Бавария ни похвали за охраната на външната граница на ЕС

Баварска делегация обменя идеи и опит за борбата с тероризма
6
Бавария ни похвали за охраната на външната граница на ЕС
Архив: БУлфото

Юрген Хайке, председател на Комисията за контрол на специалните служби към Баварския Ландтаг, похвали българското правителството за добре свършената работа по охраната на външната граница на ЕС от нелегалните мигранти.

Той е част от делегация, която е у нас за срещи с прокуратурата като идеята да се обменят идеи и опит за борбата с тероризма.

Според Юрген Хайке е ясно, че именно тя ще е една от основните задачи пред обединена Европа през следващите години, а пък нашите власти имали разработен добър и работещ план с мерки за борба с тероризма.

Хайке разговоря и с шефа на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Двамата се разбраха през първата половина на следваща година родната комисия за контрол над спецслужбите и тази към Баварския Ландтаг да проведат съвместно заседание, за да обменят опит в работата си.


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 1 година
Как така се питам, точно когато Цончева е била на оградата, бежанците са позирали със стълба как се преминава ограда. Оградата я гледаха сумата високопоставени държавници и от вартолет и на самата граница. Как пък те нито веднъж не попаднаха на абордажници. Само Кончева ги изнамира тези филмови артисти!
4
3
 
3
 
! Отговори
баварска колония преди 1 година
До Да бе,

- това беше мечтата на тато който преговаряше с Щраус по време на лов......
3
4
 
8
 
! Отговори
Да бе, преди 1 година
”Бавария ни похвали” от куртоазия. Първо да ни видят оградата и да им ”споделят” колко ни струва.
2
4
 
11
 
! Отговори
BigDick4you преди 1 година
Малии, верно ли бе!?
Тиквата има да се хвали сега до края на мандата!
1
5
 
13
 
! Отговори
zeus преди 1 година
Явно Хайке нито е видял оградата, нито е гледал филма за границата, просто е приел за истина каквото го е излъгал Цецо Пъпeшa.