Сидеров: Социалистите няма да се решат на предсрочен вот!

"Не мисля, че са готови за такива, за да ги спечелят"
33
Сидеров: Социалистите няма да се решат на предсрочен вот!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Според лидера на парламентарната група на Обединени патриоти - Волен Сидеров, Димитър Главчев сам е взел решението да хвърли оставка като шеф на НС, за да се избегне напрежението.

Още по темата

"Той вероятно е преценил, че неговото оставане ще създаде напрежение и това ще е вредно за България и за политиката", коментира националистът.

Той обаче смята, че социалистите няма да се решат и на следващата стъпка – да поискат предсрочен вот.

"Не мисля, че са готови за такива, за да ги спечелят. Просто те играят опозиционната игра. Въпросът е докъде отиват. Надявам се жестът на Главчев да бъде достатъчно добре разбран и възприет от БСП и да няма некоректност", каза още Сидеров.

Според него правото да излъчат нов шеф на НС е на ГЕРБ като най-голяма група.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
3
 
! Отговори
измекяр преди 6 години
Те ще се решат на предсрочен вот , но от Сидеровата партийка няма да остане нищо , защото са ***!
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименмоля четете внимателно дребния шрифт в предизборните брошури -обещаха висока пенсия и доходи след втория им последователен пълен мандат, някъде след 2022, ..3,4,5, .... г. и там нейде
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави президент кондьо мин. пред. гъмзата парламентьор радков мин. на културата и т н
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Коце кметаи за тоя парламент ги бяха отписали, пък те взеха, че по министерските кресла се настаниха, да не вземе да стане премиер следващия път
24
0
 
17
 
! Отговори
Късопаметен преди 6 години
Кой щеше да поставя въпроса за НАТО,американските ТЕЦ,концесиите за злато,ЕРП ? Тоя ,,,,,, замина в космоса безвъзвратно!
23
2
 
0
 
! Отговори
цирк преди 6 години
До хмного е година, как ще изтърпят орахателите лобита край софрата. всеки месец да се въртят ротация 300 партии, без избори, че по 30 милиони за дебати, интервюта и компромати из жълтаците ще чакат пенсиите пенсии след 100 години.пример, за следващия месец Коледен - премиер ку.ку.рдисват Ламбо
22
1
 
16
 
! Отговори
х преди 6 години
Реално Бойко няма полезен ход освен да сменя бушони .Днес Главчев ,вчера министъра ,утре коалицията .И какво следва ?Променете конституция и решете ,че изборите са всяка година барем мирясат всички.В древен Рим затова консулите имали по година мандат . Избирали се всяка година по двама.Направете и вие така.Всяка година по двама премиери и ще заживеете дружно и братски .Циркаджии.
21
2
 
19
 
! Отговори
д преди 6 години
Иван Костов се оказа прав.Бойко не реформира и затова попада в ръцете на жени ,ченгета,комунисти и мафиоти . Кой сложи Бойко?Кой го издигна за генерал .Кой го направи премиер .Все лица около Сараите . .
20
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волене, не бъди толкова сигурен да не ти докажат обратното! Още 1-2 изцепки на Валерката и сте АУТ!
19
0
 
17
 
! Отговори
Виготура на всички преди 6 години
Бялата Златка пак се обади. След като смени дилъра, вече взима по-качествено бело и не си изпуска нервите толкова често като преди. Златния пръст на Орешарски, сега е златен пръст на Баце. И всичко е густ. Бонджорно каро мафиозо
18
5
 
0
 
! Отговори
рапорт приет преди 6 години
ба, няма..., клатят лодката тъй отчаяно по команда, накрая току се издавят всичките 80 процента "народни избраници" и Славчу го издигаме за цар на ЕС до Райските острови, за два месеца след поредния служебен герджик под опеката на генерал Деси, разбира се.
17
8
 
7
 
! Отговори
Уорлик преди 6 години
След като достойният президент Плевенлиев си изпълни задачата Волен успешно запълни политическия вакуум създаден от президента Плевенлиев. Колкото и да не ви харесва Волен е следващият президент на държавата.
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До реалист Аз пък знам КОЙ обещава 500 лева минимална пенсия ,800 лева минимална запрлата и 1600 лева средна ........,,от 2009 година
15
13
 
6
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Браво на Волен. Последователен и принципен политик.
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малиии лудия колко го е страх да не изфърчи от парламата заедно с оня че.рния и дебелия. Те много добре разбират че повече парлама няма да видят и ще държът на бат Бойко ташкен.ците с памук до последен дъх. Не вярвам да не са чули как тези които гласуваха за тях ги псуват. Такива псувни не бях чувал през целият си 35 годишен живот. То са споменавания на майките бащите дедите бабите децата та чак и пра дедите им. Така че следващият път парламата ще я гледат през кривио макарон.
13
0
 
22
 
! Отговори
ИЗвънредно положение преди 6 години
IMa Нужда от ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА СПАСЯВАНЕ НА БЪлгарите от НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ МАСКИРАНИ КАТО ПАРТИИ..Крадат десетки милиарди годишно от народа .Огромни региони от Северна БЪлгария са ОБЕЗЛЮДЕНИ>>
12
3
 
4
 
! Отговори
ФАКТ преди 6 години
Избирателите на коалицията (баща-дпс) намаляват с по 6000 на година.
11
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ви искаме, не ви харесваме. Махайте се по-надалече и 100 пъти да сте давали оставки и да сте печелии изборите само коалицията се сменя. A то не бяпа патриоти реформатори и всекакви не ви искаме бе. Oставките и да ви няма суджуци заминавайте за Куба.
10
2
 
28
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
Обединените *** много добре знаят че,следващите избори са ***.Ще обикалят парламента като гладни мастий.Нали знаете приказката за лъжливото овчарче.
9
3
 
29
 
! Отговори
реалист преди 6 години
до 6Не знам кой се изказва неподготвен, но знам кой обеща предизборно 300 лв минимална пенсия.