ДПС: Следващият шеф на НС да е на нивото на институцията!

Движението високо оценява подадената оставка от Димитър Главчев
Обновена: 17 ное 2017 10:49 | 17 ное 2017 10:47,
10
ДПС: Следващият шеф на НС да е на нивото на институцията!
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че движението високо оценява личния акт на председателя на Народното събрание Димитър Главчев да подаде оставка.

Още по темата

Шефът на парламента днес сам си хвърли оставката и така изпревари гласуването на искането на опозицията за отстраняването му от поста.

"Днес не обсъждаме народния представител Димитър Главчев, а обсъждаме институцията председател на Народното събрание. Основна грижа на председателя на Народното събрание е да работи за издигане на авторитета на парламента, да работи против омразата, ксенофобията и противопоставянето", каза Карадайъ.

Той призова следващият председател на Народното събрание да бъде на нивото на институцията председател на Народното събрание, съгласно Конституцията на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Kremkaramel преди 6 години
Fakenews.
6
1
 
2
 
! Отговори
с преди 6 години
О,страхотно ниво .Така е и по училищата в БГ.Направи нещо някой мъж и хоп ,отзад гербаджийката вече става директор .
5
1
 
3
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Точно ти ли се намери да изказваш мнение ,на теб и на ДПС Главчев с какво не ви е харесал ?Какъвто парламента такъв е и председателя .Какво полезно сте свършили за времето от как сте депутати ,крадете ,лъжите ,а лично вашата политика (на ДПС) е да рушите ,тази политика ви е диктувана от Турция и заедно с продажните БСП сте я прокарвали винаги когато не сте в опозиция
4
1
 
3
 
! Отговори
МАРИ преди 6 години
Тоя първо да се научи да говори правилно български,пък тогава да дава оценки на хората.Абсолютна мишка
3
1
 
1
 
! Отговори
тъпчо преди 6 години
Като се има в предвид какво е одобрението на хората към НС, което по последни данни е около 12% положително, можем да съдим и за нивото на институцията.Така че и магаре да сложат шев, едва ли на някой би му направило впечатление.
2
1
 
2
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Позна,ага, Цвета е от столицата на ДПС-Кърджали...
1
2
 
6
 
! Отговори
SS преди 6 години
КАкво оценяваш бе Карадаьо, всичко е такъв цирк.Нали Тиквон, цар на Герберастите и всичко Бугарско му каза........давай си оставката че си е *** ***.....та.Кое е доброволното?