Наркотрафик, купен вот... ГЕРБ отговаря на БСП

Става дума за Манол Генов и депутата, чийто брат е задържан
Обновена: 22 ное 2017 16:10 | 22 ное 2017 15:45,
69
Наркотрафик, купен вот... ГЕРБ отговаря на БСП
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg, архив

От ГЕРБ отвърнаха на БСП кои са замесените депутати с наркотрафик и купуване на гласове, като цитираха медийни публикации и съобщения от прокуратурата за соцдепутата Манол Генов и задържания Илия Стоилов, който е брат на червения Георги Стоилов.

Още по темата

По-рано от БСП съобщиха, че внасят сигнал до главния прокурор с искане Цацаров да разпита премиера Бойко Борисов за изказването му, че в парламента има хора, които са замесени с наркотрафик и купуване на гласове, и то от затворници, и така да се разбере за кого става дума.

"В последните дни БСП се държат доста дезориентирано. С цел да им спомогнем за осмислянето на някои информации, решихме да дадем пресконференция", заяви Тома Биков от ГЕРБ.

Той прочете няколко публикации на различни медии, в които се говори за арестувания брат на депутата Георги Стоилов - Илия Стоилов, който е сочен за лидер на престъпна група, занимаваща се с наркотрафик и рекет.

Маноил Манев от ГЕРБ пък се позова на медийни публикации и съобщение на прокуратурата за повдигнатото обвинение на Манол Генов за купуването на гласове в Асеновград на тези парламентарни избори.

"Ако БСП не са разбрали, имаме готвоност и утре да дадем пресконференция, за да разберат кои са тези, които имаме предвид, и то не ние, а прокуратурата. И ако са решили да носят отговорност за тези свои народни представители, да продължат да я носят. А ако са решили, че не могат да носят такава отговорност, да ги изключат от парламентарната си група", заключи Тома Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
5
 
9
 
! Отговори
Някои преди 6 години
Кадето е минал Комунизъм трева не никне между БСП и ГЕРБ разликата не е голяма така направиха че реялно няма опозиция хората на ДС овладяха и ляво и (измисленото) дясно -*** народ слаба държава.
61
5
 
16
 
! Отговори
888 преди 6 години
Ха,ха,ха!!!Няма по-голяма простотия,представете си картинката,как онзи БИДОН,ЦАЦАРОВ привиква и разпитва БОКО ТИКВАТА(БОЙКО БОРИСОВ).Интетесно за какво ще го разпитва?Най вероятно дали скоро си е палил барбекюто или скоро коя световна величина в тениса щте претърпи неочаквана загуба от атлетичният ни умен пожарникар опс ПРЕМИЕР който от скоро има ново хоби а то е да изнся ЛЕКЦИИ В УНСС.
60
4
 
14
 
! Отговори
гастербайтер преди 6 години
хахахаха да цитираш статии на медии, които ТИ притежаваш, с цел да се оправдаеш :D и двете партии (абе направо всичките партии) са пълни ***, които само си прехвърлят топката, когато се стигне до това че някой е корумпиран... БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е ТОВА КОЕТО БЕШЕ! Тая държава загива с такива темпове, че до 20 години ще сме 3-4 милиона с 75% *** население!НО ВИЕ ХОДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ! ИЗБИРАЙТЕ СИ ДРУГИ КОРУМПИРАНИ МУТРИ ДА СМЕНЯТ ПРЕДИШНИТЕ ТАКИВА! Резултата ще си е все същия!!
59
4
 
8
 
! Отговори
през 5 плета полита преди 6 години
Тиквите изедоа сви.нките и се изодиха ръпоните, тиквите и них изедоа и се изодиха репите, тиквите не спреа и них изедоа... накрая останаха само тиквите а още по-накрая само една тиква и тя се казава Плежналиев. таз тиква остана защо о време се премести у друга държава а самата тиква у БеГето умре от обезтивяване доре се подкапичнъ
58
0
 
2
 
! Отговори
отговора... преди 6 години
и ко праим ся?
57
2
 
8
 
! Отговори
То6 преди 6 години
Информация за герб, и баба му е замесен, защото с такива пенсии до никъде. 82653
56
1
 
10
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Цялата работа прилича на поговорката, която завършва с думите"...*** кажи после, че нямаш сестра!"
55
2
 
9
 
! Отговори
в планината е тихо преди 6 години
като има гледам на БСП игричките, като нищо са се уговорили Плевналиев да се чифтоса а Деска Прогнозиева, за да дразнат Цецо когато остава на саме с Дуня Федотка в Монтанскопонее цецко нема на пипона вуна от секъде при таа интензивна политическа интеграция зеа да му се рогеят хорни на сккалнат козел-беглецев
54
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои са дилърите и кои са наркоманите в парламента? Нека се разделят в две парламентарни групи.
53
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Публикации в пресата, ... гласове на затворници, ... не депутат, ами брат му...Няма що, ГЕРБ отговарят със "солидни аргументи". Нивото, нивото-о-о!
52
6
 
