2 000 души пуснали CV-та на Слави, той: Продължаваме!

Водещият обяви темите, по които ще събеседва с мераклиите
13 ное 2017 14:30, Красимир Ангелов
203
2 000 души пуснали CV-та на Слави, той: Продължаваме!
Снимка: Булфото

Над 2 000 души са изразили готовност да се включат в бъдещия проект на Слави Трифонов, заяви самият шоумен в писмо, изпратено до медиите.

Още по темата

"Уважаеми сънародници, след като обявихме, че търсим образовани, качествени и морални българи, които да имат шанса да участват в реална промяна на политическото статукво и начина, по който избираме и контролираме политиците в България, желание за участие в подобно начинание досега са изявили над 2 000 души.

А процесът не е завършил. Той продължава. Защото всеки, който има желание, качества и възможности, би могъл да се включи", се чете в позицията на Трифонов.

"Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи, завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект. Това е повече от прекрасно и, разбира се, отговорно.

Осъзнавайки тази отговорност, ние разбираме, че събеседването с хората, които ще изберем, за да ви представим, не може да бъде направено само от нас. Затова аз реших и се свързах с българи постигнали успехи, безусловни успехи, състезавайки се на терена на световната конкуренция. Българи, преподаватели в най-престижните университети в света. Българи, успели в различни аспекти и сфери на световния бизнес. Защото, уважаеми съграждани, има такива българи. Ние проведохме разговори с много от тях и за наше голямо удовлетворение, имаме подкрепата на голяма част от тях. Така че събеседването с хората, които ще ви представим, ще бъде проведено от мен и от такива българи, които са успели навсякъде по света", пише още Трифонов.

Водещият посочва и темите, по които ще проведе събеседването с избраните - просперитетът на българина и просперитетът на българската нация, образованието – най-важната част за възхода на нацията, съдебната система – основен проблем на държавата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
9
 
26
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Морал като твоя ли трябва да имат, Слави? Трябва да ли да могат да разказват мръсни вицове или да танцуват полуголи?
11
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредния кокаиново изсушен мозък мераклия за месия. Улево, жираф. Последните етажи са зле снабдени.
10
9
 
14
 
! Отговори
УМЕН преди 6 години
"безусловни успехи, състезавайки се на терена на световната конкуренция"Под мъдрия сценарий и вещата режисура на юдео-масонския ционизъм. Бегай (не) разсмивай хората бе, маркуч! Кажи нещо и за мисията ни в Афганистан, та да стане съвсем трагикомично.
9
2
 
41
 
! Отговори
Бравун преди 6 години
Йейл, Харвард, Кеймбридж... Обикновен човек не може да се съревновава с богатите деца. Каспичанската езикова школа просто отпада по точки.
8
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тежко ходи - леко стъпва, що е то ? На света има само един експерт, който може да се справи със сегашната ситуация. Той за съжаление се намира във С. Корея, а не във Йелския сор-осоидически институт.
7
3
 
70
 
! Отговори
the Ghost преди 6 години
То и правителството на Симеон беше от едни юпЕта от лондонското сити дето били вземали по 700 000 паунд заплата, дойдоха да станата министри в България. И започнаха да вземат истински пари - милиони $
6
7
 
32
 
! Отговори
anon преди 6 години
обърни го на предаване батслави. предлагам заглавие "как да станеш за резил".
5
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елън Мъск изпратил ли е CV?
4
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГРОБ 2 или реанимация на психодесните. Тоя ако не беше статуквото, още да продава мартеници.
3
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
баси и тираджията !
2
25
 
27
 
! Отговори
Момо преди 6 години
Да поне Слави успее да вкара нови, свежи и надявам се кадърни кадри в политиката ни!
1
3
 
15
 
! Отговори
годжи-бери преди 6 години
пръв