2 000 души пуснали CV-та на Слави, той: Продължаваме!

Водещият обяви темите, по които ще събеседва с мераклиите
13 ное 2017 14:30, Красимир Ангелов
203
2 000 души пуснали CV-та на Слави, той: Продължаваме!
Снимка: Булфото

Над 2 000 души са изразили готовност да се включат в бъдещия проект на Слави Трифонов, заяви самият шоумен в писмо, изпратено до медиите.

Още по темата

"Уважаеми сънародници, след като обявихме, че търсим образовани, качествени и морални българи, които да имат шанса да участват в реална промяна на политическото статукво и начина, по който избираме и контролираме политиците в България, желание за участие в подобно начинание досега са изявили над 2 000 души.

А процесът не е завършил. Той продължава. Защото всеки, който има желание, качества и възможности, би могъл да се включи", се чете в позицията на Трифонов.

"Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи, завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект. Това е повече от прекрасно и, разбира се, отговорно.

Осъзнавайки тази отговорност, ние разбираме, че събеседването с хората, които ще изберем, за да ви представим, не може да бъде направено само от нас. Затова аз реших и се свързах с българи постигнали успехи, безусловни успехи, състезавайки се на терена на световната конкуренция. Българи, преподаватели в най-престижните университети в света. Българи, успели в различни аспекти и сфери на световния бизнес. Защото, уважаеми съграждани, има такива българи. Ние проведохме разговори с много от тях и за наше голямо удовлетворение, имаме подкрепата на голяма част от тях. Така че събеседването с хората, които ще ви представим, ще бъде проведено от мен и от такива българи, които са успели навсякъде по света", пише още Трифонов.

Водещият посочва и темите, по които ще проведе събеседването с избраните - просперитетът на българина и просперитетът на българската нация, образованието – най-важната част за възхода на нацията, съдебната система – основен проблем на държавата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Платените гербаджииски *** настръхнаха, падне ли Бойчето спират парите и ревът здраво.Щом доносника Г.Марков обяви ГЕРБ за вечни значи им е дошъл краят.
91
2
 
11
 
! Отговори
Пикльо преди 6 години
До 99 АнонименЧовека ти каза какво са 80% от местното население. Е, по-малко са според мен, но са си доста. Каква е разликата между този, Бареков и Жорж Ганчев?
90
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя беше и със СДС и с НДСВ дори и на Меглена Кунева и Мая Манолова се мазнеше за Цветанов от средата на годината когато му бе на гости??/ Абе забърка се в някви пак в схеми .Илия Павлов масона ганстер му беше авер едно време няма са учудя и масонче да е станал покрай бабаитите с якички !
89
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вместо да се вайкат и да плюете тук, пуснете обществена подписка (референдум) срещу намеренията на този Слави.
88
7
 
21
 
! Отговори
B преди 6 години
тоя наистина е роден за *** !сако като си представя: чете CV-та и прави интервюта, сигурно и тестове им прави на кандидатитепоресающото в случая е този *** дори не се опитва да скрие че прави поръчкова партия финансирана от господаря му - Рупърт Мърдок (еврейн за тези който не знаят)
87
9
 
14
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
Опа! Тоя от улицата ли ги събира? Втасахме го! Пускай чалгата и спирай държавата, или това което е останало от нея! Е, много кофти ще е на другия ден.
86
6
 
13
 
! Отговори
До 100 преди 6 години
Щото Нинова и Боку селския са гении.
85
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИЗЖИВЯВА СЕ КАТО НОВИЯ "МЕСИЯ" !ЧОВЕК, КОЙТО ИМА ТАКИВА АМБИЦИИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ГЕНИЙ !!!!!!!!СЛАВИ НЕ Е ГЕНИЙ !!!!!!!!АБСОЛЮТНО СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ НЕ Е НАЯСНО С МЕХАНИЗМИТЕ НА ПОЛИТИКАТА !НО... ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ПОНЕ ДА ОПИТА, ДА МУ ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ !
84
5
 
8
 
! Отговори
кредо преди 6 години
До о ГосподиДай ни турски ятаган или силна сталинска ръка да се разшетат!!!
83
8
 
15
 
! Отговори
поразителна прилика преди 6 години
До Истината боли!Жорж Ганчев2 или на Николай Бареков прилича!)
82
1
 
28
 
! Отговори
няма такава държава преди 6 години
В Политиката не се иска да си завършил еди къде си и в престижен университел или колеж..иска се ДУША..иска се идеология и да вярваш в нея,иска се да имаш Сърце и да милееш за България.Аз може да съм завършил в Оксфорд с 6 и да дойда за да крада и да стана като Василев,Велчев или дядото мадритския крадец,,,каква файда за Българите.Каже ли ми някой--НЕ СТАВА ВСИЧКО С ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА-..Това означава че той е КРАДЕЦ на 1000000 % и е дошъл да си оправи себе си и 50 поколения след себе си...
81
1
 
30
 
! Отговори
о Господи преди 6 години
Те и през сакскобурготски дойдоха най различни юпита от кеймбридж и Харвард и видяхме какви ги надробиха...Особено с външния дълг и с стотиците милиони откраднати само от Външния министър Милен Велчев и си построи 20 верига хотели за почти МИЛИАРД долара,а да не говорим за онова *** Николайчо Василев с очилцата дето повтаряше че нищо не ставало с вълшебна пръчица и да затягаме коланите докато той крадеше и със *** си а българския народ умираше..Аман от завършили еди къде си,това не е критер
80
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не харесвам Слави Трифонов но трябва да се съглася че е прав управляват ни *** *** мафиоти хора без морал
79
8
 
18
 
! Отговори
Истината боли! преди 6 години
И Господ да слезе на земята не можа да я оправи тая държава.
78
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименС ЧАЛГАРИ СЕ РАЗГОВАРЯ ПО ЧАЛГАРСКИ,ЗА ДА ВДЯНАТ ОТ ПРИКАЗКАТА.НЯМА ПОЛЗА ОТ УМНО ГОВОРЕНЕ.НА БЛЕСТЯЩИЯТ АНАЛИЗАТОР ИВО ХРИСТОВ КОЙ МУ РАЗБИРА УМНИТЕ ПРИКАЗК?.ИЗПУСНА ЕДНО "***" И ЕЛА ВИЖ КАКЪВ ОТЗВУК И "КОМЕНТАРИ".
77
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ихааа платените *** ще счупят клавиатурите - давай Слави ,пълен напред - поне 2 Милиона са с теб !
76
5
 
16
 
! Отговори
А леко Бай преди 6 години
Няма никакво значение дали гласуваш и как гласуваш,а Кой брои бюлетините.Да живеят Костинброд, Арена армеец и ЦИрК аджиите.
75
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави с теб съм! -докато съм жива ще се надявам,че България може да бъде нормална държава ! ,пък и ако ти ни излъжеш Господ ще ви съди .
74
9
 
20
 
! Отговори
учиндолски простак преди 6 години
СЛАВИ ТОЯ УЧИНДОЛСКИ *** ИМА ОГРОМНА ВИНА ЗА ФОРМИРАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТ, НА АГРЕСИЯ И ЧАЛГАРЩИНА - ЧАЛГА Е НЕГОВОТО ИМЕ - ЧАЛГАТА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, МАХНЕТЕ ГО ОТ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР!
73
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз бетата 0.6 я гледах вече ,вие не я ли помните ? ? ?Та и версия 1.06 няма да е различна.