Борисов изпрати линейки от София за ранените край Микре

Здравният министър Кирил Ананиев пътува към мястото на ПТП-то
Обновена: 17 ное 2017 16:19 | 17 ное 2017 16:10, Веселина Йорданова
228
Борисов изпрати линейки от София за ранените край Микре
Снимка: БТА, архив

Четири реаномобилa от ВМА и болница Лозенец са изпратени към мястото на тежката катастрофа край с. Микре по разпореждане на премиера Бойко Борисов.

Още по темата
До този момент данните са за 7 загинали и 21 ранени при сблъсък между пътнически микробус и товарен камион, съобщиха от правителствената информационна служба.

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев също пътува към мястото на инцидента. Осигурени са допълнителни консумативи за болницата в Ловеч, където са настанени пострадалите.

В момента се извършват прегледи на ранените и болниците от Плевен, София и Велико Търново имат готовност да ги приемат при необходимост.

Министър-председателят е разпоредил Министерството на транспорта да извърши пълна проверка на микробуса, участник в катастрофата. Екип на ИА "Автомобилна администрация" вече е на мястото на инцидента. Ще бъде проверена и фирмата превозвач "ВИ-ЕМ" ЕООД, съобщиха от транспортното министерство.

На мястото на катастрофата са областният управител на Ловеч Георги Терзийски, представители на Пътна полиция, пожарна безопасност.

МВР, МЗ и МТИТС са в непрекъсната координация и работят по случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
6
 
38
 
! Отговори
БОКО Е ЗАКЪСАЛ С ПР преди 6 години
БОРИСОВ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ОТ РЕЙТИНГА СИ. ВСЕ ПО-ЧЕСТО МУ СЕ НАЛАГА ДА ПРИБЯГВА ДО КРИЗИСЕН ПР. НО ЗАЩО ЗА СМЕТКА НА ЗАГИНАЛИ ХОРА? ГОСПОДИ, ТОЯ НЯМА СТРАХ ОТ ТЕБЕ И СРАМ ОТ ХОРАТА
134
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджука е пътник.....щом от такава касапница на пътя тръгна да си вдига рейтинга.....
133
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 136Как с какво ще помогне здравния министър? Ами в колата с която пътува със сигурност има аптечка. Жалко, че е учил за друго, та едва ли може да я ползва. Е поне ще чуем че имаме здравен министър.
132
3
 
32
 
! Отговори
ТОВА МУ ЕПРИЗВАНИЕТО преди 6 години
СЛЕД КАТО БЕШЕ РЕГУЛИРОВЧИК ПРИ КАТАСТРОФАТА КРАЙ ЯМБОЛ, СЕГА СТАНА ДИСПЕЧЕР НА ЛИНЕЙКИ. ТОВА СА МУ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ И ЗА ТОВА ИМА КАЧЕСТВА, ДА МУ ГО ПРИЗНАЕМ
131
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравният министър Кирил Ананиев пътува към мястото на ПТП-тоИнтересно крадливият финансист гербераст с какво точно ще помогне ?Тия се скъсаха да си правят ПР на гърба на хората.
130
3
 
29
 
! Отговори
гневен преди 6 години
Ако ББ не ги беше изпратил нямаше ли да заминат? Или вече в държавата МУ и линейките се изпращат само по негово разпореждане?!!!
129
3
 
34
 
! Отговори
КРАЙ, КРАЙ,КРАЙ преди 6 години
АБЕ ТОЯ СРАМ НЯМА ЛИ. ПРАВИ СИ ПР С ТРАГЕДИЯТА НА ХОРАТА. ТОЙ И ГЛАВЧЕВ СЕ ОПИТА ДА МУ СЕ ПОДМАЖЕ, АМА... СЕГА ТИЯ, КОИТО МУ ПРАВЯТ /ПОД НАТИСК НА САМИЯ БОКО/ ТОЯ ГРОЗЕН ПР, МНОГО СКОРО ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ ТЯХ. ИЗОБЩО ГЕРБ И ГЛАВАТАРЯ ИМ ЗАТЪВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ.
128
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За още няколко пункта рейтинг ще каже и че лично той е ходил да реанимира пострадалите... ***.
127
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджук, седя и се чудя колко си нелеп и абсурден....Вдигна ограничението на скоростта по разбитите ти магистрали на 140 км в час за да си вдигнеш рейтинга, сега пращаш трупни линейки, пак заради *** рейтинг...***.
126
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гнусна постъпка Боцко- да пускаш по медиите информация как лично ти си бил пратил линейки. Какво искаш да ни кажеш- че линейките няма да отидат там ако ти не им кажеш ли? Жалък си!
125
31
 
4
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Бойко е велик политик и държавник.
124
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Влак 803 потегли от Цетрална гара!
123
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
9 души загинаха на място при челен сблъсък между пътнически микробус и товарен автомобил до ловешкото село Микре. 15 души са ранени.По последна информация в микробусът са пътували 27 души, които са били незрящи и са се връщали в София от екскурзия в Дряново.Но за другаря Борисов , ПР-чето е над всичко.Смисълът на изпразнения му от съдържание живот е единствено собственият му кух рейтинг, постоянно помпан от медиите.90% от БЪЛГАРИТЕ ненавиждат ГЕРБ и Борисов.
122
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли кой да му каже на тоя, че се излага и се резили с тия напъни да се прави на спасител?Царят е гол, време е някой да му го каже на тоя ***.
121
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов не командва спешните центрове и никакви линейки не е изпращал. Линейките така или иначе ще отидат на мястото при такава катастрофа. Борисов си прави PR на гърба на жертвите.
120
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грозен ПР Борисов, много грозен.Изложи се много.Между другото жертвите са вече 9.Бог да ги прости.
119
0
 
12
 
! Отговори
Караджа преди 6 години
Не вярвах, но през следващата година ще има избори. Конструкцията на Герб не издържа цялата държава.
118
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
.... Има дори една толкова лакейска партида, че са готови да кажат ,,Господин Борисов!!! Минах през тоалетната малко след Вас! Ах-ххх, така божествено ухаеше, че просто не ми се излизаше, но нали разбирате - ангажименти с кворума.....''Има и малко способни хора, които вършат всичката работа, но те са просто слугинаж.Напред са тиквите. Данаил Кирилов например е изключително точен.Дори когато Скат бяха враг не ги игнорираше о отговаряше грамотно на зададените въпроси.
117
2
 
10
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
До Анонимен"Браво Бойко мачкай комунистите."Ако в микробуса са били само комунисти, ти не разбра ли че не ги е мачкал Бойко, а един товарен камион. А ти си един от тези над 80%.
116
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко Тиквата пратил линейка, която шофирал лично Ушев Цецо Шестака...И един гербаджийски мармот увивал шоколада в станиол.....