Стефан Данаилов за Караянчева: Тя е доста остра булка

Обществото не е узряло за избори, смята Ламбо
Обновена: 18 ное 2017 14:23 | 18 ное 2017 14:18, Красимир Ангелов
70

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Смяната на председателя на Народното събрание е абсолютен успех за БСП, констатира заместник-председателят на социалистите и депутат от левицата Стефан Данаилов преди заседанието на Националния съвет на партията.

Още по темата
"ГЕРБ сами си го направиха, защо трябваше да го прави това Димитър Главчев", коментира той и отбеляза, че решението на БСП е било твърдо - никакво влизане в залата, докато той е там.

Попитан дали Цвета Караянчева ще бъде по-диалогичен председател, Стефан Данаилов коментира: "Тя е доста остра булка, ама не знам доколко ще успее да въздържа себе си". Моята представа за председателя на Народното събрание е съвсем друга, спомнете си акад. Сендов“, отбеляза той.

По думите на Данаилов председателят на парламента трябва да е личност, която е по-обаятелна, "това е представителна длъжност освен всичко друго". Стефан Данаилов обаче посочи, че не вижда такъв човек в ГЕРБ. "Аз бях "за" Менда Стоянова, много я харесвам тази жена, тя е благородна, умна, разбрах, че й е предлагано, но тя се е отказала и може би е права", добави Данаилов.

Легендата на театъра посочи още, че лидерът на БСП Корнелия Нинова трябва да подкрепи задължително промените в Конституцията, защото акцията е срещу нея.

Социалистите обсъждат днес на свое заседание организационни въпроси. В дневния ред на пленума е и предложението за промени в Конституцията, с които от ГЕРБ искат да отпадне давността за престъпления при приватизацията.

"Аз съм "за" и съм убеден в едно нещо, макар че ми е интересна дискусията сега как ще продължи, какви са плюсовете и минусите, но съм сигурен в едно - Корнелия Нинова трябва да подкрепи задължително, защото акцията е срещу нея", каза Стефан Данаилов.

"И аз ще пледирам сега Корнелия Нинова да има право да гласува "за", ако Националният съвет на БСП реши, че не трябва да го подкрепим. Но аз съм също "за" и нищо чудно да си туря пръстчето и аз", добави той, цитиран от БТА.

Според Данаилов след толкова години трябва да се разбере истината за приватизацията. "При това може да има някаква уловка. Онзи ден слушах премиера, той твърди, че това ще се отнася повече за администраторите, които са подписвали сделките, а не толкова за тези, които са вече собственици", коментира той.

Данаилов коментара и скандала с депутата от левицата Иво Христов, като посочи, че според него той не трябва да подава оставка. „Той не е член на БСП, за да се занимава партията с него. Христов е достатъчно ерудиран и сериозен човек, извини се, колкото са го възприели, но стана като нарицателно“, каза Данаилов.

Относно вота на недоверие за корупция, заместник-председателят на БСП коментира, че е имало и много по-конкретни теми, но във всички сфери може да се търси корупция и да се отвори по-голямо пространство за говорене. Според Стефан Данаилов обществото не е узряло още за избори, въпросът е да стигнат сигнали до народа, че не вървят добре нещата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЛАМБО,КЪРДЖАЛИЙСКАТА ПОМАКИНЯ ЦВЕТА М,ОЕ ДА Е ОСТРА,АМА СИ Е И МНОГО,МНОГО ПРОСТА ,ЩОТО СЪЩАТА МИСЛИ СТОЛИЦАТА НА ВИЕТНАМ ,ЧЕ БИЛА ПЕКИН...ТЕ ТАКИВА ПРОСТИ *** НИ УПРАВЛЯВАТ,ЗАТОВА СМЕ И НА ТОВА ДЕРЕЖЕ
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя луд радослав цанов илиев няма ли кои да го прибере писна ни боико от тоя луд човек
21
7
 
17
 
! Отговори
нн преди 6 години
Господин Данайлов, Големият Тодор Колев се пробва в политиката и разбра на време, че от артист политик не става и се отказа. Голям мъж излезе. Защо не се замислиш и ти за тази работа. Има неща който са до време.
20
10
 
17
 
! Отговори
Затова преди 6 години
На тупите бесепарски лайкучки - такава остра булка им се пада.
19
7
 
