Оставката на Главчев – отлично отигран сценарий на БСП

БСП играе по нервите, твърди Ангел Джамбазки
20 ное 2017 10:45,
59

Реакцията на председателя на парламента Димитър Главчев е в резултат на една продължителна игра по нервите от страна на БСП. Неговата реакция няма да се разбере от българските граждани, но двойният стандарт в работата на опозицията личи отдалече, посочи в студиото на "България сутрин" евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Решението на шефа на парламента Димитър Главчев да напусне поста си дойде само ден, след като депутатите от опозицията внесоха подписка, с която настояха той да бъде отстранен като председател на НС.

Още по темата

Главчев си навлече гнева на социалистите, защото в сряда изгони за едно заседание техния председател Корнелия Нинова с мотива, че обиждала премиера с изказването си. Тя пък цитира изказване на премиера, който преди време нарече депутатите: "безделници".

"Във всяка една политическа организация има характери и личности, които защитават своето достойнство. Премиерът Борисов се стреми към това и безспорно жъне успех", посочи още Джамбазки.

Пред Bulgaria ON AIR той бе категоричен, че оставката на Димитър Главчев е била единствената му възможност да излезе от ситуацията, в която е бил поставен.

"БСП си измисли сценария и прекрасно отигра с идването на председателя на Европейския парламент Антонио Таяни, заплашвайки с празна пленарна зала. Главчев нямаше какво друго да направи", каза още евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
бсп да не влиза в залата вьв вторник мен еврогеиоете от брюксел изобщо не меинтересуват
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На крива ракета Космоса и пречи!
4
6
 
19
 
! Отговори
барон мюнхаузен преди 6 години
..колко удобно е да се криеш зад широкия гръб на премиера , който си пази достойноството и жъне успехи и да разкриваш конспирации , но пък помним , като бяхте в съюз с Яни Янев и не влязохте в парламента ...може би затова така ревниво пазите сега мястото си в този..
3
7
 
13
 
! Отговори
Правилно! преди 6 години
Правилно! Другаря Главчев е агент на БСП! След оставката е отишъл в БСП, направил е признание в любов към Нинова и е напуснал т.н. "герб".
2
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП бързат за нови избори преди да им измре електората от старост.
1
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та снимката горе Главчев много ми прилича на Тодор Живков на 10 ноември.