Хората търсят алтернатива! А на резервната скамейка... Слави

Червеният електорат търси алтернатива в ГЕРБ, синият – в БСП
Обновена: 15 ное 2017 14:47 | 15 ное 2017 11:45,
152

"ГЕРБ с времето губят своите избиратели и поддръжници в обществото, защото скандалите във властта се трупат и хората започват да мислят за алтернативна опция на управляващите и БСП. В същото време на резервната скамейка седи Слави Трифонов и чака", коментира политологът Първан Симеонов пред Bulgaria ON AIR.

Според него Трифонов вече се готви за избори, защото събира автобиографии на хора, а освен това голяма роля за влизането му в политиката ще изиграе успешният референдум, който се хареса много на хората.

Още по темата

"Червеният електорат вижда, че единственият алтернативен вариант е ГЕРБ, а синият - БСП. Това се случва на всеки няколко години, когато се натрупат скандали в определената партия", коментира още той.

Симеонов отбеляза, че повечето партии, участвали и грабили от приватизацията, вече почти не участват в политиката и никой няма да бъде наказан за кражбите.

"Всяка една власт се изхабява и българинът се надява, че следващият ще е по-добър, но това не се случва", твърди анализаторът.

По думите на политолога октомври месец е бил много тежък за правителството, защото управляващите били разтърсвани от множество скандали, а държавата се раздира от протести на някои социални групи и точно това ще оттегли доверието от кабинета "Борисов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора, не си мислете че разни чалгари и шоумени ще оправят нещата! Те само ще набутат техни хора във властта и ще крадат също както всички останали правят това през последните 30 години! помислете преди да гласувате защото изгубихме много време и ни окрадоха дупетатите ни!
39
3
 
17
 
! Отговори
Мосю Густав преди 6 години
Слави ще е последният пирон в ковчега на тази "държава".
38
7
 
19
 
! Отговори
ф преди 6 години
Пак ли ще избираме поредния крадец?! Славчо има американска офшорка през която крие/краде данъци. Айде стига сме гласували за крадци!
37
21
 
7
 
! Отговори
>>> преди 6 години
И аз ще гласувам за Слави ! Крайно време е шайката крадци да си получи заслуженото!Като гледам троловете как полудяха явно вече го смятат за голяма заплаха.
36
5
 
6
 
! Отговори
Българин 1 преди 6 години
Г-н Гневен,ГЕРБ до момента са били управляващи 2337дена,което май не е равно на 10г.,така че си оправи математиката.
35
8
 
19
 
! Отговори
STRELATA преди 6 години
СЛАВЧОООО ! Много си малък да говориш от името на НАРОДА Гледай си тъпата чалга .
34
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА СЛАВИ С НАДЕЖДАТА ,ЧЕ ЗНАЕ КАК СЕ ИЗКАРВАТ ПАРИ И ТОЙ Е НАГЪЛ,НО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ ЗАХВАЩИ С НАЙ-НАГЛАТА ГРУПА ОГРАБИЛА БЪЛГАРИЯ-ПОЛИТИЦИТЕ. ЗАРАДИ ТАЗИ МУ СМЕЛОСТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО !
33
7
 
16
 
! Отговори
Селянин преди 6 години
Тоя още ли се напива и се търкаля кьоркютюк пиян по плочките в банята, да пияния учиндолски селянин премиер и едно ферари в цвят червен какво му трябa на човек
32
3
 
4
 
! Отговори
Фекаломания преди 6 години
Ако некой има много пари значи ли това че Ви мисли доброто ? Нема смисъл дали е Суави или Митю .... добрия човек с пари или само човек с пари а ?
31
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
35 Какво значение има, ето подкрепяме САЩ и ето че техният президент е ... актьор. Рейгън какъв беше? Пак актьор. Тъй че да, защо не. Приехме мутра за премиер за 10г, защо не и шоумен, то по надолу в избора си няма накъде. Парламента пълен с журналисти, вместо с юристи(за незнаещите законите се пишат от НС) после защо куцали законите.
30
6
 
12
 
! Отговори
Галъп, Политология преди 6 години
Преди да пишете коментари се поинтересувайте, кой е Първан Симеонов и за кого работи Галъп... а най-великия номер на комунистите който работи наистина сред овцете е номера "всички са еднакви".. вие му мислете... имате отговорност!
29
10
 
25
 
! Отговори
Въй преди 6 години
Нека не забравяме ,че Борисов и Трифонов се изпокараха за един апетитен парцел в София.Те даже и на гости си ходиха в началото .Та,Трифонов не ми харесва и няма да го поддържам с гласа си.
28
9
 
26
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
До къде стигна конкурсът за нови крадци? Как ще ги избират, с песен или стихотворение?
27
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека събира екип който може да е способен да промени нещата, но матряла е *** и си иска боко и трупата му. Заслужвате си мизерията в която живеете драги мрънкащи коментатори и може би затова няма нови лица в политиката. Ще има промяна тогава когато се промени материала, а с тия предавания, лотарии и кредити това няма да е скоро
26
1
 
20
 
! Отговори
! преди 6 години
Програмата е важна, а не кой ще управлява. Без съдебна реформа сме приключили като държава. Мутрите ще превземат и малкото работещи индустрии и това е.
25
8
 
7
 
! Отговори
Еврей преди 6 години
Славчо цар въстонавяме монархията никакви ляви евро ценности строга дисциплина слагаме край на интеграцията и след 10-15 години българия ще си върне изгубената слава!!
24
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И после професор Христов лош :-) А, и Лавров :-)
23
10
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
..."Червеният електорат виждал, че единственият алтернативен вариант е ГЕРБ, а синият - БСП" .... Този Симеонов е ясно защо е станал политолог, когато мислите на някой са толкова плитки че не стигат до главата му, единствената му възможност да вземе "Висшо" е да да завърши политология, социология или пък някоя форма на журналистика ... А иначе Славчо е дотолкова алтернатива на Властта, доколкото Гацо Бацов е алтернатива на Миси и Роналдо !!!
22
6
 
3
 
! Отговори
Еврей преди 6 години
До туфАко вие бяхте успешни като нас и вас щяха да ви мразят))
21
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На какво да се усмихне бе пич? Да раздава фалшиви усмивки като останалите артисти обещавачи в това няма смисъл