Десни обединения на кило. Ражда се РОД

ДБГ създава Реформаторски общности за демокрация
21 ное 2017 09:15,
33

Задава се ново дясно обединение. След проекта, който събра "Да, България!", ДСБ, "Зелените", БЗНС и ДЕОС, на дневен ред излиза Реформаторски общности за демокрация (РОД).

Един от инициаторите на бъдещето обединение е председателят на ДБГ Димитър Делчев, който заяви в "България сутрин", че вятърът на промяната може да дойде само от общността на реформаторски мислещите хора.

Още по темата

"България има нужда от дясно и прозападно управление - в противен случай изпадаме в периферията на Европа. Затова призовахме за предсрочни избори. В РОД ще влязат всички партии и граждански организации, които искат да се разбие моделът ГЕРБ, БСП, ДПС, "Атака", обясни той пред Bulgaria ON AIR.

Делчев обяви, че от ДБГ организират събитие на 25 ноември, на което канят кметове от реформаторската общност и всички демократични партии.

"През РОД показваме, че обединението трябва да стане отгоре надолу, за да не е кухо. Отличава ни това, че не се страхуваме да назовем проблемите", каза още лидерът на ДБГ.

Делчев е на мнение, че оставката на вече бившия председател на НС Димитър Главчев е дошла в резултат на сделка между ГЕРБ и БСП.

Според него премиерът Бойко Борисов вече е ляв премиер и отдалечава ГЕРБ от дясното. По думите на Делчев разлика между ГЕРБ и БСП няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откакто тези се коалираха с ГЕРБ тотално изгубиха моят глас.
23
2
 
4
 
! Отговори
загр0бването на века преди 6 години
да, правилно знаят - в СИВ имаха собствена армия и флаг и произвеждаха компютрите за целия СИВ, сега нямат нито флаг, нито армия - всичко е мара-общата на брюксел или по-централизирано и от при Сталин, скоро и собствена валута няма да имат, а за производство - няма таково, трябва да потребяваме негодните за хора храни на ЕС и китайските ***!
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се коалират с Лукарски. Той има сигурни 150 гласа в Пловдив област. Това прави почти 0,1% от гласуващите :DАко се коалират с още 40 подобни г.адове, може и да им се получи :D
21
1
 
9
 
! Отговори
Я, па Я преди 6 години
РОД = Родени от Отпадъка на Демокрацията Жесток коментар, не може да се каже по точно.
20
0
 
5
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Да живеят БКП,БСП,СДС,ДПС, НДСВ,ГЕРБ и Тия НОВИТЕ ,които всъщност са старите джадии...
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Събудил се бай Илия, огледал се и видял, че пак са тия!И к'во пра'им сега?
18
1
 
3
 
! Отговори
партайгеносе преди 6 години
На българина не му се работи,и туй-то!Дай му да депутатства,да бъбри глупости,и да се прави на умен!И най-важното-да има далавера!Единствения изход е-внос на политици!
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, България!", ДСБ, "Зелените", БЗНС и ДЕОС,и др. подобни сдружеийца ламтещи са субсидии да научат народната поговорка че: Общата крава и вълците не я ядат.Народър не ги припознава и затова са вън от парламента и така ще са,защото вече ги видя какви са.Празни думи без дела.Да отиват да садят картофи и да отглеждат животни ако искат даса полезни с нещо на държавата.
16
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има един фундаментален въпрос. От къде да се вземат т.н. десни избиратели като в бедна България няма богата или средна класа . Ние сме бедна държава и хората ги тресе левичарство . При това положение каквито и комбинации да се правят тавана на десните партии е 4-5 % от избирателите .
15
3
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Пишман-реформаторите са солта на земята. Проблемът им е, че всеки се мисли за нещо повече от другите, и затова могат да се обединяват и разединяват до безкрайност.
14
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РОД = Родени от Отпадъка на Демокрацията
13
2
 
11
 
! Отговори
да преди 6 години
дано тези наистина се явят на избори - с огромно удоволствие българския народ няма да гласува за тях :-):-):-)на горките тьр'теи безумно много им се работи на отговорни постове тип "шеф на водопад " ама няма да им мине номера
12
7
 
9
 
! Отговори
Товарищ преди 6 години
Само БКП ще ни оправи и някой родолюбец като другаря Живков. Видяхме, че другите са крадци и негодници и за нищо не стават.
11
4
 
10
 
! Отговори
да преди 6 години
Соро''соидите на *** - каза българския народ !!!!
10
6
 
13
 
! Отговори
:-):-):-) преди 6 години
на другаря Иван Костов новото изобретение, че много време стана без достъп до крадене и така повече не може да продължава :-):-):-):-)
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли най-после да се сформира ОПТП /отново преизбрани тъ.пи политици/?
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като цяло верни неща казва, само дано проектът му да не е именно в услуга на Герб и БСП - с идея да се отнемат гласове от другия десен проект и да им се подлее вода
7
4
 
21
 
! Отговори
преди 6 години
Каква е тази реформаторска общост? Сами си сложиха етикет, който не изпълняват. Каква реформа направиха, докато управляваха с Борисов? Прословутият пръстов отпечатък в здравеопазването, който го премахнаха или безмислените събития на Кунева където събираше учителите да ги приветства и да закрие срещата, защото няма какво да им каже и не знае защо ги събира? И другите не стават ... събрали се 10 лидери на партии да се стремят да вкарат 10 депутати ... ама точните.
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рояха се, събират се с единствената цел отново да се домогнат до парламента и държавната субсидия.Надявам се тия без-РОД-ници повече да не влязат там. Чака ги съдбата на Янето, а както е тръгнало и обединените и-ди-оти.
5
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредния тюрлю гювеч само и само да се докопат до софрата.