Цветанов: БСП доказаха, че не могат да работят за хората

ГЕРБ ще изкара мандата си до докрай, увери той
Обновена: 19 ное 2017 13:49 | 19 ное 2017 13:24, Елка Василева
150
Цветанов: БСП доказаха, че не могат да работят за хората
Снимка: БТА

БСП са доказали, че не могат да работят за хората. Единственото, което правят, е да вредят на държавата и да я отклоняват от единствения възможен път пред нея - европейския. Това е заявил заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов, който е изнесъл лекция на тема "Обществено-политическата ситуация в страната" в рамките на Националния форум на Предприемачи ГЕРБ "За стабилна държава и развита икономика" в Боровец, съобщиха от партията.

Организатори на двудневната конференция, която започна вчера, са ГЕРБ, сдружение "Граждани за европейско развитие на България" и фондация "Ханс Зайдел".

Цветан Цветанов е подчертал, че от опозицията рушат държавността. Те ще продължат да оборват политиките ни с компромати и манипулации, а не с аргументи, е допълнил той.

Цветанов е бил категоричен, че ГЕРБ ще изкара мандата си до докрай.

Още по темата

Заместник-председателят на ГЕРБ е припомнил, че след президентските избори миналата година ГЕРБ и премиерът Борисов са взели тежкото и непопулярно решение да подадат оставка. Представяте ли си какво щеше да стане, ако бяхме останали на власт тогава - опозиционните сили щяха да се радикализират и стабилността на държавата в навечерието на европредседателството щеше да е под въпрос, е коментирал Цветанов и е отчел, че в крайна сметка е било взето правилното решение.

Преди два дни също взехме много тежко решение. Димитър Главчев подаде оставка като председател на Народното събрание. Искам да подчертая, че това бе негов личен акт, с който той доказа, че е отговорен политик, за когото егото не е по-важно от парламентаризма. Той, като всеки един нормален човек, се поддаде на емоциите си и допусна грешка. Делян Добрев също като него стана жертва на агресивния подход на опозицията, е казал Цветанов. Той е коментирал, че от ГЕРБ не са отказват от председателския пост в парламента, а просто сменят капитана си.

"Представяте ли си какво послание щяхме да отправим към европейските си партньори, ако следващата седмица председателят на ЕП Антонио Таяни беше говорил пред полупразна пленарна зала. С какви очи после можехме да кажем, че сме част от силна и обединена Европа", е попитал председателят на ПГ на ГЕРБ и е коментирал, че с избора на Цвета Караянчева за наследник на Главчев напрежението в парламента е било потушено и той е продължил нормално работата си.

Цветанов е поздравил предприемачите от ГЕРБ и ги е призовал да бъдат все така инициативни.

Ние можем да покажем реалните резултати от нашите политики, категоричен е бил той.

В момента има недостиг на квалифицирана работна ръка и затова приоритет на правителството на Бойко Борисов е образованието. Ние непрекъснато увеличаваме парите в сектора, защото можем да се го позволим благодарение на по-добрата събираемост и икономическия ръст, е уточнил Цветан Цветанов.

Каквото зависи от държавата, ще продължим да го правим, а именно - ремонт на пътищата, е казал той по повод на катастрофите. Искам обаче да помоля шофьорите - бъдете по-търпеливи и не подценявайте ситуацията, е призовал заместник-председателят на ГЕРБ.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 121шайка
126
0
 
3
 
! Отговори
УФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ преди 6 години
ПИСНА МИ ОТ ТОЯ.............................................................
125
3
 
4
 
! Отговори
Цецко носи вината преди 6 години
немойте да га Цецко цувате, ругаете, присмивате и описвате некакви интимните му отношения с тъща му за което без една тухла да дигне Цецко цели 6 апартамента получава от тъща си... Цецко е полезен с това че системно заради онзи орган в черепната си кутия такива ги върши че БСП може да си живеят и искат оставки през ден през два защото Цецко такива куфари е поставил на възловите места, че Корнелия да кихне и одма тива фъека от парламента или министерско място.Бойко не е виновен.
124
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И викаш успя да си намериш женичка, чиято *** купи 6 (шест) апартамента?Тъщето?Ха ха ха ха ха ха...Абе тоя ни мисли не за дебилли, ами не знам за какво!
123
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изключително клозетна личност!
122
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП и социалистите може и да не могат да работят за хората, но за 120 години доказаха че работят много добре за себе си.
121
5
 
