Оставката на Главчев – отлично отигран сценарий на БСП

БСП играе по нервите, твърди Ангел Джамбазки
20 ное 2017 10:45,
59

Реакцията на председателя на парламента Димитър Главчев е в резултат на една продължителна игра по нервите от страна на БСП. Неговата реакция няма да се разбере от българските граждани, но двойният стандарт в работата на опозицията личи отдалече, посочи в студиото на "България сутрин" евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Решението на шефа на парламента Димитър Главчев да напусне поста си дойде само ден, след като депутатите от опозицията внесоха подписка, с която настояха той да бъде отстранен като председател на НС.

Още по темата

Главчев си навлече гнева на социалистите, защото в сряда изгони за едно заседание техния председател Корнелия Нинова с мотива, че обиждала премиера с изказването си. Тя пък цитира изказване на премиера, който преди време нарече депутатите: "безделници".

"Във всяка една политическа организация има характери и личности, които защитават своето достойнство. Премиерът Борисов се стреми към това и безспорно жъне успех", посочи още Джамбазки.

Пред Bulgaria ON AIR той бе категоричен, че оставката на Димитър Главчев е била единствената му възможност да излезе от ситуацията, в която е бил поставен.

"БСП си измисли сценария и прекрасно отигра с идването на председателя на Европейския парламент Антонио Таяни, заплашвайки с празна пленарна зала. Главчев нямаше какво друго да направи", каза още евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво общо има това с идването на председателя на ЕП и коледните добавки като на площада още няма протестъри за да си получат добавките с одобрение заради излезлите от залата,все някой трябва да ги получи в съотношение излезли от зала с излезли на площада,което навежда на мисълта за предварителен сценарии и отбив с подадената оставка на председателя за мир в залата,иначе и председателя на ЕП да дойде туй коет ще види едвали ще му е за първи път председател в залата присъства как и другите или не
25
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ГЕРБ,БСП,ДПС,Патриоти.Всички са заедно.
24
2
 
31
 
! Отговори
Д–Р преди 6 години
ДЖАМБАЗКИ ЩЕШЕ ДА ГРОМИ СЪРБИТЕ, ЧАКАМЕ РЕЗУЛТАТА.
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ли не правят, за да отклонят вниманието .... от мис България :D
22
26
 
10
 
! Отговори
Луд преди 6 години
До ВелкоЩе те изкарат БСП от мизерията. Те няколко пъти така ни изкарваха, че замалко да фалират държавата. Странното е че продължават пенсиите да им се връзват
21
8
 
18
 
! Отговори
А бе преди 6 години
До Велко"БСП е най-великата партия в историята на България..."Ако има нещо велико в БКП/БСП,то е че създадоха почти всички останали партии....Включая и ГЕРБ.
20
8
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До ОНЗИАлооооууууу, онзи... - ти не ли тозиииии....
19
5
 
21
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
"Велика" победа за БСП-успяха да отстранят един пълен некадърник и сега той се прави на жертва на заговор.Очевидно беше,че тоя не става за поста и само улесниха ГЕРБ да се отърве от него.Ама нека се радват-това ще им остане.Иначе,като са толкоз голяма работа,нека отстранят Цецо-доказан престъпник,осъден на три инстанции,като последната се отказа от решението си щом видя резултата от изборите.Тогава вече можем да им кажем "евала".
18
26
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Нинова наистина си мисли, че има електората за да спечели избори значи има психични проблеми.
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До благожелателТе не са големи фенове на БСП да ти кажа...
16
16
 
15
 
! Отговори
Велко преди 6 години
БСП е най великата партия в историята на България а с ДПС стават силен и надежден отбор. БСП и ДПС са като Меси и Неймар
15
18
 
29
 
! Отговори
ОНЗИ преди 6 години
Ограбеният и измъчен БЪЛГАРСКИ НАРОД най-после трябва да разбере че БСП е партията която ще извади държавата от *** в който я поставиха тези борисовци цветановци и какви ли на други лайняри! Но Вие от БСП трябва да разберете че е необходима много по - голяма радикалност и решителност1 Браво на КОРНЕЛИЯ НИНОВА - достоен пример за безкомпромисна борба с простащината и простаците!
14
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доктор към пациента:- От какво се оплаквате?- Докторе, не мога да заспивам вечер. Ами опитай да броиш овце. Опитах, не става..И..тогава се започна. Какво се започна? Да стрелям докторе! Като затворя очи и почвам да стрелям. Гледаш новините. Нали? Да и вестници чета.Та започвам да стрелям по някакви сенки. Приличат ми на днешните управници.Стрелям стрелям и заспивам. Започнах със снайпер. После минах на автомат.Сега съм на лека картечница. ще мина на тежка. Доктора. Минавай и ме запиши. Макя им!
13
28
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП_арите винаги са си служили с подлости и хитрости,за това народа вече не ги долюбва и те все губят на изборите.По тоя начин никога няма да спечелят доверието на народа!
12
11
 
33
 
! Отговори
Kракра преди 6 години
Господата от ГЕРБ се самозабравиха.Та само преди няколко месеца те играеха тази игра,,тука има-тука няма депутати в залата' Време е да разберат,че каквото повикало такова се обадило.Най-малко авторът на статията има право да отправя критики,защото е политически хамелеон жаден за власт.Този парламент е в агония и колкото по-рано го разберат толкова по- добре за България.
11
15
 
26
 
! Отговори
Велко преди 6 години
Аман от тия ГЕРБ, искаме си БСП да ни изкарат от мизерията
10
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не бе главчев, просто се подмаза на борисов ама той не ти се изкефии те смени
9
12
 
35
 
! Отговори
Суджука клати феса преди 6 години
БСП какво са виновни, че Главанака не знае какво да направи? Изгони без причина лидера на опозицията. За такова нещо се подават не само оставки, но се излиза от политиката, а политическата сила зад съответния човек поднася извинения. Главанака показа истинското лице на ГЕРБ - "партия" с тоталитарен подход, в която интереса на Вожда е над всичко. Има само още една такава партия в България - ДПС. В едната "хората" са сплотени от етническия произход, в другата спойката е "суджука".
8
4
 
5
 
! Отговори
благожелател преди 6 години
До Анонимен2Да са живи и здрави мама и тате ти.
7
8
 
18
 
! Отговори
To6 преди 6 години
Аче, млад си още батьов, стига с тези сценарии. Просто главчев изглупя, липсва му опит и капацитет. Ми пак ви казвам, гледайте и слушайте професор Вучков и хора с опит. Боко си прави някаква измислена на него игра, но и се подиграва с хората, но .......