Караянчева: БСП само търси скандали, стоим зад Главчев!

Парламентът ще работи и без социалистите, категорична е тя
16 ное 2017 13:07,
55
Караянчева: БСП само търси скандали, стоим зад Главчев!
Снимка: БТА, архив

Зам.-председателката на Народното събрание Цвета Караянчева видя търсене на скандал в искането на опозицията за оставката на Димитър Главчев. Според нея БСП прави всичко това, за да не се коментират добрите неща, които прави правителството.

Още по темата

"Те се хранят от скандали и ги провокират, за да не може да се види добрият доклад, който получихме от Европа, за да не може да се говори за коледните добавки за пенсионерите", обясни Караянчева.

Тя настоя, че парламентът ще работи и ще има кворум, въпреки че социалистите обявиха, че няма да влизат в зала до оставката на председателя на Народното събрание Димитър Главчев.

"Ние ще продължим да работим. Не ни притеснява това, което се случи. Ние ще имаме кворум, седим твърдо зад г-н Главчев", категорична бе Караянчева.

По повод на това, че социалистите ще са в изборните си райони за разговори с гражданите, докато отсъстват от работа в Народното събрание, Караянчева коментира: "Нека да отиват по градовете, но как ще обяснят изказването на г-н Христов за онези 80%?"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
18
 
! Отговори
Митко преди 6 години
Тая в пети клас беше много ограничена учих с нея на село
22
5
 
23
 
! Отговори
от Село преди 6 години
Докато Ви управляват хора като Караянчева,Деси от Дулово,Менда Стоянова Бъчварова,Цв цв ,Агент Николай,Цеца Цачева така ще е и се питам как истинския българин е допуснал да го управляват такива полуфабрикати
21
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая проста женица какво друго да каже.Само че ние помним провокациите на ГЕРБ през 2013 год.и как излязоха от НС и как плюеха и вдигаха скандали и как платиха на "умните и красивите"да трамбоват три месеца по жълтите павета.Така че по-кротко Цвето,защото много се излагаш.
20
0
 
13
 
! Отговори
То6 преди 6 години
Страшна и злобна ??? Защо жените не се държат като жени ? Гледай те си семейството и работете за добруването му, а някои от вас се занимават с глупости. Казано е ЗАД ВСЕКИ УСПЯЛ МЪЖ, СТОИ УМНА ЖЕНА !!!
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време беше бсп да излязат от парламента. Но защо няма кворум ? Когато през цялото време когато героб не влизаха в парламента имаше кворум през цялото време ????
18
24
 
6
 
! Отговори
ШУБЕТО Е ГУЛЕМ СТРАХ преди 6 години
ТЕТКА КОРНИ , УМИРА ОТ ШУБЕ ДА НЕ И ЛИЗНАТ ПАРИЧКИТЕ ОТ АКЦИИТЕ ОТ ПРОДАЖБИТЕ НА БУЛГАРТАБАК И ТЕХНОИМПЕКС!
17
24
 
7
 
! Отговори
ТАКА , ТАКА... преди 6 години
ГЛАВЧЕВ ПОСТЪПИ ПРАВИЛНО , КАТО ПОКАЗА НА ТЕТКА КОРНИ , ЧЕ НЕ СЕ НАМИРА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ФОРУМ И УРАДЖИЙСКИ МИТИНГ!НС--НЕ Е МЯСТО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКА И ПРО -РУСКА ПРОПАГАНДА!НС--Е МЯСТО ЗА ПОДРЕЖДАНЕ НА ДЪРЖАВАТА И ГЛАСУВАНЕ НА ЗАКОНИ!НС--Е МЯСТО ЗА БОРБА ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ
16
3
 
26
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Цура Караянчева що не вземе да обясни нещо за фирмата на съпруга и ,основана веднага сле победата на изборите на ГЕРБ през 2009 ???
15
27
 
8
 
! Отговори
врс преди 6 години
Страха на Нинова е голям че сега може да попадне на некорумпиран съдия, също така може да пострадат и нейните другари също милионери забогатели по същата схема като нея
14
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До хтхтНямат никаква разлика и едните и другите са от едно котило БКП.
13
29
 
8
 
! Отговори
хтхт преди 6 години
Какъв ще да ББ, при всички положения е по добре от *** БСП, довели един цял народ до просешка тояга, чрез ограбване на спестяванията им и криминална приватизация
12
6
 
37
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Хората тия гербери ги гониха два пъти от власт!С камъни!Печелят избори с тотални фалшификации!Всеки ден скандали и безобразия с гербаджии!Цвета я питайте на кой е любовница и как стигна от Кърджали до София!
11
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що така нито един гербав дупетат не пита кои са тези наркотрафиканти в парламента нали шефа им винаги е прав и говори само истини ???
10
24
 
5
 
! Отговори
додо преди 6 години
Дано сега си вършат работата спокойно без скандалджийката и нейните придворни.
9
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя е тази викокоинтелигентна и много красива тетка.
8
37
 
8
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Не БСП , само Нинова търси скандали и поръча филмчето на Елена Йончева. Ама Бойко така ще я хлъзне по пързалката , че ще се чуди от къде и е дошло. Само да приемат закона за давността на приватизацията.С Бойко скандал не бива...защото човека си върши достойно работата и народа го оценява. Пак избори , пак победа. Хайде да не харчим излишни пари.Така ли е ? Така е..!
7
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
един процент от тези неща "хубавите" са верни и сте с самочувствието че всичко е ОК, пенсионерите ама само на част от тях, доклада - правим нещо ама се получава почти нищо пробвайте пак за сега проверките остават. А що се касае за заседанието днес е благодарение на подлоогите от Воля които при следващите избори остават далеч в историята като и Оп
6
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дааа, умната и много красива лелка, за да не остане по-назад от Деси Интелекта, и тя се включи в борбата за....опазване на Простотията. Крепят се на 2 гласа Суджуклиите. *** имат пари, ще купят Марешки за няколко милиона, и са улетели в миналото заедно с ОП /ограничените продажници/. А последните само ще си спомнят за НС, никой повече няма да им гласува. А Батко да си прибира Главчо, че такава услуга му направи, като мечката. Верен, верен но глупав, като едно време в БКП. И видяхме къде о
5
3
 
10
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Да си оправят по-добре правилника и да се забранят дебатите (дрънканиците) в пленарна зала. Тук е място за гласуване. Каквото е имало да се дебатира да са го дебатирали по комисиите. Ораторското им майсторство едва ли е критерий за свършена работа.
4
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно, Цветке! Онези 80% ще им ги обяснят с теб, Главчев, и подобните, гласували за вас!