5
 
! Отговори
ГЛУПОСТИ № 127 преди 6 години
БСП...може да ви го вкарва само на вас, ЩОТО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ ...АМА БЪЛГАРИЯ В ЕС , НИКОГА НЕ Е ВКАРВАЛА ..НИТО У НАТО!
120
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз ако може да ми отговори, щом БСПто са против евро-пътя на България, що те ни вкараха и в НАТО и в ЕС.За тия остана да ни приемат в Шенген и то още 2010г,...........
119
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вдигнахте цената на водата с 40%. Всяка година вдигате тока. Ядем едни от най скъпите храни в Европа. Купуваме си най- скъпите дрехи. Живеем в квартали без канализация. Битовата престъпност е най-висока в Европа. Няма осъдени политици. Всички вие много работите за хората
118
4
 
9
 
! Отговори
Бойко не на ШУБЕТО преди 6 години
ако Бат Бойко тегли чертата няма начин да не види кой му копае под партията дълбокия роф. Казава се "оня с особенната глава на тъща си която има нелагална банка за бързи и лесни стрителства на апартамента зад гърба на Бойко" сукратено "Един гуфняр зидария"
117
2
 
9
 
! Отговори
Звуците от EUcko WC преди 6 години
Тецко Тецкоф от манечок е багал като бегач бягащ от гонещи го суджуци-комплесар дето неще да си признае че понякога на суджуците краката хем по дълги, хем по бурзи са били от неговите. та да не се прави на ка.нална първескиня а да покаже че може да изтромпети цела гама Долно ДО Диез Минор
116
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откакто се помня Държавата все се развива и все е недоразвита . Не лъжете децата ни .
115
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Присмял се хърбел на щърбел!!!!
114
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Пукал 120Ами то и БСП получават незаслужена супсидия , ама не ги интересува съдбата на хората . За тях 80% от народа са де.би.ли .
113
5
 
22
 
! Отговори
Някой преди 6 години
ГЕРБ доказват всеки ден, че работят за джобовете си. Имат си суджуци, апартаменти, роднински назначения. Изказването на Цъфи е нагло, защото гледа в канчето на другите, а иначе пълни джобове.
112
6
 
20
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Този бивш сержант от Държавна сигурност и неуспял да запише сериозен ВУЗ, а едва завършил ВИФ като даскал по физкултура, бивш кандидат за 4 г. пандела, да престане да се прави на велик. Ако не беше рекетирал 330 хил. държавни чиновници и не беше платил на към 500 хил. *** на последните два избори, ГЕРБ нямаше да ги спечели. За тези си машинации Цуци плаче за СЦЗ. Герб закла пенсионерите, давайки им по 2,4% повишение на пенсиите, и то не на всички. На Бъчи и др. даде добавка 1500-2000 лв/мес.
111
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От БСП искат хората да работят за тях.
110
2
 
9
 
! Отговори
Seidel преди 6 години
Между другото, зайдел на немски и вид чаша за бира 330 ml.
109
18
 
10
 
! Отговори
БРАВО БЕ ЦЕЦО... преди 6 години
АМА , ТИ ...ЧАК СЕГА ЛИ ГО РАЗБРА...??!!АЗ , НА *** ИЗОБЩО НЕ ВЕРВАМ!МОЙ СЪВЕТ:...НАУЧИ СЕ И ТИ ...И ЩЕ ЖИВЕЕШ ЩАСТЛИВО И ДЪЛГО!
108
3
 
25
 
! Отговори
соцялно слаб депутат преди 6 години
с 460лв минимална-чисто 360 лв се живее прекрасно в България.