Бре, бре!!! Ако и политиката му е като пеенето...
140
14
 
16
 
! Отговори
СЛАВИ - ПОЛИТ. ЕЛИТ! преди 6 години
СЛАВИ ТРИФОНОВ - ЛИДЕРЪТ НА НОВИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!ЯВНО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА КОПАЕМ ДЪНОТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАЩО НЕ ГО РАЗКАРАТЕ ТОЗИ *** ОТ ТАМ ?
139
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Путин ни даде на турците.Днес се целуваха с Ердоган.Да скъсаме дипломатическите отношения.
138
7
 
9
 
! Отговори
Реплика преди 6 години
От "Факултето" също имат желание да се включат в чалгата !
137
5
 
15
 
! Отговори
Началника преди 6 години
Селският тарикат Цветанов днес беше освиркан жестоко вэв връзка с оградата.
136
12
 
18
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
Стига с тоя селски тарикат Слави Трифонов - пуснали му 2000 не знам какво си ...и какво от това?Този продажник обслужва вече силните на деня умело , прикрито , с леки закачки , а големите им издънки ,,,,о няма такива - Слави и хората му не ги видели!Противно предаване - да атакуваш непрекъснато представителите на опозицията!Единствено "Малките" му измиват слепите очички!Иначе продължават да са простотия до шия!Език на улични хулигани!
135
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз пуснах CV, завършил съм докторантура по медицина в Оксфорд и смятам да стана министър на здравеопазването.Смятам да привлека специалисти и да внеса модерно оборудване в България. Много съм доволен от г-н Трифонов!
134
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 132Вярно си е ,Баш Майстора е новият бай Ганъо- всичко може всичко "разбира "от две книги чел -недочел и няколко пътувания до Америката !Окраде много ро .мски ,сръбски ,ту .рски песнъовки и въртеше на Мулти груп парите пез БМК-то . Застреляха братчето масон и всичко пропадна ,наложи се по без *** на другият брат Мърдок и до днес слугува в БТВ . ЕФИР 2 БЕШЕ ДОКАРАН ДО ФАЛИТ ЗА ДА СЕ КУПИ СИГНАЛА .Царя си дойде и кат почна мазненето. Забравихте че той иниацираше царя за премиер че имал конституционно право .СРАМ И ПОЗОР !
133
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОЧЗ - Организация на Чалгарите и Задграничните!