14
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Да, мъчно им е на комунистите за техния л.а.к.е.й Сендов.
18
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 21 - Абе каква структура създала - от бивши комунисти , е то няма бивши, те са си готови , само се пребоядисват и пак нова "по- демократична" партия - какъв напредък при ГЕРБ ??? Добре че ЕС наливат тук пари , фалшиви възторзи ,че икономиката ни върви напред, щото ние и гърците вече плаваме към Азия , та либералите от ЕС се мъчат да спасят нещичко щото Боко ги плаши,че може и в Африка да опрем ,както сме поели с "цивилизовония метод " на братята ро.. ми
17
7
 
8
 
! Отговори
историк преди 6 години
Стефане, я дай по-кротко за обществото, че да не ти се наложи и ти да се извиняваш. Че то кой не узрял и кой презрял, да не кажа изкуфял, може да се спори. Никога не е късно да станеш за резил, не го забравяй, народа го е казал.
16
1
 
3
 
! Отговори
! преди 6 години
ZдО20 С ЧЕРВЕНЕТО знаме 95 % съм уверен ,че ти щеше да си първите редове с червената връзка и червенето знаме ,много е лесно да се коментира след време нещата които не зависят от теб .
15
7
 
20
 
! Отговори
варка преди 6 години
тази не е ли булката, която бърка столиците на Китай и Виетнам или държавите.Ето каквинекъдърници избират за депутати, ето защо вече на избори няма да ходя, аман от такивадепутати и суджуци.
14
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не трябва ли да се гласува поста шеф на НС, мирише на диктатура, авторитарна власт и суджук туй назначение. Време и е на острата булка да си подава оставката.
13
5
 
16
 
! Отговори
trol 7 преди 6 години
Не разбрах точно какво значи се е изградила. От това, което се върти из нета, прочетох, че е расла с омраза към интелигенцията. Че мъжът и я следва по петите,т. е. поддържа , окриля и гледа дома. Че владее руски, научила го е от техникума. И при първата покана от ЦВ. ЦВ. да направят структура на ГЕРБ в Кърджали, на часа скокнала и проявила гражданска отзивчивост.
12
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста меко се е изказал ,защото в прав текст е искал да каже- "селска пръчка" , каквито са всички с комунистически манталитет , но понеже сега в "града" е модерно да се говори ,че сме "десни" по разбиране , та и тази селска булка се бута там - нищо ново в обрулената ни татковина от Татово време , когато селски партийни секретари оправяха "буржоазните залитания" на града
11
7
 
16
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Бат Ламбо е на такава възраст, че все булки му се предвиждат. Ходи с кислородната бутилка и все се цани за важен, а единствено го играе брошка на голямата Лъжа. И Караянчева ако остра, то Нинова трябва да е бръснач!
10
7
 
11
 
! Отговори
До 10 преди 6 години
Явно твоята любимка се е изградила е селската кръчма! Защото речникът е отвратително каруцарски. И това е била политичка! "Та една чистачка по улиците е по достойна от тази кратуна
9
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Остричка е дето я турят там сяда толкова е остра, ако Боко и беше заповядал да седне на електрическия стол и там ще седне.
8
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стефан Данаилов присъства само на заседанията на партията му,не и в парламетано заплатката си му върви.кукУрнелия го развява единствено като непрани *** когато и е удобен обаче той няма никакъ авторит в обществото поради взаимната си полезност и облагодеталстване с червените си другарЕ-олигараси.
7
10
 
9
 
! Отговори
ист преди 6 години
Стефане, то бива подмазване бива, ама чак толкова не бива.
6
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С поставянето на Караянчева на поста ГЕРБ показват липса на кадри. Как човек от народа може да се издигне до първенците на държавата? С партийно строителство .
5
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На *** пак не им изнася. Пак мрънкане. Спрете да рушите държавата и заемете позиция на истински отговорна и конструктивна опозиция, а не на нискоинтелигентни ***, които се занимават с кокошкарски работи.
4
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И бабите знаят как се разплита чорап. Та думата ми е за приватизацията. За да се разплете и се стигне до истината се започва не от началото, а от края.Разплитането трябва да започне от днес и да се стигне до началото. А разни Стефчовци да не се правят на много умни,че и той е втъкан в далаверите.