Борисов говорил 2 пъти с Главчев, той решил: Остава депутат

Цветанов: Сменя се капитана, за да може отборът да бъде № 1
18 ное 2017 11:38, Красимир Ангелов
96
Борисов говорил 2 пъти с Главчев, той решил: Остава депутат
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Подалият оставка в петък председател на Народното събрание Димитър Главчев остава като народен представител, съобщи председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването "Тази събота" по bTV.

Още по темата
"Дори вчера премиерът два пъти разговаря с него в тази посока, че трябва да оставим емоцията на заден план", допълни вторият човек в ГЕРБ.

По думите на Цветанов, Главчев е жертва на системния подход на опозицията в последните няколко месеца. "Със вчерашния личен акт той показа, че за него по-важно е да има спокойствие, парламентаризъм, в който да участва активно и опозицията", посочи лидерът на парламентарната група на партията.

"Димитър Главчев е излъчен от ПГ на ГЕРБ. Новият председател на парламента отново е от ГЕРБ. Сменя се капитанът за определен период от време, за да може отборът да бъде в Шампионска лига и да бъде номер 1", обясни на футболен език Цветанов.

Според него не е нормално това, което се прави от опозицията през последните няколко месеца. "Всичко е свързано с напрежение на предизвикателствата, които имаме днес и трябва да свършим като народни представители", посочи той.

"Не е много лесно да председателстваш, когато има някой, който създава дрязги и се мъчи всячески да прави провокация", заяви още Цветанов. По думите му след загубата на ГЕРБ на президентските избори всички са вещаели, че БСП ще спечели парламентарния вот.

"Тук е голямата емоция, която не може да прегори в БСП, по-специално в Корнелия Нинова, защото тя се възприемаше като бъдещия министър-председател", смята Цветанов. Според него обаче БСП никога няма да управлява, "защото това не е партията, която е допринесла за развитието на страната".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
2
 
1
 
! Отговори
времето е временно преди 6 години
гусин Глафчев, в съседна статийка от Герджиков лъха много подигарвателен тон от страна на Герджиката. той ви се присмива казвайки че вие не сте нарушили правилника на НС.ако той ви е подкукоросвал да сторите това и сега се *** с вашата трагедия- знаете как да реагирате- кажете му в лицето "ти си льош, ти си мно мно мно льош" и му се фръцнете ама така да види с какъв суджук в седалката са ви изпратили да си одите като нервен без стол на председател. Нека да завижда.
79
1
 
6
 
! Отговори
ФАРМА-МАФИЯТА преди 6 години
НА КАРТИНКАТА ПОДСЪДИМИЯТ МАРЕШКИ ДОРИ РЪКОПЛЯСКА.
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвъкалото го удари на футболни термини. Главчев - капитана, Борисов център-нападателя, Цецка сигурно е на вратата, а съдията Юнкер.
77
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЛАВЧЕВ МНОГО ЛЕСНО СЕ ПОДДАВА НА УБЕЖДАВАНЕТО ОТ БОРИСОВ. ВЕЧЕ ДВА ПЪТИ.АМА ТО ЧОВЕК КАТО НЯМА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО Е ГОТОВ НА ВСИЧКО. НАЛИ ИМА ЛАПАЧКА.
76
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Келепир има в тая работа ей-КЕЛЕПИР !
75
0
 
7
 
! Отговори
соцялно слаб депутат преди 6 години
Че кой бяга от депутатска заплата равняваща се на три месечни заплати .
74
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов как така ще сменя капитана. Че нали отборът се води от Борисов? Или друг води шайката, пък Борисов е фасадата?!
73
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали синът на Главчев забърса два милиона от инвалидите, за какво му са повече пари?Я виж корупционерката Искра Фидосова, като усети накъде духа вятъра и побърза да си подаде оставката. Сега си яде милионите спокойно и вече никой не си спомня за нея. А трябва.
72
7
 
1
 
! Отговори
По женски преди 6 години
До Анонимен 75Точно вие от БКП сте индианци-партизани и не само слушате, но и безропотно робски се подчинявате на генералния си секретар, който ви сложат. И сте алчни и крадливи повече от всички.Нинова точно по женски води партизанската *** шайка и един мъж като Борисов, който не е наясно с квенски номера може в първия момент да се стъписа. Но в първия момент само.
71
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде стига сте ни баламосвали,защото знаем,че нито доброволно се е отказал от шеф на парламента,нито е искал да го напуска.Всичко е каквото каже вожда.Само че за разлика от герберската шайка ние не сме индианци и думата на вожда не е закон за нас.Слушкайте си го, защото иначе няма да папкате и суджуците може да ги изяде някой друг.
70
2
 
15
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Кокала - кокалааааааа!
69
3
 
21
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ НЯМАТ НИКАКЪВ КАДРОВИ ПОТЕНЦИАЛ. КОЙТО И ДА СЛОЖАТ НА НЯКОЕ УПРАВЛЕНСКО МЯСТО ТОЙ ВИНАГИ Е ИЗДЪНКА ДА НЕ ХГОВОРИМ, ЧЕ НАЗНАЧЕНИЕТО НА ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА Е ПОРЕДНАТА ПОДИГРАВКА С ДЕПУТАТСТВОТО И ТЪРПЕНИЕТО НА НАРОДА !!!
68
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 69Абе, и двамата си играят на "тука има - тука нема".
67
2
 
11
 
! Отговори
БДЖто е надежно преди 6 години
на снмиката в това костум4е от ахбитурентската му вечеринка, биешият Главен Глафчеф е изтипосан като ***-пренасяща суджучета в един канален орган, кудети композициата на место ту туууу праи прцъъ пъръцъъъ
66
1
 
11
 
! Отговори
Колбаси от Ереван преди 6 години
Всики Суджук е универсален, твърди Радио Ереван, ако в един ден мое да изсуджучи Каратънката Главчева при което й дига нервите защото Глъпаманафчеф се изсулил от судйуко и си е ошел след два разговора, раз мислил без да га умие та Караплачкова насмърдва на нещо срамно и кафево изоствено в парламентарната зона от Тъпанафчеф
65
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, че той Борисов и вчера беше говорил с него два пъти, и Главчев решил да излезе... днес, да остане... в понеделник ще видим. Типично за ГЕРБ.Най-добре ще е всичките да се махнат от НС и там да влязат говедовъди, продавачи, шофьори и шивачки. Понеже за 27 години от както бяха отстранени от управлението Бай Тошо и необразованите му другари, ясно се видя, че образованите им наследници е.аха ***.ицата на България.Колкото по-образован е един крадец, толкова по д.билен е народа който го търпи.
64
3
 
11
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Първи път му казал да напусне. Председателството. Втория път му е казал да остане. Депутат. Главчев е постъпил достойно. По съвест.
63
1
 
19
 
! Отговори
вара била села преди 6 години
ще остане , че къде дават такава заплата извън парламента, ако не остане-глад.
62
1
 
14
 
! Отговори
мозъчнанедостатъчнос преди 6 години
два пъти говорил по пътя и станал пътникнервните по-рано беха умните
61
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първият път му казал: "Реши си да напуснеш". Главчо сам решил да напусне председателското място, без натиск. Вторият път му казал: "Реши си да останеш". Главчо този път решил да остане депутат. Сам.