Коледни добавки за пенсионерите с пенсия до 321 лева

Те обхващат 57% от възрастните хора, сметна Бисер Петков
14 ное 2017 19:27, Красимир Ангелов
30
Коледни добавки за пенсионерите с пенсия до 321 лева
Снимка: Булфото, архив

Коледни добавки ще получат пенсионерите с размер на пенсията до 321 лева, обяви социалният министър Бисер Петков пред БНТ.

Още по темата
"Задно с министъра на финансите сме внесли предложение за изплащане на еднократна допълнителна сума през декември за пенсионерите, които получават пенсия до 321 лева, това са 57% от всички", отчете Петков. На този етап обаче точния размер на добавката не е уточнен.

"Имаме проблем на пазара на труда с недостиг на работна сила. Има целенасочени политики, с които се насърчават майките да се връщат по-бързо в заетост", коментира още социалният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да му имам на Суджуклуята политиката!! Вижте в Гърция колко се дават бонуси на пенсионерите и ги сравнете с неговите 40 лева! А уж Гърция била в страшна криза, а ние богатеем ли богатеем. Идва краят на Суджука, някъде през Март ще е. От голямата у далечна земя на чичо Тръмп ще му покажат Червения картон. И не само на него.
8
1
 
20
 
! Отговори
ДО 4 преди 6 години
Ще пропусна да ти омаам един шамар .Хората Живеят Днес , искат качествен живот а не Мизерия като тази в която Живеем Днес .Какво значи Дългове - Днес всички Частни Пенсионни Фондове бяха задължени със Закон да закупят ДЦК с отрицателна Доходност ???И да плащаме на ГЕРБ Грабежа ???
7
0
 
36
 
! Отговори
З преди 6 години
Много тъжно 57% пенсионери до 321 лв мизерия
6
2
 
20
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 6 години
Плевнелиев е Прав - Русия е влязла чрез серия от Хакерски Атаки в Системата на НОИ БГ и НОИ Гърция - Путин е разменил числата - вместо в БГ по 1000 евро на Пенсионер са ги пренасочили към Гръцки Богати Пенсионери .
5
16
 
3
 
! Отговори
Нико преди 6 години
Браво! Дайте им и повече,като се обади " комисар Георгиев" да има с какво да му съдействат!
4
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тия Гърция и Румъния бе,ако ББ направи такъв дълг Корнела ще си изяде ...от бяс и тогава вече ще има право,ХЕМ ЛАЕТЕ ЗА НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ДЪЛГОВЕ,ХЕМ СЕ ВЪЗХИЩАВАТЕ НА ГЪРЦИТЕ и какво ви интересуват коледните добавки да не сте случайно нископлатени пенсии или искате повече та да ви ги дадът на вас ви?!
3
4
 
25
 
! Отговори
*** преди 6 години
До ИзбирателМи гърците са в криза бе,човек,помагат на всички!Иначе ще измрат от глад!Ти нашата стабилна държава с горката Гърция ли я сравняваш!?
2
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом има недостиг на кадри, измислете нещо! Раздвижете се! Включете и хората с увреждания. Има такива, които искат да работят. Не чакайте от Бюрото по труда, то не работи, стига с тези младежи до 29 год.! Създайте клубове, центрове, където желаещите да работят да се запишат, влезте във връзка с тези хора! Разговаряйте- какво умеят, какво търсите, почасова заетост предложете! И не включвайте чиновничките от Бюрото по труда! Те не са ефективни, нямат полезност. Направете го без тях!
1
3
 
34
 
! Отговори
Избирател преди 6 години
Геноцид!!!!!!!!В Гърция на всички по 1000 евро!