Такси едно, две, НСО дава гард на Нинова, но тя: Не!

БСП-лидерката: Докладът на Брюксел е тежък шамар за България
15 ное 2017 09:37,
21
Такси едно, две, НСО дава гард на Нинова, но тя: Не!
Снимка: архив "Булфото"

Шефът на НСО е предложил охрана на лидерката на социалистите Корнелия Нинова заради инцидентите с нея в в края на септември. Тогава тя пострада при катастрофа в София след като такси на една и съща фирма на два пъти удари служебната й кола на път за "Позитано".

Председателката на БСП обаче е отказала. Това съобщи самата тя пред bTV.

Нинова попитала шефа на НСО има ли професионална информация, която го кара да й предлага да бъде пазена от специална охрана, той отговорил положително.

Още по темата

Лидерката на социалистите дори и не питала какви е заплахата, а категорично отказала охрана, защото не била влязла в политиката, за да ползва гард и шофьор, платени с парите на хората.

Нинова припомни обаче съмненията си, че катастрофите с такси едва ли са били случайни.

Шефката на социалистите коментира и основните теми от политиката у нас.

"Докладът на Брюксел е тежък шамар за България", каза тя по повод предварителните информации за документа, който се очаква да бъде оповестен официално по-късно днес.

"При активната външна политика на премиера – прегръдки и целувки, ни дават доклад, и то преди председателството, в който се казва, че Европейската комисия не може да стигне до заключението, че което и да е от изискванията в сферата на борбата с корупцията, организираната престъпност и съдебната система е напълно изпълнено", каза шефката на БСП.

За предложението на ГЕРБ да се премахне давността за престъпленията при приватизацията, Нинова каза, че е "абсолютна димка, PR акция и отчаян ход за пред Брюксел".

Тя обясни, че приема днешният ден в парламента като тест за управляващите: "Ако подкрепят нашия закон да спре приватизацията сега, значи говорят истината. Ако го отхвърлят, както аз мисля, че ще стане, тези хора едно говорят, за да замазват положението, а друго правят на практика. В такава имитация ние няма да участваме".

"Ако си въобразяват, че ще ни вкарат в разговор и промени, които са имитация и няма да доведат до резултат, за да си прикрият сегашните далавери, много се лъжат", заключи още лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
Това, че пишеш с главно букви говори само едно, крещиш за да ти повярваме! И кога дойде доклада, кога го прочете, че дори видя похвалите? По Бурса ТВ, една от опорните на Суджук ефенди, едвам прикриха с обстоятелствени обяднения, че нищо не е извършено от 17 те точки. Суджука е чао, след него и крадливата му партия. Факта, че делото за КТБ в САЩ е започнало показва, че скоро няма да го бъде. Факта, че в САЩ са му конфискували 3 милиарда, вероятно от КТБ показва, милост няма да има.
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-ЖО НИНОВА ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ТОВА МОЖЕ И ДА МИНЕ,НО ВСЕКИ КОЙТО ЗНАЕ АНГЛИЙСКИ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕ ДОКЛАДА.ТАМ ВИДЯХ САМО ПОГВАЛИ. ИЗЛАГАТЕ СЕ ВЕЧЕ.ИМА ЛЕКАРСТВА ЗА ВАШТА ВЪЗРАСТ-ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГИ.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък забелязвам, че начело на всички парламентарно представени партии се поставят хора, които лесно се манипулират поради тъмното им минало
7
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Ще и се. Ама няма да и се получи.Лошото е, че комунистите по душа са терористи и всичко може да се очаква от тях за да де докопат до власта
6
12
 
10
 
! Отговори
бай Тошо преди 6 години
До 6 червен анонимник. А ти как предлагаш да пътува премиерът - с каруца? Как пътуват другите, бе тарикат? А дали си гледал с тъмни (или червени) очила, когато се среща свободно с хората по села и градове?
5
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова да се бори с паралелната държава или с мафията е все едно порнозвездата Чичолина да чете лекции в училищата за морала .
4
4
 
13
 
! Отговори
българин преди 6 години
Луд умора няма!
3
1
 
10
 
! Отговори
Кирил преди 6 години
абе какви са тези заглавия ? пишете по нормални такива. на две от три от заглавията на статиите ви не се разбира нищо
2
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази жена как не се спря да говори празни приказки. Според нея само тя е читава в цяла България, въпреки съмнителното и участие в приватизацията . Явно много и се иска да е на власт , но не дай боже да стане , защото Държавата ще фалира за четвърти път от БСП.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ли разбрахте от цялото интервю?