21
 
! Отговори
УМНИК ТОБИКОВ преди 6 години
ДО ТАКАВА СТЕПЕН ГЕРБАВИТЕ СА ОШАШАВЕНИ, ЧЕ СЛЕД КАТО ТОМА БИКОВ, КОЙТО НАРИЧА БОРИСОВ КАРИКАТУРА НА ДИКТАТОР, ГИ ЗАЩИТАВА. ТАЯ КРАТУНА,СЕ ПОЗОВАВА НА ПРЕСАТА, А НЕ НА ИНСТИТУЦИИТЕ. КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРИМ И МИСЛИМ ЗА ТИКВАТА И КРАТУНИТЕ Й. БЪЛГАРСКАТА ПРЕСА Е ПОМИ ЯРСКА И ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАВИСИМА ОТ ГЕРБ И КАКВО ДА ПИШЕ ОСВЕН ЛЪЖИ И ПРОСТОТИИ В ПОЛЗА НА ГЕРБ. МНОГО НИСКА ТОПКА, НО ЗАЩО НИ МИСЛЯТ ЗА НАИВНИ И ПРОСТИ -ТАМ Е ВЪПРОСЪТ
51
6
 
22
 
! Отговори
БРЕХ... преди 6 години
ПУБЛИЧНА ТАЙНА Е КОЙ ВИСОКОПОСТАВЕН "ПОЛИТИК" СЕ Е ЗАНИМАВАЛ С КОНТРАБАНДА НА АМФЕТАМИНИ - САМИЯТ НАГЪЛ ПРЕМИЕР БОЙКО БОРИСОВ. КАКВА Е ТОПЛАТА ВРЪЗКА МЕЖДУ БОРИСОВ И ПОЛИ ПАНТЕВ? АМИ С ПАШАТА? АМИ СЪС СРЕТАН ЙОСИЧ-КАКВО ДЕЛИ С НЕГО И ЗАЩО Е ДАВАЛ ПОКАЗАНИЯ В СРЪБСКИЯ СЪД? КОЙ Е БИЛ В БЛИЗКИ "БИЗНЕС ОТНОШЕНИЯ" С ТЕЗИ "БИЗНЕСМЕНИ"-САМИЯТ БОЙКО БОРИСОВ. И ЗАЩО ТОЧНО СЕГА РАЗЛАЙВА КУЧЕТАТА. СИГУРНО ПО ДУМИТЕ НА ДОГАН, ЗАЩОТО Е Т ЪПАК ИЛИ ЗАЩОТО Е ПОРЕДНИЯТ ОПИТ ДА ПЛЮЕ СРЕЩУ ВЯТЪРА.СИГУРНО И ДВЕТЕ
50
5
 
17
 
! Отговори
иди ми доди ми суджу преди 6 години
и като са от БСП, защо Углавниьо прогони Нинова от Парламента?Корнелия искаше точно това Будката да си каже кои трафикясват , какво трафикиасват и от къде до къде.Сега е редно Нинова да поиска Оставката н Будката зяащото се е изгаврил с човека, заемащ най- високият пост в Република България.
49
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кой ще разследва случая с Ало Ваньо и Мишо Бирата ?
48
5
 
5
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
46Нужника е вън, няма да ви дишаме карантиите!
47
16
 
10
 
! Отговори
престъпно преди 6 години
На Корни съвсем са й свършили парите та е прибягнала и до наркотрафик. Това е съвсем осъдително. Уж се е загрижила за хората в България, а трови децата ни с наркотици.Значи продава Корнелия наркотици, взима пари, убива хора и плаща на ромите да гласуват за нея, за да продава наркотици необезпокоявано под шапката на депутатския имунитет за да убива хора и т.н. на порочния й властово-наркотичен убийствен цикъл.Отврат.
46
13
 
8
 
! Отговори
Ком-Интерната на РП преди 6 години
къ е тръгнало, БеКаПето да отворът затворите в Скравена и Белене и да на бутат там сите тикви они ке да се само изручат, даже свинете не са нужни... само една компир-Kartoffeln-Тиква е забелязана да си извежа Блодулонката извън граница-там щели да съставят новото Информ Бюро начело с ПлювналналиевРозем дие Щтрассен. таа ветропоказателка новата Цола Драчиева ли ще го играе
45
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 44Всички читави юристи са в БКП-БСП , затова всички ги осъждат .
44
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гербавите толкова ли нямат един читав юрист който да ги светне, че четенето на вестници може най-много да увеличи банковите сметки на набедените и техните адвокати, а те пак да са като пре пикано мушкато както се случи и с Главчев.
43
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червената , но преди това синя приватизаторка др. Нинова ще докара хората от БСП до лудницата.