Главчев не е жертва. Никой не е женен за поста си!

Мира Радева коментира оттеглянето на шефа на парламента
20 ное 2017 10:15, Петя Славова
12

Димитър Главчев не е жертва, никой не е женен за поста си. Такова бе мнението на социолога Мира Радева в студиото на "България сутрин" по повод оставката на председател на Народното събрание.

Шефът на парламента Димитър Главчев се оттегли в края на миналата седмица, след като от БСП обявиха, че няма да влязат в зала, докато той е парламентарен шеф.

Причина за острата лява реакция стана изгонването на лидерката на Столетницата Корнелия Нинова, а и на депутата Антон Кутев от заседанията на НС.

Още по темата

"Главчев е изпуснал нервите си, както каза премиерът. Той не е реагирал адекватно и плати цената за това", поясни Радева.

Вицепремиерът Валери Симеонов даде изявление в медиите, в което твърди, че Борисов се държи като "самовластен властелин, който управлява и парламента. Тримата лидери на Патриотите сме възмутени. Ако премиерът иска малцинство - няма проблем", отсече Симеонов.

Това изказване постави въпроса пропуква ли се коалицията, на който политическият PR Арман Бабикян отговори: Не, тя няма други големи шансове.

Според госта на Bulgaria ON AIR думите на вицепремиера са предупреждение ГЕРБ да внимава с "тайната любов" между нея и ДПС, Обединените патриоти подчертават важността на своята роля.

"Патриотите също нямат шанс без Борисов да се окажат на власт", твърди експертът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Ке те р'азберем преди 6 години
Главчев не е жертва. Никой не е женен за поста сиТой висна на височайшето бесили спуснато от ТикватаТой нито бе женен за поста, нито е жертва, а чисто и просто постъпи като женен за Пипон с тиква на раменте койт им лашка суджуци през потурите в оня орган дет се ползва да седят или .ерат
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше на място, Главчев първо трябваше да изиска от Бочко да докаже кои са замесените с наркотици депутати. Като председател, той трябваше да защити институцията, която представлява, а Бочко трябваше да е ответник по дело за клевета срещу НС.Това беше просто поредното доказателство как едничък човек командори всички институции в Територията.
8
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
кьде са тези жертви цачева министьр д добрев председател на комисияглаванашки депутат прах в очите на ***----лите
7
3
 
5
 
! Отговори
dkc преди 6 години
всички властолюбци от директор на детска градина до президент трябва само един мандат да остават и аутв световен мащаб се вижда ,че човек се променя и се самозабравягледайте американците как си сменят управленията без да се церемонят ала стил добрев
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-важно е заключението на Мира Радева за тайната любов между ГЕРБ и ДПС
5
2
 
13
 
! Отговори
БЕЗ ГЕРБ СТЕ НУЛА преди 6 години
Вицепремиерът Валери Симеонов даде изявление в медиите, в което твърди, че Борисов се държи като "самовластен властелин, който управлява и парламента. Тримата лидери на Патриотите сме възмутени. Ако премиерът иска малцинство - няма проблем", отсече Симеонов.------------------------------Както винаги Далавери се надценява прекалено много. Какво стана с делата срещу медиите, има ли вече осъдени журналисти?
4
12
 
7
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Главчев се жертва в името на България. Съвременен Левски.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По правилно-никой не е женен за позицията си и никоя не е омъжена за поста си.
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте разтягали локуми. Тоя *** стана жертва на приказките на тиквата и в стремежа си да го защити забрави, че просто е един от всичките, а за благодарност тиквата го и унизи като му би шута. Накрая да не пропусна новия шеф на дупетатника няма ли да попита кои са тези наркотрафиканти между тях или това не е интересно???
1
7
 
13
 
! Отговори
шайката преди 6 години
Главчо го опраскаха, само не стана ясно защо? Явно в Сърбия де ходи преди седмица, го е раздавал повече "патриотично" , отколкото е трябвало.